- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.781
- 33
-
- Konu Sahibi turuncumandalinaa
Dalga mı geçiyosun bizimle? Ne diyim inşallah ikizdir.Ya ben çok stresli insanım o yüzden
Ya hayır stresliyim anksiyete sahibim o yüzden kusura bakmayınDalga mı geçiyosun bizimle? Ne diyim inşallah ikizdir.
Gözle bakması gerektiğinde kızlık zarına falan bakar mı yanlışlıkla yırtılmasından korkuyorum o yüzdenKuzum korkma lütfen, doktor zorla bir şey yapmaz bu işin prosedürü var sana da o uygulanır. Gözle bakması gerekirse bakar sadece, arkadaşlar yazmış kültür örneği alması gerkirse alır ve bu sana zarar vermez, hepsi bu.
Moda oldu zaten anksiyete okb. Teşhisi kendin koymuşsundur eminim.Ya hayır stresliyim anksiyete sahibim o yüzden kusura bakmayın
Hayır moda ile alakası yok sosyal medya kullanmıyodum başkalarının dediğinden haberim yokModa oldu zaten anksiyete okb. Teşhisi kendin koymuşsundur eminim.
Bakmayla yırtılmaz kiGözle bakması gerektiğinde kızlık zarına falan bakar mı yanlışlıkla yırtılmasından korkuyorum o yüzden
Size belli ki dokunan dokunmuş, doktorun dokunmasından ne olacak? Yok kızlık zarı, yok gebelik testi. Dökülün bence derdiniz neyse ahskajsjjsDokunmuyolar dimi o zaman zara falan da bakmazlar
Kese kağıdımı bu Yanlışlıkla yırtılsınGözle bakması gerektiğinde kızlık zarına falan bakar mı yanlışlıkla yırtılmasından korkuyorum o yüzden
Nasıl yapabilir kiAnladıö peki alttan muayene yapar mı ben istemesem bile bakire olsam bile
hani "kendi kendine" taytın üzerinden "2 cm" le kaşımaktan(!) bakireliğin gitmişti daha reşit olmayan çocuğum senin? ne ara hamilelik şüphen doğdu?Benim haziranda lekelenmem oldı kahverengi ila başladı pembe/kırmızıya döndü kahverengi ile bitti adet belirtim olmadı bu sizce enfeksiyondan mı?hamilelikle alakası yok dimi 9 temmuzda zaten baya sancılı kırmızı kan adet oldum
Aynı konuyu tekrar açmış banada var bişeyler gibi geldiSize belli ki dokunan dokunmuş, doktorun dokunmasından ne olacak? Yok kızlık zarı, yok gebelik testi. Dökülün bence derdiniz neyse ahskajsjjs
Yok ben kaşırken yanlışlıkla parmaşım 2 cm falan değmişti acımıştı o yüzdennnBakmayla yırtılmaz ki
Gerekli açıklama yapıldı. Verilmesi gereken cevap verildi.Hayır moda ile alakası yok sosyal medya kullanmıyodum başkalarının dediğinden haberim yok
KaşırkenYok ben kaşırken yanlışlıkla parmaşım 2 cm falan değmişti acımıştı o yüzdennn
Farkında değilim 2 kere açtığımın ben ilişki falan yaşamadım sadece gecikince korktum bir yerden bulaşmıştır falan diye.Sizlere danışmak istemiştim kötü amacım da yoktuAynı konuyu tekrar açmış banada var bişeyler gibi geldi
2 cm kacmamistir parmağın o kadar kasiyacak ne var korkudan sana öyle gelmiştir.Yok ben kaşırken yanlışlıkla parmaşım 2 cm falan değmişti acımıştı o yüzdennn
Erkek arkadaşın varmı?Farkında değilim 2 kere açtığımın ben ilişki falan yaşamadım sadece gecikince korktum bir yerden bulaşmıştır falan diye.Sizlere danışmak istemiştim kötü amacım da yoktu