Bakın lütfen yardım edinn

Sadece bu kadar giderim sıkıntı etmeden ama ben bakmasını istemiyorum sadece.Anneme de derim bakmasını istemiyorum diye falan.
Evet sadece bukadar hic bir doktor meslegini riske atip bakireyim diyen bir kizin kizlik zarina zarar vermez. Bence tedirginligini ve panigini annenede doktorada belli etme niye istemiyosun alttan muayeneyi diye sorguluycaklar doktor sorgulamazda dikkat cekiyor israrla bakmazlar dimi demen

Anladıö peki alttan muayene yapar mı ben istemesem bile bakire olsam bile
Enfeksiyonun sebebini muayene etmeden nereden bilecek de ilaç yazacak bu doktor? Sistit mi mantar mı ne bilsin? Mecburen bacaklarınızı açacaksınız, o da bakacak. Bakireyseniz ona göre muayene eder zaten.

Hayır edemez. Vajinal ultrasonda bize bi cihaz sokuyolar. Bakireyim dersen sokmaz. Onu sokmadan da gözüyle bakanını görmedim şimdiye kadar.
Sadece gözle inceleyip akıntı kültürü alıyorlar diye biliyorum. Arkadaşımın kızına bu şekilde yapmışlardı. Sıkıntı neyse ona göre ilaç verecek çünkü.

Düzen değişebilir. Gebelilten şüpheleniyorsan gecikme yaşayınca test yapacan enfeksitonda günlük akıntı rengi miltarı değişir genelde. Başka da pek bilmiyorum ben çok yaşamadım.

İliş
ilişkiye girmediysen meden hamilelik olsun ki hamilelik değildir

Meryem Ana, sen misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…