- 30 Mart 2019
- 4.554
- 2.456
-
- Konu Sahibi turuncumandalinaa
Evet sadece bukadar hic bir doktor meslegini riske atip bakireyim diyen bir kizin kizlik zarina zarar vermez. Bence tedirginligini ve panigini annenede doktorada belli etme niye istemiyosun alttan muayeneyi diye sorguluycaklar doktor sorgulamazda dikkat cekiyor israrla bakmazlar dimi demenSadece bu kadar giderim sıkıntı etmeden ama ben bakmasını istemiyorum sadece.Anneme de derim bakmasını istemiyorum diye falan.
Enfeksiyonun sebebini muayene etmeden nereden bilecek de ilaç yazacak bu doktor? Sistit mi mantar mı ne bilsin? Mecburen bacaklarınızı açacaksınız, o da bakacak. Bakireyseniz ona göre muayene eder zaten.Anladıö peki alttan muayene yapar mı ben istemesem bile bakire olsam bile
Off bazıları da eder tabii ki diyor enfeksiyon varsa diye sıkıntı yaptım şimdiBakireyim diyecen o zaman bakmaz alttan.
Hayır edemez. Vajinal ultrasonda bize bi cihaz sokuyolar. Bakireyim dersen sokmaz. Onu sokmadan da gözüyle bakanını görmedim şimdiye kadar.Off bazıları da eder tabii ki diyor enfeksiyon varsa diye sıkıntı yaptım şimdi
Normla masada üstü körü bakmaz o zamanHayır edemez. Vajinal ultrasonda bize bi cihaz sokuyolar. Bakireyim dersen sokmaz. Onu sokmadan da gözüyle bakanını görmedim şimdiye kadar.
Ben hiç öyle bakanını görmedim.Normla masada üstü körü bakmaz o zaman
Benim haziranda lekelenmem oldı kahverengi ila başladı pembe/kırmızıya döndü kahverengi ile bitti adet belirtim olmadı bu sizce enfeksiyondan mı?hamilelikle alakası yok dimi 9 temmuzda zaten baya sancılı kırmızı kan adet oldumBen hiç öyle bakanını görmedim.
Sadece gözle inceleyip akıntı kültürü alıyorlar diye biliyorum. Arkadaşımın kızına bu şekilde yapmışlardı. Sıkıntı neyse ona göre ilaç verecek çünkü.Hayır edemez. Vajinal ultrasonda bize bi cihaz sokuyolar. Bakireyim dersen sokmaz. Onu sokmadan da gözüyle bakanını görmedim şimdiye kadar.
Düzen değişebilir. Gebelilten şüpheleniyorsan gecikme yaşayınca test yapacanBenim haziranda lekelenmem oldı kahverengi ila başladı pembe/kırmızıya döndü kahverengi ile bitti adet belirtim olmadı bu sizce enfeksiyondan mı?hamilelikle alakası yok dimi 9 temmuzda zaten baya sancılı kırmızı kan adet oldum
Benim arkadaşım gitmişti bakmamışlardı ama her yiğidin yoğurt yiyişi misali sanırım bu işler.Sadece gözle inceleyip akıntı kültürü alıyorlar diye biliyorum. Arkadaşımın kızına bu şekilde yapmışlardı. Sıkıntı neyse ona göre ilaç verecek çünkü.
ilişkiye girmediysen meden hamilelik olsun ki hamilelik değildirBenim haziranda lekelenmem oldı kahverengi ila başladı pembe/kırmızıya döndü kahverengi ile bitti adet belirtim olmadı bu sizce enfeksiyondan mı?hamilelikle alakası yok dimi 9 temmuzda zaten baya sancılı kırmızı kan adet oldum
Konu sahibi devlet hastanesine giderse açmaktan kurtulabilir belki.Benim arkadaşım gitmişti bakmamışlardı ama her yiğidin yoğurt yiyişi misali sanırım bu işler.
2 tane test yaptım ben çok stresten negatifti zaten hiç cinsel ilişki de yaşamadımDüzen değişebilir. Gebelilten şüpheleniyorsan gecikme yaşayınca test yapacanenfeksitonda günlük akıntı rengi miltarı değişir genelde. Başka da pek bilmiyorum ben çok yaşamadım.
Devlet hastanesinde bakmıyorlar mı alttanKonu sahibi devlet hastanesine giderse açmaktan kurtulabilir belki.
Peki Hz.Meryem gibi mi olmayı düşlüyorsun?2 tane test yaptım ben çok stresten negatifti zaten hiç cinsel ilişki de yaşamadım
Dokunmuyolar dimi o zaman zara falan da bakmazlarSadece gözle inceleyip akıntı kültürü alıyorlar diye biliyorum. Arkadaşımın kızına bu şekilde yapmışlardı. Sıkıntı neyse ona göre ilaç verecek çünkü.
Meryem Ana, sen misin?Benim haziranda lekelenmem oldı kahverengi ila başladı pembe/kırmızıya döndü kahverengi ile bitti adet belirtim olmadı bu sizce enfeksiyondan mı?hamilelikle alakası yok dimi 9 temmuzda zaten baya sancılı kırmızı kan adet oldum
Ya ben çok stresli insanım o yüzdenPeki Hz.Meryem gibi mi olmayı düşlüyorsun?
Ya valla aldıkları maaş haram. Ben 1 kez gittim mideme kadar soktu usgyi.Konu sahibi devlet hastanesine giderse açmaktan kurtulabilir belki.