Bakın lütfen yardım edinn

turuncumandalinaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2020
117
9
Herkese merhaba,benim enfeksiyon şüphem var fakat doktora gidersem annemle gitmek zorundayım ve bakireyim alttan bakar mı sizce?Ben alttan bakmasını istemiyorum,birde 2 cm falan parmak değmişti vajima kızlık zorı bozulmuş mudur canım acımıştı fakat kan gelmedi anında.Tayt üstünde parmakla bozulur mu?Alttan muayene ederler mi?Etseler kızlık zarına bakarlar mı?? Cevap lütfennn

Enfeksiyon bu başka nerenden baksın alttan bakıcak tabi parmak derken senmi yaptın?

18 olucam yakında
sıkıntı.öncelikle bu çocuk istismarına giriyo haberin olsun.
jinekolog muayeneleri özeldir odaya kimse alınmaz hastadan başka ve kimseye de hiçbir bilgi verilmez içeriyle alakalı.ama reşit olmayan bireyler için bilemiyorum durumu.doktora alttan muayene istemediğini söylersen ya da bakire olduğunu söylersen zorla yatırıp kurcalamaz ama vajinal akıntı örneği alır çubukla ve ultrasonla bakar, senin rahatsızlıklarını dinler.bekaret muayenesi diye bir şey yok adli vakalar dışında.tedavi sırasında da vajinal fitil yerine kremler verir vs

Evli olup olmadigini soracaktir doktor veya bakire olup olmadigini bakire olanlara alttan muayene yapilmaz.

Ya istismar değil ben kendim yaptım yanlışlıkla.Kaşınıyordu işte orada hafif değdi 2 cm kadar acıdı biraz.Kan gelmedi.Ben alttan bakmalarını istemiyorım sadece şikayetimi anlatmak istiyorum işte ona göre ilaç vermesini.Bide bu kaşıntı sürekli olmuyor 1 2 gün geçiyo öyle ara sıra

Enfeksiyon varsa bile yapmaz dimi ben istemiyorum bakmasını zaten tam reşit değilim daha
Tatlim bi sakin ol. Kimseye istemedigi bir mudahale yapilmaz. Sen zaten cocuk kabul edileceksin ailenin onayi olmadan vajinal muayene yapamaz. En bastada bakiresin o yuzden yapmaz. Karindan bakacak kan idrar tahlili istiycek bitti

Alttan muayene yapar mı zannetmiyorum.. şikayeti sorup ilaç verebilir.. Kızlıga dokunmuyor ki doktor ne alaka bakirelikle onu anlamadım. parmakla da öyle kolay bozulmaz

Tatlim bi sakin ol. Kimseye istemedigi bir mudahale yapilmaz. Sen zaten cocuk kabul edileceksin ailenin onayi olmadan vajinal muayene yapamaz. En bastada bakiresin o yuzden yapmaz. Karindan bakacak kan idrar tahlili istiycek bitti
Sadece bu kadar giderim sıkıntı etmeden ama ben bakmasını istemiyorum sadece.Anneme de derim bakmasını istemiyorum diye falan.

2 cm dediğin uzun bi mesafe yalnız zar zaten 1.5-2 cm içeride, neyse kendi kendineyse de mastürbasyon yaparken ya da "kaşırken" dikkat et sonradan pişman olacağın şeyler yapma,malesef öyle ben uzaktan anlatıyım o da bana ilaç yazsınlık bi şey değil bu.yukarıda açıkladığım gibi sen şikayetlerini anlatıcaksın sonra muayene edicek ultrasonla ve gerek görürse çubukla dışarıdan akıntı örneği alacak idrar tahlili ister bitti.vajinal muayene bakirelere yapılmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…