Bakımlı olmak

Sigir jelatinini sicak suyla aciyorum kisa surede hemen surmen lazim yoksa donuyor siyah nokta olan yerlere sonra soyuyorsun sert olmasin dersen sicak sutle yap

yaa benım kızım 11 yaşında burun etrafı toplu iğne başı kadar siyah nokta içi dolu
bizim buralarda siyah bit derler , onlardan çıkıyor ne yapacam bilmiyorum ,

tonıkle falan siliyorum yuzunu ama olmuyor genede

Rica ederim :)
Ben haftada bir yapıyorum, cildim yağlı oldugu için 2 de yapsam kurutmuyor. Bir aydır kullanıyorum çok silikleşti. Yalnız bırakınca tekrar ediyor Cilt bakımı hep süreklilik istiyor
Evet zaten düzenli yapmaya başlayınca bırakmamak gerek.

Bir de ben düzensiz bronzlaştım. Yani bikini izleri var bunun için nasıl tenimin rengini eşitlerim ?

konu guzel ama yine de yazilan yorumlar cok kisisel oneri iceriyor, kimse haksiz diyemem de,
tabi ki kendine iyi geleni yazacak da, konu sahibi siz buna gore bir degisiklik yaparsaniz sonuclari kotu de olabilir.

Arada anlatirim,
ogrenciyken herkes bir kac bakim urunu kullanirdi, ben de denerdim de sonuc daha kotu olurdu, herhalde kalitesiz urunler bunlar diye dusunurdum.
sonra ise baslayinca dedim, param da var, gideyim en iyi markalardan alayim, sonuc ne dersen yuzumu curutuyordum neredeyse, megersem benim cildim kimyasal konusunda cok hassasmis ya hatta o zamanki fotom falan olsa buraya yukleyecektim, bildiginizyuzum curumeye basladi, duzenli kullandigim urun de temizleme tonigi gibi bir sey,baya da iyi bir markanin. ki satici sabah aksam kullan demisti de bensadece sabahlari kullanmistim.
simdi bir nemlendirici krem kullaniyorum, dogal sabunla yuzumu yikiyorum o kadar.

en iyisi, maddi imkaniniz varsa, test yapan bakim merkezlerine gidin, cildinizi sacinizi test etsinler, sonra da bir kac iyi markanin temsilcileri ile gorusursunuz, size ne iyi gelir, once onu belirleyin, sonra bakim isine baslayin.
Bu sekilde bana cok riskli geliyor.

banyo konusu ornegi gibi mesela,
esim ve benden ornek vereyim,
esim yaz kis gunluk hatta bazen daha fazla dusunu alir, bir gun aksatsa hemen cildi kepeklenir, yaglanir.
Adam klimali ofis calisani.
Ben spor yapsam bile az terlerim, saclarimi test ettim, 6-7 gunde de yaglanmiyor (hemen karalamayin, 6-7 gun evdeydim, dus aldim ama sacimi test etmek icin yikamamistim, genelde orulu tutmustum fark olarak, 7. gun biriyle disarida bulusucam diye mecburen yikadim ki yagli falan degildi.) cildim kesinlikle yaglanmiyor zaten.
ben de bu aralar mecbur degilsem gunluk dus almiyorum mesela, zaten soguk memleketteyim, e daha kombiyi de yakmadik. Gerek yok yani.

Sadece o bolgeye yapabilirsiniz sigir jelatini hormonlar tavan oldugu icin birde ergen arttik duzenli beslenirse azalicaktir cips vs uzak dursunsigir jelatini ustune muhakkak tonik ve nemlendirici surun

Benim bir önerim var
Nemli saçınıza taft köpük sürün. Durulmayın. O şekilde kurutun. Kıvır kıvır oluyor ve hiç kabarmıyor.

Bir de cilt bakım ürünleri konusunda herkes maalesef deneyerek kendine iyi geleni bulmalı, kremin içindeki bir madde bile cildinize iyi gelmiyor olabilir, ya da doğal yağların alerji yapma riski daha fazla.

Deneme yanılma ile bulup rutininizi oluşturmalısınız. Bir de mevsim değişikliği ile cildin ihtiyaçları farklılaşıyor. Kışın ve yazın farklı ürünler kullanıyorum. Şu an kullandıklarımı bitirip farklı ürünlere geçeceğim mesela.

Kışın bir tık daha yoğun nemlendirici kullanıyorum, geceleri de anti aging. Yazın ise gündüz yağ dengeleyici, gece leke karşıtı ürünler kullanıyorum gibi.

Sadece o bolgeye yapabilirsiniz sigir jelatini hormonlar tavan oldugu icin birde ergen arttik duzenli beslenirse azalicaktir cips vs uzak dursunsigir jelatini ustune muhakkak tonik ve nemlendirici surun

hiç yemez öyle şeyler asitli içeçekler içmez çok saglıklı beslenen bir çocuktur ianan ,
ama buna nasıl bir çözüm bulacam bilmiyorum ,

benımde hiç çıkmadı sivilce nedir bilmem , ve benım kızımn yüzü kötü olacak diye çok üzülüyorum,

Ergenlikte alnımda çıban gibi sivilceler çıkardı, sırtımda da. Hatta doktora gidince asistanlarını çağırıp göstermişti, çok utanmıştım.

Şimdi pürüzsüz cildim var.

Dermataloga gidebilirsiniz, düzenli bakım yapması gerek kızınızın, belli ki şu an yağlı bir cildi var.

Gecer insallah temizligine dikkat etsin

Bu kişiye göre degişiyor, kimine göre temiz olmak bakımlı olmak. Kimine göre full makyaj yapılı saclar bakımlı olmak, bana göre vücudumun ter kokmaması, el ayak bakımı, saclarda beyazlarım cıkmışsa boyarım, cilt bakımı, temiz giyinmem, hafif makyajlı olmam bakımlı olmam demektir.

Kefiri kendiniz mi mayalıyorsunuz? Güvenilir bir kefir mayası arıyorum. Bu vesileyle kendi kefir mayalayanlardan kefir mayası markası önerisi alabilirim.

mrb gül suyunu nasıl yapıyorsunuz? benm evde yaptıklarım hep çok kötü kokuyr ve atmak zorunda kalıyorum

mrb gül suyunu nasıl yapıyorsunuz? benm evde yaptıklarım hep çok kötü kokuyr ve atmak zorunda kalıyorum
Zaten organik gül suyu öyle markette sayılanlar kadar güzel kokmaz.
O suların içine esans falan katıyorlar, ondan o kadar güzel kokuyor. :)

Kefiri kendiniz mi mayalıyorsunuz? Güvenilir bir kefir mayası arıyorum. Bu vesileyle kendi kefir mayalayanlardan kefir mayası markası önerisi alabilirim.
Kendim mayalıyordum. Ama önce gıda mühendisi bir arkadaş ardından bir doktorun konuşmasını dinledim ve kefirin uygun şartlar sağlanmadan mayalanması halinde yarardan çok zarar getireceğine ikna oldum. Altınkılıç markasını kullanıyorum kefirde. Sektörün en iyisi danem kefir ikinci sorada altınkılıç geliyor. Her sabah içtiğim için danem fazla tuzlu gelmeye başladığı için altınlılıça geçtim.

Elimdeki maya ta nerelerden ( nerelerden olduğunu unuttum ) gelmişti. Kafkasya’dan ana vatanından geldi ama tam olarak neresi harbi unuttum. Mayayı çöpe attım size gönderirdim bileydim. Tabi evde yapmakta ısrarcıysanız.

Teşekkür ederim bilgiler için, araştıracağım dediklerinizi, herşeyin evde yapılanı makbuldür gibi geliyor, ama öyle değilse işime de gelir hazır almak

Benim konum :))
Ben aksam eve gelince ilk once makyajimi cikaririm sadece goz makyaji yapiyorum her aksam yüzümü esek sutu sabunuyla su gratuste satilan yuz fircalariyla temizlerim. Sonra tonikleyip yuz kremimi surerim ve goz kremimi surerim. Haftada bir dustan sonra siyah maske yaparim. Baska bir gun yuzume kil maskesi yaparim buda haftada bir olur. Disariya gunes kremsiz cikmam alistirdim kendimi yaz kis surerim. Saclarimi kendim boyarim. Ayda bir dip 3 ayda birde tum sacimi boyarim. Saclarima yag bakimi vs. Yaparim. Boyadigim halde cok yoluk yoluk durmuyorlar. 3 ayda bir kiriklarimi aldiririm. Dustan sonra bebegi yagi veya losyon surerim. Sonra mutlaka koltuk altima deodorant sikarim. Kil tuy icinde lazere gidiyorum. Kaslarimi az cikmissa kendim sekilinin bozuldugunu dusundugum durumlarda kuaföre giderim biyiklarimi kendim aliyorum. Ayaklarima nemlendirici suruyorum. Dislerimi fircalarim duzenli olarak. Makyajda yuzume uygulamam genelde goz makyaji ve rujdur makyajim bazen kas kalemi kullaniyorum. Disariya cikarken parfumu bolca kullanirim. Tirnaklarim icinde etleri alirim keyfime gore oje surerim. Saclarim cabuk yagladigi icin kuru sampuan kullanirim arada saclarimi genelde dogal haline birakirim. Bazen aksamdan sekillendirip yatiyorum. Benim bakim rutinim bu sekilde. Full makyajli ama ter kokan biri benim icin bakimli değildir oncelikle kisisel bakim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…