Tarifini verebilir misiniz damıtma yöntemiyle mi yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz. Kurumuş güllerden mi yapılıyor. Kendim uğraşıp yapmayı seviyorum o yüzden ilgimi çekti hatta kendim denemişliğim de var ama yapamamıştımEvet, kendim yapıyorum ben. :) yazın Isparta gülünden yapmıştım, çok güzel olmuştu. Yakın bir ilde olsaydınız verirdim, elimde fazlaca var çünkü :) kendiniz organik bir şekilde yaparsanız çok güzel oluyor. Hatta o suya biraz vitamin ampül karıştırın ve buz kalıplarına dk durun. Her akşam ya da sabah cildinizde bir buz küpü gezdirirseniz gözenekleriniz kapanır, sıkılaşır ve cildiniz pürüzsüzleşir. :)
Şekeri bırakmak deyorlar. Bende bıraktım siyah noktam var mıydı gittiler mi bilmiyorum. Ama elimi burnumda gezdirdiğimde pütür pütürdü şimdi gitmiş o pütürlük. İşe yaradı galibaArkadaşlar ,
Siyah noktalar için deneyip sonuç aldığınız kesin bir Yöntem var mı ?
Dr. PEN kullanıyorum ben. Tavsiye ederim, etkili bir ürünDermaroller ne kullanıyorsunuz acaba ben ufak çaplı bir araştırma yaptım ama karar veremedim.
O dediğiniz yöntemi bilmiyorum ben.Tarifini verebilir misiniz damıtma yöntemiyle mi yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz. Kurumuş güllerden mi yapılıyor. Kendim uğraşıp yapmayı seviyorum o yüzden ilgimi çekti hatta kendim denemişliğim de var ama yapamamıştım
DermarollerBuradan yazayım abla, mesaj atan çok olmuş. :) Dr. PEN benimkisi. Trendyol'dan almıştım. 50 tl gibi bir fiyatı var.Eki Görüntüle 2306167
TeşekkürlerO dediğiniz yöntemi bilmiyorum ben.
3 4 bardak kadar saf su koyuyorum 3 su bardağı da taze gül yaprağı. Kaynayana kadar ağzını hiç açmıyorum, kaynadıktan sonra altını kısıp 10 dakika haşlıyorum. Sonra yaprakları alıp gül suyunu dolaba koyuyorum. Bu kadar.
Deodorant kullanamıyorsan da karbonat sürebilirsin duştan sonra. Ben bir de lavanta yağuı, hindistan cevizi yağı, biraz su karıştırıyorum şişeyle püskürtüyorum ara ara. Bebeğim bir buçuk yaşında ama ben hala parfüm filan kullanmıyorum çok çok nadir o yanımda yokken dışarı çıkarsam kullanıyorum parfümüYa hepinize teşekkür ederimparfum ve deodorant benim için problemli bunun yerine dus alıp gün içinde kıyafet değiştirmeye çalışıyorum. Hassas bir bünyeye sahibim malesef yumuşatıcı dahi alerjik reaksiyon verebiliyor ve bu beni deli ediyor . En en önemlisi cildim. Çok beyazım ama aşırı kizariyorum. Misal geçen hafta iki üç saat disardaydim yüzüm kipkirmizi. Şimdi şöyle bir şeyi merak ediyorum? Cilt bakımı yapan yerler ne kadar güvenilir? Cildim için bir cildiye dr na gozuktum devletteydi ( bunu belirtmemin sebebi çok az bir sürede muayne etti ) cildimin hassas olduğunu ve bunu engellenemeyecegini söyledi. Acaba başka başka drlara gitsem mi özel ? Yoksa hepsinde sonuç aynı mı olur? Cilt bakımı için nereleri onerirsiniz İstanbul - izmit ?
Bence söylenmeli zira herkes zorunluluk vs hissetse otobüs sabah sabah pis kokmazdı yanına oturduğum kadın pis kokmazdı bu konuda çok eksik varSizin veya sizin gibi kişisel temizligini sonradan yapmaya başlamayanlar, duş almayi bakimliliktan saymamizi gerektirmiyor bence.
Hergun duş almak bakimlilik degil zorunluluk, kendin rahatsiz olmuyorsan bile cevrendeki, ayni ortamda seninle bulunmak zorunda olan insanlar için yapmak gerekir en azindan herkee o kokuyu cekmek zorunda degil.
Tabi duş almayip ustune oje sürmeyin ama bakimli nasil olunur başliginin altinda da "duş almak" konuşulmasa keşke zira soylemeye bile gerek olmamali.
Bence söylenmeli zira herkes zorunluluk vs hissetse otobüs sabah sabah pis kokmazdı yanına oturduğum kadın pis kokmazdı bu konuda çok eksik var
Nasıl yıldız şeklinde :) ben mesela bir yanağıma komple yapıyorum, sonra hemen beklemeden serumunu sürüyorum o kadar :) yüz için 0.5 kullanıyorum diğerleri can yakabilir. Bu da kalıcı bir etki bırakıyor zaten, cildi pürüzsüzleştiriyor.Dermarollerhep aklımda ama nasıl tırsıyorum kaclik bu ve gelişi güzel mi yapiyorsun yoksa yildiz seklinde mi?
Hmm aşağıdan yukarıya mi yapıyorsun,yani hani yön fark ediyor mu diye merak ediyorum aslında...gözümü karartıp alcam yaNasıl yıldız şeklinde :) ben mesela bir yanağıma komple yapıyorum, sonra hemen beklemeden serumunu sürüyorum o kadar :) yüz için 0.5 kullanıyorum diğerleri can yakabilir. Bu da kalıcı bir etki bırakıyor zaten, cildi pürüzsüzleştiriyor.
Aşağı yukarı yapıyorum, burnumun ve dudağımın üstüne sağdan sola doğru yapıyorum :) hiç acıtmıyor merak etme, annemde kullandı ince çizgileri yavaş yavaş kaybolmaya başladı :)Hmm aşağıdan yukarıya mi yapıyorsun,yani hani yön fark ediyor mu diye merak ediyorum aslında...gözümü karartıp alcam ya
Çok teşekkür ederim
Haftada bir mi yapacağım Kil maskesini ve ne kadar zamanda azaltır ?
Kararmalar icin bugday yağı demissiniz . Sadece önluyor mu önceden oluşan kararmayı da alıyor mu?
Siyah noktalar icin sigir jelatini maskesi oneririm cok guzel temzliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?