Sigir jelatinini sicak suyla aciyorum kisa surede hemen surmen lazim yoksa donuyor siyah nokta olan yerlere sonra soyuyorsun sert olmasin dersen sicak sutle yapnasıl yapıyorsun canım o maskeyi ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigir jelatinini sicak suyla aciyorum kisa surede hemen surmen lazim yoksa donuyor siyah nokta olan yerlere sonra soyuyorsun sert olmasin dersen sicak sutle yapnasıl yapıyorsun canım o maskeyi ,
Yastık kılıfını 2 günde bir değiştirmek sivilce ve siyah noktaları azaltıyor bence.
Sigir jelatinini sicak suyla aciyorum kisa surede hemen surmen lazim yoksa donuyor siyah nokta olan yerlere sonra soyuyorsun sert olmasin dersen sicak sutle yap
Evet zaten düzenli yapmaya başlayınca bırakmamak gerek.Rica ederim :)
Ben haftada bir yapıyorum, cildim yağlı oldugu için 2 de yapsam kurutmuyor. Bir aydır kullanıyorum çok silikleşti. Yalnız bırakınca tekrar ediyorCilt bakımı hep süreklilik istiyor
Sadece o bolgeye yapabilirsiniz sigir jelatini hormonlar tavan oldugu icin birde ergen arttik duzenli beslenirse azalicaktir cips vs uzak dursunsigir jelatini ustune muhakkak tonik ve nemlendirici surunyaa benım kızım 11 yaşında burun etrafı toplu iğne başı kadar siyah nokta içi dolu
bizim buralarda siyah bit derler , onlardan çıkıyor ne yapacam bilmiyorum ,
tonıkle falan siliyorum yuzunu ama olmuyor genede
Benim bir önerim varKizlar merhaba . Simdi bi bende yardim istiyorum sizden. Dalgali elektrikli bi sac yapim var. Yani dustan sonra kurutup disari cikamam illa onsac joleli olacak. Yoksa bonus reklamını aratmiyirum yani. Bana sacim icin kerwtin bakimi yaptirip memnun kalan yada evde uugulnabilrcek birsey varmi yazar misiniz
yaa benım kızım 11 yaşında burun etrafı toplu iğne başı kadar siyah nokta içi dolu
bizim buralarda siyah bit derler , onlardan çıkıyor ne yapacam bilmiyorum ,
tonıkle falan siliyorum yuzunu ama olmuyor genede
Sadece o bolgeye yapabilirsiniz sigir jelatini hormonlar tavan oldugu icin birde ergen arttik duzenli beslenirse azalicaktir cips vs uzak dursunsigir jelatini ustune muhakkak tonik ve nemlendirici surun
hiç yemez öyle şeyler asitli içeçekler içmez çok saglıklı beslenen bir çocuktur ianan ,
ama buna nasıl bir çözüm bulacam bilmiyorum ,
benımde hiç çıkmadı sivilce nedir bilmem , ve benım kızımn yüzü kötü olacak diye çok üzülüyorum,
Gecer insallah temizligine dikkat etsinhiç yemez öyle şeyler asitli içeçekler içmez çok saglıklı beslenen bir çocuktur ianan ,
ama buna nasıl bir çözüm bulacam bilmiyorum ,
benımde hiç çıkmadı sivilce nedir bilmem , ve benım kızımn yüzü kötü olacak diye çok üzülüyorum,
Kefiri kendiniz mi mayalıyorsunuz? Güvenilir bir kefir mayası arıyorum. Bu vesileyle kendi kefir mayalayanlardan kefir mayası markası önerisi alabilirim.Ben bana yeten bakımı yapıyorum onu paylaşayım.
Dünyanın sonu gelmediği müddetçe her sabah duş alırım. Şekil olsun diye değil yemin olsun elektrik gitsin soğuk suyla yıkandım yine de girdim o banyoya. Saç düzleştiricimvar kendisi elim kolum olur. Saçlarıma onunla şekil veririm.
Cildim ana dan miras yarası beresi çiziği morluğu yoktur. Her sabah ve akşam dalin sabunla yıkayıp sebamed nemlendiriciyle nemlendiririm bana en iyi bu markalar yaradı.
İki haftada bir manikür yaptırırım.
Kıyafete yatırım yaparım deneye yanıla ban yakışanları biliyorum her yeni sezon markaları takip eder birkaç parça alırım muhakkak. Birkaç ayda bir lazere gidiyorum yumurta gibi kalmak kolay değil.
Kaliteli bir parfümün olsun. Ucuz şeker kokusu alacaksa bir kadın hiç almasın marketlerde süper kolonyalar satılıyor onlardan kullansınlar daha iyi.
Yüze yakışan doğru makyajı bulmak gerek. Misal bana siyah değil kahve far yakışır. Ve muhakkak kahve farımla dolaşıyorumdur
Her sabah bir saat yürüyorum her sabah bir bardak kefir içiyorum hergün bir kase yoğurt yiyorum hergün bir doz kollajen alıyorum.
Gülüyorum, olumluyorum, sevmediğim ve beni yoran insanları hayatımdan çıkarıyorum, basit şeylere basit kişilere takılmıyor gülüp geçiyorum.
Kitap okuyorum radyo tiyatrosu dinliyorum güzel müzikler buluyorum. Ay bakım denince ruh bakımına da girdim çıkamıyorum![]()
mrb gül suyunu nasıl yapıyorsunuz? benm evde yaptıklarım hep çok kötü kokuyr ve atmak zorunda kalıyorumVaktim var yazayım şimdi. :)
Kendimden bahsedecek olursam bakım full ancak makyaj sıfır. Makyaj yapmayı sevmiyorum. Bir insanın makyajsız da çok mükemmel göründüğünü düşünüyorum.
Sabah ağız bakım, günlük peeling yapıyorum. Neutrogenanın ürünlerini kullanıyorum genelde, mükemmel bir etkisi var cilt üzerinde. Sabah günlük temizleme jeliyle bir yüzümü güzelce temizliyorum, bunun için yüz temizleme fırçası var, arkasında peeling yapan bir silikon var gratiste satılıyor. Onunla peeling yapıyorum. Biraz bekleyip yüzüme yine Neutrogenanın nemlendiricisini sürüyorum. Gün içinde de sürekli elime krem sürüyorum.
Akşam da duştan önce ayaklarımı ayak bakım tuzunda bekletip duş alıyorum. Ardından lapitak un ayak bakım kremini sürüyorum. Duştan sonra da tüm vucüduma yine neutrogenın vücut losyonunu sürüyorum.
Haftada bir de kil maskesiyle pirinç unu maskesi yapıyorum. Eğer sivilcelerin varsa yeşil kil maskesi tavsiye ederim.
Ha bayağıdır kullandığım bir de dermarollerım var, haftada ya da 2 haftada bir dermarollerım yapıp besleyici kremini sürüyorum. Aslında cildini güzelleştiren en büyük ürün dermarollerım. İğneli ama acıtmıyor, hani şu profesyonellerin kullandığı ürüne benziyor. Şiddetle tavsiye ederim. Ha bir de akşamları yatmadan yüzüme kendi yaptığım gül suyuyla siliyorum, öyle yatıyorum. Bu kadar. Aklıma geldikçe yazarım. :) umarım faydalı olmuştur.
Zaten organik gül suyu öyle markette sayılanlar kadar güzel kokmaz.mrb gül suyunu nasıl yapıyorsunuz? benm evde yaptıklarım hep çok kötü kokuyr ve atmak zorunda kalıyorum
mrb gül suyunu nasıl yapıyorsunuz? benm evde yaptıklarım hep çok kötü kokuyr ve atmak zorunda kalıyorum
O dediğiniz yöntemi bilmiyorum ben.
3 4 bardak kadar saf su koyuyorum 3 su bardağı da taze gül yaprağı. Kaynayana kadar ağzını hiç açmıyorum, kaynadıktan sonra altını kısıp 10 dakika haşlıyorum. Sonra yaprakları alıp gül suyunu dolaba koyuyorum. Bu kadar.
Kendim mayalıyordum. Ama önce gıda mühendisi bir arkadaş ardından bir doktorun konuşmasını dinledim ve kefirin uygun şartlar sağlanmadan mayalanması halinde yarardan çok zarar getireceğine ikna oldum. Altınkılıç markasını kullanıyorum kefirde. Sektörün en iyisi danem kefir ikinci sorada altınkılıç geliyor. Her sabah içtiğim için danem fazla tuzlu gelmeye başladığı için altınlılıça geçtim.Kefiri kendiniz mi mayalıyorsunuz? Güvenilir bir kefir mayası arıyorum. Bu vesileyle kendi kefir mayalayanlardan kefir mayası markası önerisi alabilirim.![]()
Teşekkür ederim bilgiler için, araştıracağım dediklerinizi, herşeyin evde yapılanı makbuldür gibi geliyor, ama öyle değilse işime de gelir hazır almakKendim mayalıyordum. Ama önce gıda mühendisi bir arkadaş ardından bir doktorun konuşmasını dinledim ve kefirin uygun şartlar sağlanmadan mayalanması halinde yarardan çok zarar getireceğine ikna oldum. Altınkılıç markasını kullanıyorum kefirde. Sektörün en iyisi danem kefir ikinci sorada altınkılıç geliyor. Her sabah içtiğim için danem fazla tuzlu gelmeye başladığı için altınlılıça geçtim.
Elimdeki maya ta nerelerden ( nerelerden olduğunu unuttum) gelmişti. Kafkasya’dan ana vatanından geldi ama tam olarak neresi harbi unuttum. Mayayı çöpe attım size gönderirdim bileydim. Tabi evde yapmakta ısrarcıysanız.