Bakımlı olmak

Size bu konuda belirli bir yer veya kişi öneremem, size çok uzağım.
Fakat söyleyebileceğim başka bir şey var.
Cilt bakımı, bakım ürünleri vs çok masraflı şeyler. Lütfen cilt tipinizi, cildinizin neye ihtiyacı olduğunu bilmeden yapmayın/ almayın.
İşinize yaramayacak ürünlere para harcayıp çöpe atmak yerine, araştırın ve güvenilir bir cilt doktoru, kozmetik uzmanı bulun.
Cilt Tipinizi, varsa alerjilerinizi, sizin için uygun olan ve olmayan ürün içeriklerini öğrenmek çok daha önemli.
Mesela bir fondöten eczanede satılıyor veya dermatolog önerisi diye size iyi gelmek zorunda değil .
Özellikle de deodorant konusunda araştırın, boşlamayın. Gerektiğinde hangi içerikler ile sorunsuz bi şekilde deodorant kullanabileceğinizi bile söyler iyi bir cildiyeci. Özel karışım yaptırılabilir eczanede.
Diyeceklerim bu kadar, diğerlerini arkadaşlar söylemiş zaten.
Bol şans

Helal valla ben dayanamam yaparım

Bakımlı olmak sadece şıkır şıkır giyiniyim iki ruj sürüyüm vs değil temiz olmak duş almak cilt temizliğini aksatmamak dişlerine iyi bakmak vs bana göre

yüzdeki sivilce lekeleri icin kullandiginiz bir ürün ve ya bir formülünüz var mi

Herkese önerileri için teşekkür ederim. Yeni şeyler öğrendim bol bol tavsiyeleriniz ile uygulamak için uğraşacağım

Bimdeki siyah nokta bantlarını haftada 1 ya da duruma göre 2 haftada bir önerebilirim.
Bende kullanıyorum kesinlikle çok memnunum.
Tonik olarakda eczane markalarını kullanın derim. Biraz daha pahalı ama daha güvenilir geliyor bana.

görüyordum ama güvenip almamıştım ,
o kadar büyük ki temizleyecegını düşünemedim açıkçası ,
ama hemen bugun alıp denıyecem canım sağol

görüyordum ama güvenip almamıştım ,
o kadar büyük ki temizleyecegını düşünemedim açıkçası ,
ama hemen bugun alıp denıyecem canım sağol
Evet deneyin. Hatta kızınız banyo yaptıktan sonra gözenekleri açılınca hafif burnunu ıslatılıp yapıştırın 1 saate yakın bekletin. Ben bir işim acelem yoksa hep 1 saat bekletiyorum. Sonucu yazarsanız sevinirim.

once evden cikarken nolursa olsun bi kupe takmayi bi allik bi ruj surmeyi ihtimal etmeyin. bi sure sonra o canli goruntunuze alisacaksiniz ve surmeyince bi eksiklik hissedeceksiniz. cok basit bakin boyle baslayabjlirsiniz.
makyaj yapmaya aliskin kadinlar genelde azicik renk surse cok dikkat cekiyor diye takiyorlar ama aslinda inanin kimse ay bu ne surmus demiyor. yargilanmaktan korkmayin bu yuzden.:) basarilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…