- 11 Aralık 2018
- 41.125
- 255.545
- 598
Ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama başarılı degilim zannimca. Temizlik konusunda kesinlikle katılıyorum. Ama renk eşitsizliği,siyah nokta nasıl gideriyorsunuz?
Çok teşekkür ederim umarım ben de bir gün yapabilirim:)Evet, kendim yapıyorum ben. :) yazın Isparta gülünden yapmıştım, çok güzel olmuştu. Yakın bir ilde olsaydınız verirdim, elimde fazlaca var çünkü :) kendiniz organik bir şekilde yaparsanız çok güzel oluyor. Hatta o suya biraz vitamin ampül karıştırın ve buz kalıplarına dk durun. Her akşam ya da sabah cildinizde bir buz küpü gezdirirseniz gözenekleriniz kapanır, sıkılaşır ve cildiniz pürüzsüzleşir. :)
Suyun önemini bu kadar bilmiyordum. Sigara kullanmıyorum. Ama bir ürünü kullanmada devam konusunda sıkıntı yaşıyorum. Yani hangisini kullanacağımı şaşırıyorum. Su onerinizi dikkate alacağım. Hatta ilk isim takip listesi oluşturmak kendime :) lakin fast food konusunda kaybediyorum. Bir fast food asigiyimdir. Kahvaltı , yemek olmasın fast food olsunculardanimSiyah nokta temizlikten geçiyor zaten. Eğer siyah nokta oluşuyorsa cildiniz yeterince temizlemiyorsunuz ya da yanlış ürünler kullanıyorsunuz demektir. Renk eşitsizliği de günde üç litre su içerek 6-8 ayda düzelebilecek bir şey. Cilt bakımına gidip üç seansta elde edeceğiniz değişimi bu şekilde birkaç yılda elede edersiniz ama kalıcı olur. Dışardan müdahaleler yerine beslenme tarzınızı değiştirmeyi deneyin. Fast food, yağlı yiyecekler, paketli gıdalar hayatınızdan çıksın. Sigara içiyorsanız renk eşitsizliğinin en büyük sebebidir.
Suyun önemini bu kadar bilmiyordum. Sigara kullanmıyorum. Ama bir ürünü kullanmada devam konusunda sıkıntı yaşıyorum. Yani hangisini kullanacağımı şaşırıyorum. Su onerinizi dikkate alacağım. Hatta ilk isim takip listesi oluşturmak kendime :) lakin fast food konusunda kaybediyorum. Bir fast food asigiyimdir. Kahvaltı , yemek olmasın fast food olsunculardanimönerileriniz için çok ama çok teşekkür ederim
Hiç duymamistim hemen araştırayım.Siyah noktalar icin sigir jelatini maskesi oneririm cok guzel temzliyor
Evet, kendim yapıyorum ben. :) yazın Isparta gülünden yapmıştım, çok güzel olmuştu. Yakın bir ilde olsaydınız verirdim, elimde fazlaca var çünkü :) kendiniz organik bir şekilde yaparsanız çok güzel oluyor. Hatta o suya biraz vitamin ampül karıştırın ve buz kalıplarına dk durun. Her akşam ya da sabah cildinizde bir buz küpü gezdirirseniz gözenekleriniz kapanır, sıkılaşır ve cildiniz pürüzsüzleşir. :)
Merhaba :)Merhabalar :)
Sizin gibi bakımlı birini bulmuşken sorayım selilüt için ne yapabilirim ?
Suyun önemini bu kadar bilmiyordum. Sigara kullanmıyorum. Ama bir ürünü kullanmada devam konusunda sıkıntı yaşıyorum. Yani hangisini kullanacağımı şaşırıyorum. Su onerinizi dikkate alacağım. Hatta ilk isim takip listesi oluşturmak kendime :) lakin fast food konusunda kaybediyorum. Bir fast food asigiyimdir. Kahvaltı , yemek olmasın fast food olsunculardanimönerileriniz için çok ama çok teşekkür ederim
Canım merhaba cilt için kullandığın Dermarollern markasını bana özelden yazabilir misin?Merhaba :)
Benim yok ama olan arkadaşım vücut için olan dermarollerlardan alıp selülit kremiyle kullanmıştı. Kızın cildi bebek gibi olmuştu. Dermaroller zaten bu işe yarıyor. Vücut üzerinde mikro delikler açarak kremleri bakım serumlarının daha fazla etki etmesini sağlıyor.
Buradan yazayım abla, mesaj atan çok olmuş. :) Dr. PEN benimkisi. Trendyol'dan almıştım. 50 tl gibi bir fiyatı var.Canım merhaba cilt için kullandığın Dermarollern markasını bana özelden yazabilir misin?
Harikasiniz valla. En bakimli hatun:)Sabah kalkınca ağzıma Bi kaşık hindistan cevizi yağı alıp 20 dakika çalkalıyorum daha sonra dil sıyırıcı ile dilimi temizliyorum sabahları sade su eğer cildim yağlı ise la roche posay ile yüz yıkama jeli ile yıkıyorum üstüne lavanta suyu sıkıp hyaluronik asit serumu üstüne nemlendirici üstüne 50 faktör güneş kremi(yaz/kış) günlük hiç makyaj yapmasam bile hafif allık bronzer göz altı kapatıcı rimel ve dudak nemlendirici. Akşam cilt makyajım varsa temizleme yağı(body Shop) ile masaj yaparak tüm makyajımı çıkarıyorum siyah noktalar için aha/bha tonik cosrx üstüne serumla nemlendirici, gözaltı için ordinary serum üstüne clinique nemlendirici . Yüz için Serum skinceuticals nemlendirici estee lauder. Haftada 2 kil maskesi cildim o hafta kuruysa nem maskesi göz altı nem maskesi haftada bir. Saçlarım için haftada 2 kez hindistan cevizi yağı diplerde dax supergro ve bakım yağları. Gece yatmadan önce tırnaklarıma tırnak bakım yağı kaş kirip bakım yağı(arifoğlu) aylık manikür pedikür kuaförde haftalık manikür pedikür ü evde yapıyorum onlae için de sally hanson kütikül giderici ayaklarım içinde mara quick manicure ayrıca sağlıklı beslenme ve spor
Spor için salona mı gidiyorsunuz yoksa evde kendiniz miSabah kalkınca ağzıma Bi kaşık hindistan cevizi yağı alıp 20 dakika çalkalıyorum daha sonra dil sıyırıcı ile dilimi temizliyorum sabahları sade su eğer cildim yağlı ise la roche posay ile yüz yıkama jeli ile yıkıyorum üstüne lavanta suyu sıkıp hyaluronik asit serumu üstüne nemlendirici üstüne 50 faktör güneş kremi(yaz/kış) günlük hiç makyaj yapmasam bile hafif allık bronzer göz altı kapatıcı rimel ve dudak nemlendirici. Akşam cilt makyajım varsa temizleme yağı(body Shop) ile masaj yaparak tüm makyajımı çıkarıyorum siyah noktalar için aha/bha tonik cosrx üstüne serumla nemlendirici, gözaltı için ordinary serum üstüne clinique nemlendirici . Yüz için Serum skinceuticals nemlendirici estee lauder. Haftada 2 kil maskesi cildim o hafta kuruysa nem maskesi göz altı nem maskesi haftada bir. Saçlarım için haftada 2 kez hindistan cevizi yağı diplerde dax supergro ve bakım yağları. Gece yatmadan önce tırnaklarıma tırnak bakım yağı kaş kirip bakım yağı(arifoğlu) aylık manikür pedikür kuaförde haftalık manikür pedikür ü evde yapıyorum onlae için de sally hanson kütikül giderici ayaklarım içinde mara quick manicure ayrıca sağlıklı beslenme ve spor
Bırsey sormak istiyorum bu saçları nasıl şekil verebiliriz bende kızım için yapmak istiyorum hiç yapamıyorumHergün duş,günde en az 2 kere ağız bakımı( sigara kullanıyorsan diş beyazlatma vs) kıl tüy uzama sürene göre tüm vücut temizliği yaptırmalısın düzenli olarak. Ellerin ve ayakların düzenli olarak bakıma girmeli min 20 günde max 30 günde manikür pedikür,kalıcı oje yaptırıp sürekli oje sür,çıkar işiyle uğraşmayabilirsin. Her sabah duşunu aldıktan sonra vücudunu hem güzel nemlendiren hemde hoş kokan bir losyonla nemlendirip saçlarına mutlaka şekil vermelisin. Makyaj işi tamamen kişisel.. istersen doğal,istersen abartı ama hafifte olsa mutlaka olmalı.. temiz kıyafetler ve mis gibi bir parfümle bence artık bakımlısın:)
Bakımlı olmaktan kastiniz nedir? Süslü olmamda o mizaç meselesi ama bence bakımlı olmak biraz temiz olmakla ilintili . Yani temiz kokmak ,duş almak , diş bakımına özen göstermek, cilt yapiniza göre nemlendirici kullanmak vs vs ben şahsen süslü bi insan değilim ama kişisel temizligime dikkat ederim , bacaklarımı ince çekilmiş tuzla piling yaparım çünkü kuru ve eğer yapmazsam pütür pütür oluyo, cildim kürü , nemlendirici surerim , her duştan sonra bebe yağı surerim vücuduma , kesinlikle kıllı tüylü gezmem vs vs ancak pek fazla makyaj yapmam , takı takmam .Biraz komik gelebilir ya da kötü ama fikirlere çok ihtiyacım var. Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Çok cok bakımlı olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Bunları öğrenemedim nasıl öğrenebilirim? Bakımlı olan insanlara ozeniyorum sizce nereden baslayabilirim?
Bakımlı olmaktan kastiniz nedir? Süslü olmamda o mizaç meselesi ama bence bakımlı olmak biraz temiz olmakla ilintili . Yani temiz kokmak ,duş almak , diş bakımına özen göstermek, cilt yapiniza göre nemlendirici kullanmak vs vs ben şahsen süslü bi insan değilim ama kişisel temizligime dikkat ederim , bacaklarımı ince çekilmiş tuzla piling yaparım çünkü kuru ve eğer yapmazsam pütür pütür oluyo, cildim kürü , nemlendirici surerim , her duştan sonra bebe yağı surerim vücuduma , kesinlikle kıllı tüylü gezmem vs vs ancak pek fazla makyaj yapmam , takı takmam .Biraz komik gelebilir ya da kötü ama fikirlere çok ihtiyacım var. Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Çok cok bakımlı olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Bunları öğrenemedim nasıl öğrenebilirim? Bakımlı olan insanlara ozeniyorum sizce nereden baslayabilirim?
Teşekkür ediyorum tatlımBuradan yazayım abla, mesaj atan çok olmuş. :) Dr. PEN benimkisi. Trendyol'dan almıştım. 50 tl gibi bir fiyatı var.Eki Görüntüle 2306167
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?