- 3 Ağustos 2019
- 253
- 433
- 18
- 70
annem çok bakımlıdır , bakımı içinde çok cuzi bir masrafı vardır...bir ruj, bir siyah kalem ve oje ...toplam 15 tl tutuyor...Biraz komik gelebilir ya da kötü ama fikirlere çok ihtiyacım var. Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Çok cok bakımlı olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Bunları öğrenemedim nasıl öğrenebilirim? Bakımlı olan insanlara ozeniyorum sizce nereden baslayabilirim?
Bi süre salona gittim havalar güzel olunca dışarda koşu evde pilates şeklinde yapıyorum şuan. Gelecek ay tekrar salona başlıcamSpor için salona mı gidiyorsunuz yoksa evde kendiniz mi
Hemen aliym cikiym kombinlerinden neyi kastettiniz anlamadim?Sağlıklı beslenmek ve spor herşey bence. Sporunu yapıyosan ve un, tuz, şekerden uzaksan cildin pürüzsüz oluyor zaten. Vücudunun duruşu düzeldikçe, aynada kendini fit gördükçe dış dünyada kıyafetlerine daha fazla özeniyosun.
''Hemen alıyım çıkıyım'' kombinlerimiz var ya hani onları dolabından temizlediğinde gerçekten güzel giyinmek için vakit ayırıyosun.
Bunun haricinde bi nemlendirici, kendini güzel hissettiren hafif bi makyaj, güzel bi parfüm yetiyor zaten.
Lazer gerçekten insanı çok bebeksi ve temiz hissettiriyor.
Cilt bakımı yaptırmak ilk etaplarda iyi ama sonraları benim biraz gözeneklerimi belirginleştirmeye başladı bıraktım. O yüzden artık kimyasallara bulaşmıyorum. Sadece temizleme sütü kullanıyorum.
Maskemi kendim yapıyorum. (Evde aloe vera yetiştiriyorum onunla doğal karışımlar hazırlıyorum ya da kil maskesi)
Saçlarım için hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok iyi geliyo onu deneyebilirsin, yumuşacık yapıyor.
Kirpikler için argan.
Bi de spor hocam tavsiye etmişti spordan sonra turunç yağları (limon/kayısı/portakal) insan vücudunu sıkılaştırıyormuş
Bakım sırlarını okumak güzelmiş bi iki şey listeme aldım deneyeceğim özellikle dermaroller (denemeyi bayadır istiyodum) ve gül suyu yapımı teşekkürler
İğneler kaç mm acaba? 1, 0.5, 0.75?Buradan yazayım abla, mesaj atan çok olmuş. :) Dr. PEN benimkisi. Trendyol'dan almıştım. 50 tl gibi bir fiyatı var.Eki Görüntüle 2306167
0.5İğneler kaç mm acaba? 1, 0.5, 0.75?
Merhaba :)
Benim yok ama olan arkadaşım vücut için olan dermarollerlardan alıp selülit kremiyle kullanmıştı. Kızın cildi bebek gibi olmuştu. Dermaroller zaten bu işe yarıyor. Vücut üzerinde mikro delikler açarak kremleri bakım serumlarının daha fazla etki etmesini sağlıyor.
Biraz komik gelebilir ya da kötü ama fikirlere çok ihtiyacım var. Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Çok cok bakımlı olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Bunları öğrenemedim nasıl öğrenebilirim? Bakımlı olan insanlara ozeniyorum sizce nereden baslayabilirim?
Çok güzel anlatmışsın:) nemlendirici olarak hangi marka kullanıyorsun merak ettimÇok çok bakımlı bir kız olarak söylüyorum öncelikli olarak üşenmeyeceksin..!! mesela hani akşam yatarken gece kremini sürmeye üşenen çok kadın tanıyorum.. Herkesin kendi tercihi tabii ki ...ama sen burada açık açık çok bakımlı görünmek istiyorum diye sordun için ben de açık açık cevap vermeye çalışacağım...Birincisi saçlarını boyatıyorsan diplerin geldiğini asla üşenmeyeceksin azıcık dibin geldiğinde ya kendin boya ya da kuaföre gidip Boyatman gerekiyor... iki haftada bir en az manikürlü pedikürle gitmen lazım canım.. herkesin maddi durumu uygun olmayabilir evde kendin de manikür pedikürü yapabilirsin ve sürekli ojeli gezmen lazım asla ojesiz çıkmayacaksan o kaşlar bıyıklar hiç uzamayacak üç güne bir alman lazım... günde üç kere dişlerini fırçalıycaksın ve belirli aralıklarla diş ekimine gidip beyazlatıcaksın her banyodan sonra bu benim yaptığım bir şey komple vücudumu krem sürerim ve pamuk gibi oluyor herkes cildin ne kadar güzel diye iltifat eder ... sonra bu benim kendi tercihim makyajsız gezmem asla makyajsız gezmeye gitmem .. makyaj yapmaya üşenmem yani muhakkak yüzme bir şeyler sürerim... çıkarken parfüm kesinlikle sıkıyorum ...koltuk altıma deodorant kesinlikle her zaman sürerim ve bir giydiğim kıyafeti yıkanmadan ikinci defa giymiyorum ne olur ne olmaz ... Sonra günlük duşunu alman lazım... saçlarının asla yağlanmasına müsade etmeyeceksin çünkü yağlı saç karşındaki insanlarda da çok kötü bir izlenim bırakıyor... başlarının her zaman bakımlı efendi olmasa da olur ama taranmış olması ve evde kendin ufak tefek şeyler yapabilirsin yani asla dağınık bir saçla dışarıya çıkma .. sonra bir de vücudumuzdaki istenmeyen tüyler var ben geçmişte lazeregittim o sorunu çözdüm... bu istenmeyen tüylerimizin de uzamasına müsade etmemeniz gerekiyor .. yoksa millet hemen yapıştırır bakımsız kız ya diye ...Özellikle de erkek milleti Canım şimdilik aklıma gelenler bunlar ...,yine aklıma bir şeyler gelirse yorum atarım umarım yardımcı olabilmişimdir
markası nedir acaba ?Siyah noktalar icin sigir jelatini maskesi oneririm cok guzel temzliyor
Sabah kalkınca ağzıma Bi kaşık hindistan cevizi yağı alıp 20 dakika çalkalıyorum daha sonra dil sıyırıcı ile dilimi temizliyorum sabahları sade su eğer cildim yağlı ise la roche posay ile yüz yıkama jeli ile yıkıyorum üstüne lavanta suyu sıkıp hyaluronik asit serumu üstüne nemlendirici üstüne 50 faktör güneş kremi(yaz/kış) günlük hiç makyaj yapmasam bile hafif allık bronzer göz altı kapatıcı rimel ve dudak nemlendirici. Akşam cilt makyajım varsa temizleme yağı(body Shop) ile masaj yaparak tüm makyajımı çıkarıyorum siyah noktalar için aha/bha tonik cosrx üstüne serumla nemlendirici, gözaltı için ordinary serum üstüne clinique nemlendirici . Yüz için Serum skinceuticals nemlendirici estee lauder. Haftada 2 kil maskesi cildim o hafta kuruysa nem maskesi göz altı nem maskesi haftada bir. Saçlarım için haftada 2 kez hindistan cevizi yağı diplerde dax supergro ve bakım yağları. Gece yatmadan önce tırnaklarıma tırnak bakım yağı kaş kirip bakım yağı(arifoğlu) aylık manikür pedikür kuaförde haftalık manikür pedikür ü evde yapıyorum onlae için de sally hanson kütikül giderici ayaklarım içinde mara quick manicure ayrıca sağlıklı beslenme ve spor
Erkekler kendine baksın tüy yumağı hepsi geneli götü göbeği salmış sakal bırakır düzeltmez pis kokar temizi nadirÇok çok bakımlı bir kız olarak söylüyorum öncelikli olarak üşenmeyeceksin..!! mesela hani akşam yatarken gece kremini sürmeye üşenen çok kadın tanıyorum.. Herkesin kendi tercihi tabii ki ...ama sen burada açık açık çok bakımlı görünmek istiyorum diye sordun için ben de açık açık cevap vermeye çalışacağım...Birincisi saçlarını boyatıyorsan diplerin geldiğini asla üşenmeyeceksin azıcık dibin geldiğinde ya kendin boya ya da kuaföre gidip Boyatman gerekiyor... iki haftada bir en az manikürlü pedikürle gitmen lazım canım.. herkesin maddi durumu uygun olmayabilir evde kendin de manikür pedikürü yapabilirsin ve sürekli ojeli gezmen lazım asla ojesiz çıkmayacaksan o kaşlar bıyıklar hiç uzamayacak üç güne bir alman lazım... günde üç kere dişlerini fırçalıycaksın ve belirli aralıklarla diş ekimine gidip beyazlatıcaksın her banyodan sonra bu benim yaptığım bir şey komple vücudumu krem sürerim ve pamuk gibi oluyor herkes cildin ne kadar güzel diye iltifat eder ... sonra bu benim kendi tercihim makyajsız gezmem asla makyajsız gezmeye gitmem .. makyaj yapmaya üşenmem yani muhakkak yüzme bir şeyler sürerim... çıkarken parfüm kesinlikle sıkıyorum ...koltuk altıma deodorant kesinlikle her zaman sürerim ve bir giydiğim kıyafeti yıkanmadan ikinci defa giymiyorum ne olur ne olmaz ... Sonra günlük duşunu alman lazım... saçlarının asla yağlanmasına müsade etmeyeceksin çünkü yağlı saç karşındaki insanlarda da çok kötü bir izlenim bırakıyor... başlarının her zaman bakımlı efendi olmasa da olur ama taranmış olması ve evde kendin ufak tefek şeyler yapabilirsin yani asla dağınık bir saçla dışarıya çıkma .. sonra bir de vücudumuzdaki istenmeyen tüyler var ben geçmişte lazeregittim o sorunu çözdüm... bu istenmeyen tüylerimizin de uzamasına müsade etmemeniz gerekiyor .. yoksa millet hemen yapıştırır bakımsız kız ya diye ...Özellikle de erkek milleti Canım şimdilik aklıma gelenler bunlar ...,yine aklıma bir şeyler gelirse yorum atarım umarım yardımcı olabilmişimdir
Ben çocuk olmadan önce her sabah ya kendim maşayla falan şekillendirirdim yada kuaföre uğrar öyle işe giderdim. Çocuktan sonra işi pratikliğe dökme vaktinin geldiğini anlayınca keratin bakımı keşfettim. Yaklaşık 3 ayda bir yapılıyor saçınızı kendi şampuanlarıyla yıkayıp sadece kurutmanız yeterli en yıpranmış saç bile sanki fönlenmiş gibi dümdüz ve şekilli olabiliyor. Çok büyük rahatlık.Bırsey sormak istiyorum bu saçları nasıl şekil verebiliriz bende kızım için yapmak istiyorum hiç yapamıyorum
Biraz komik gelebilir ya da kötü ama fikirlere çok ihtiyacım var. Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Çok cok bakımlı olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Bunları öğrenemedim nasıl öğrenebilirim? Bakımlı olan insanlara ozeniyorum sizce nereden baslayabilirim?
Arkadaşlar ,
Siyah noktalar için deneyip sonuç aldığınız kesin bir Yöntem var mı ?
Arastırıyım dedıgınızı tesekkur ederimBen çocuk olmadan önce her sabah ya kendim maşayla falan şekillendirirdim yada kuaföre uğrar öyle işe giderdim. Çocuktan sonra işi pratikliğe dökme vaktinin geldiğini anlayınca keratin bakımı keşfettim. Yaklaşık 3 ayda bir yapılıyor saçınızı kendi şampuanlarıyla yıkayıp sadece kurutmanız yeterli en yıpranmış saç bile sanki fönlenmiş gibi dümdüz ve şekilli olabiliyor. Çok büyük rahatlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?