aynen bende sırf skıldım diye belime kadar olan kıvırcık saçlarımı zevk için kestirdim keşke kestirmeseydim şimdi eskisi gibi uzatamıyorum uzasın bir daha asla ddemiyim ama kestirmem
Kalyon alabilirsin, kozmetikçilerde satılıyor. Ben çok faydasını gördüm. Tırnağı sertleştiriliyor, kırılmasını engelliyor. Ben genelde bi kat kalyon sürüp üstüne oje sürüyorum, kırılması imkansızlaşıyor :)
bu ürünü nerede bulabilirim tweety?Benim de aynen öyleydi zamanla inmeye başladı rahat bırakınca.
Bir de saçıma uygun saç kremi kullanmaya başladım ondan da olabilir.
Eğer kullanırsanız, Wella Pro serisinin saç kremini ve şampuanını önerebilirim mesela.
Doğru şampuan seçimi çok önemli bence.
Şampuan?u
Belki de şampuanında sorun vardır tatlım?
Dove kullanıyorum ben çok memnunum.
zeboş,glissin pembe durulanmayan köpüğünü öneririm .Benim saçlarım da ince telli ,iyi geliyor.
Soruya gelince:Bakım temiz olmaktan geçer benim için.O konuda hassasım.Onun dışında makyajım allık,bazen de rimelden ibarettir.Nude tonlarda ruj ya da parlatıcıyı da kışın dudaklarım çatlamasın diye kullanırım.Banyo sonrası nemlendicimi sürerim.Ayaklarıma da bi kremim var onu kullanırım.Çatlak ayalara tahammülüm yok. :// Kendimle pek uğraşmam,sıkılırım.Kuaföre gidip saatlerce saçlarımla uğraşılmasından nefret ederim. :)) Dışarı çıkarken de en fazla 10 dakikada hazırlanırım.Eşim ,bu danıurumdan çok memnun,ama beni tanımayanlar saatlerce ayna karşısında zaman harcadığımı sanabilirler.Zevkli olduğumu söylerler.Üstümü,başımı beğenirler.BLA BLA BLA... :))
Bakım değil benim yaptıklarım.
Her zamanki rutin hayatım.
Saçım fönsüz olmaz,kılım,tüyüm,yünüm çıkmadan alınır.
Hafif bile olsa makyajlıyımdır,deodrantım üzerimdedir.
Dün giydiğimi bugün asla giymem. Takılarıma,ayakkabılarıma kadar değişir.
İşyerimde hep "kokoş" derler ama ben hep böyleyim.
Şu an evimdeyim,yalnızım,dinleniyorum ama en cici geceliklerimden biri var üzerimde mesela.
kızlar bakımlımısınız kendinize zaman ayırırmısınız ben paspalım dısarı çıkarken saçlarım hep toplu giyinirçıkarım öle ne saçımı salarım nede makyaj kendime bakarım sizler nasılsınız?
burcun nedır cok merak ettım konuşma tarzın bana cok benzıyo ve dengesizim falan demişsin dusunce tarzınıda kendime benzettım .hadi bu sefer tutturcam ınsallah terazımıssııınbenım asırı dengesız bır yapım oldugu ıcın bakım konusundada fecı dengesızım.. ve ruh halıme baglı.. yasadıgım günlere, yanı hayatıma baglı..
cok cekılmezım cokbana katlanabılen benı gercekten sevıyor demektır..neyse gelelım konumuza..
benım ıcın en önemlı sey dıs ve agız saglıgı.. hele 20lık dıslerle basım belaya gırelı dahada cok önem verıyorum dıs bakımına..
saclarımı yapısından dolayı süreklı sekıllendırmem gerek cünkü fecı sekılsız.. cogu zaman düzlestırırım.. uzatmak ıcın canım cıkar..uzandıgında ıse gıder uclarından kestırırım kı cogu zaman ucundan daha fazla kesılırneysee
ama sac konusundakı düsünsem su sekılde: belıme kadar uzun olan ama calı süpürgesınden farksız sacım olacagına kısa ve bakımlı, saglıklı saclarım olsun..
kıl tüy yönünden de hıc sanslı sayılmam.. kollarımda, sırtımda, göbegımde hatta üst bacagımda neredeyse 1 tane adam akıllı tüy yokk cünkü hepsı alt bacagımda toplanmıs!!.. 2günde bır jıletle alıyorum cünkü canım cok tatlı.. 3gün almazsam erkeklerın kıllı bacaklarından farkım kalmıyor..hıc abartmıyorum
gıyım kusam konusunda cevremdekı cogu ınsan tarzıma bayılır hatta benden akıl danısır.. kıyafetlerımı nerden aldıgımı sorar
boy denen sey bende mevcut olmadıgından topuksuz ben bır hıcım.. boyum 1.57.. ama kılom boyuma göre dengelı oldugu ıcın cıtıpıtı bır kızım
rengarenk ojelerım var ama malesef parlatıcı dısında ısım geregı oje süremıyorum
cıldım konusunda cok sanslıyım allahtan..annem tarafına cekmısım ne bır sıvılce bıldım nede sıyah nokta cok sükür...cıldıme özel bakım yapmıyorum yıkamak ve temız tutmak dısında..
gözlerım ırı ve ela oldugu ıcın hafıf göz makyajından fazlasına gerek duymuyorum cünkü bu gözlerımı dahada ortaya cıkarıyor
ruj sevmıyorum.. ama hıc yanımdan ayırmadıgım dudak nemlendırıcım vardır..
ama bazenn ınanın banyo yapmak bıle ölüm gelıyor.. bırakın sac taramayı.. bence ınsanın mutlu olup olmadıgına baglı..tamam bakım ınsanı mutlu eder ama mutsuzsanda bakım yapmaya mecalın kalmıyor.. benım mesala morlım bozuksa o sekılsız saclarımı acaıp bır sekılde toplar öyle gezerım.. ertesı günde dügünde gıder gıbı gezerım .. benı tanımayan sanırım cıft karakterlı yada delı oldugumu düsünür.. cünkü bugünle dünüm arasında daglar kadar fark vardır..
mesala dün bıhter kadar bakımlıyken bugün fatmagül kadar pasaklıyımdır
bu hallerım benı cok yoruyor.. ha ve bakım demısken benım ıcın en ıyı bakım uyku cünkü bütün vücüdüm ve beynım tepeden tırnaga bakım yasıyor resmen..sabah kalkıyorum ve yenılenmısım ve dınlenmısım..bundan ıyı bakım mı olur
burcun nedır cok merak ettım konuşma tarzın bana cok benzıyo ve dengesizim falan demişsin dusunce tarzınıda kendime benzettım .hadi bu sefer tutturcam ınsallah terazımıssııın
hayır degılm..benım burcum yengec
tutturamadın..