Bakım değil benim yaptıklarım.
Her zamanki rutin hayatım.
Saçım fönsüz olmaz,kılım,tüyüm,yünüm çıkmadan alınır.
Hafif bile olsa makyajlıyımdır,deodrantım üzerimdedir.
Dün giydiğimi bugün asla giymem. Takılarıma,ayakkabılarıma kadar değişir.
İşyerimde hep "kokoş" derler ama ben hep böyleyim.
Şu an evimdeyim,yalnızım,dinleniyorum ama en cici geceliklerimden biri var üzerimde mesela.
ben makyaı sevmem alıskın degılım onuda insanları gördükçe yapmaya başladım topuklu düğünlerde giyerim normalde giyemem spor giyerim zaten parfümü sıkmadan çıkmam etek pek giymem kilolu oldugum için bu sene gıymeye heveslendım oda olmadı elbıse gyerım severım peki çanta ne kullanırsınız dısarıçıkarken hiç karar veremem kol cantası rahat degıl boyundan baglamalı kullanırım nadır kol cantası kullanırım bende bakımlı olmak istıyorum takı kullanmam pek sizler nasılsınızdır çok soru sordum ama birazda olsa heves etmek istıyorum bakmak istiyorum kendıme
Yaşını,mesleğini ve medeni halini söylersen ona göre yardım edelim.
Şimdi boyundan bağlamalı çanta dediğin çarpraz takılansa gençlere uyar ama mesela benim hiç bir elbisemle yakışmaz.
Ben pantolon hiç giymem.
Yıllardır sadece ilkbahar ve sonbaharda 2 ya da 3 defa beyaz pantolon giyerim o kadar.
Sadece mini etek ve mini elbise.
Uzun da giyemem mesela.
yasım 22 yasındayım bekarım pek dısrı cıkmam ama cıkarsamda öle çıkıyorum yanımdakılerın yanında sonuk kalıyorum bıda cıkarken kendıme bakcam dıyorum gene olmuyor mesela alırım bır canta mıllet kol cantası almıssa pısman olurum acaba olemı alsaydım kararsızım boletakı takmam yanımdakı takar ayy cok hos bende takayım derım o laf orda kalır bu durum hıc hosuma gıtmıyorYaşını,mesleğini ve medeni halini söylersen ona göre yardım edelim.
Şimdi boyundan bağlamalı çanta dediğin çarpraz takılansa gençlere uyar ama mesela benim hiç bir elbisemle yakışmaz.
Ben pantolon hiç giymem.
Yıllardır sadece ilkbahar ve sonbaharda 2 ya da 3 defa beyaz pantolon giyerim o kadar.
Sadece mini etek ve mini elbise.
Uzun da giyemem mesela.
Laale sadece mini etek ve mini elbisemi vay diyorum sana:)) sen bana bile fark attın tatlım helal:)
yasım 22 yasındayım bekarım pek dısrı cıkmam ama cıkarsamda öle çıkıyorum yanımdakılerın yanında sonuk kalıyorum bıda cıkarken kendıme bakcam dıyorum gene olmuyor mesela alırım bır canta mıllet kol cantası almıssa pısman olurum acaba olemı alsaydım kararsızım boletakı takmam yanımdakı takar ayy cok hos bende takayım derım o laf orda kalır bu durum hıc hosuma gıtmıyor
yapmak istiyorum yapıcam diyorum duruyorum gene baslamam lazım bir yerden canımİçinden yapmak gelmiyorsa olmuyor bu işler bence.
yasım 22 yasındayım bekarım pek dısrı cıkmam ama cıkarsamda öle çıkıyorum yanımdakılerın yanında sonuk kalıyorum bıda cıkarken kendıme bakcam dıyorum gene olmuyor mesela alırım bır canta mıllet kol cantası almıssa pısman olurum acaba olemı alsaydım kararsızım boletakı takmam yanımdakı takar ayy cok hos bende takayım derım o laf orda kalır bu durum hıc hosuma gıtmıyor
yapmak istiyorum yapıcam diyorum duruyorum gene baslamam lazım bir yerden canım