- 26 Ağustos 2011
- 650
- 0
Ben inkar etmiyorum ki kendimi beğendiğimi,daha doğrusu kendimle barışık olduğumu.... Ama insanlarda nedense kendimi beğeniyorsam sanki başka insanları beğenmiyormuşum,küçümsüyormuşum gibi bir önyargı oluşuyor..Ben hiç böyle bir söylemde,imada bulunmasam bile...Kendini beğenen insanlar çok göze batıyor,aşırı rahatsız ediyor kimilerini......Sürekli övgü beklediğinizi sanıyorlar ... Siz de yaşamışsınızdır benzer duyguları.....
Ben etrafımdakilerle yakınlık bağını koparalı çok oldu.
Ne sandıklarını ya da ne hissettiklerini inanın bilmiyorum.
Umrumda da değil açıkçası.
Topuklu ayakkabılar zaten başlı başına çok özenli gösteriyor.
Bende topuklu ayakkabı ile çok zorlanıyorum ayaklarım biraz taraklı olduğundan mıdır nedir, bilemiyorum.
2 saatten sonra ayaklarım ağrımaya başlıyor.
Bazen kızları görüyorum tüm gün ayaklarında incecik topuklar, merak ediyorum da acaba ağrıma olayı bana mı özel kızlar ne diyorsunuz ? Uzun süre ayağında olupta gerçekten hiç ayağı ağrımayan var mı ?
benım asırı dengesız bır yapım oldugu ıcın bakım konusundada fecı dengesızım.. ve ruh halıme baglı.. yasadıgım günlere, yanı hayatıma baglı..
cok cekılmezım cokbana katlanabılen benı gercekten sevıyor demektır..neyse gelelım konumuza..
benım ıcın en önemlı sey dıs ve agız saglıgı.. hele 20lık dıslerle basım belaya gırelı dahada cok önem verıyorum dıs bakımına..
saclarımı yapısından dolayı süreklı sekıllendırmem gerek cünkü fecı sekılsız.. cogu zaman düzlestırırım.. uzatmak ıcın canım cıkar..uzandıgında ıse gıder uclarından kestırırım kı cogu zaman ucundan daha fazla kesılırneysee
ama sac konusundakı düsünsem su sekılde: belıme kadar uzun olan ama calı süpürgesınden farksız sacım olacagına kısa ve bakımlı, saglıklı saclarım olsun..
kıl tüy yönünden de hıc sanslı sayılmam.. kollarımda, sırtımda, göbegımde hatta üst bacagımda neredeyse 1 tane adam akıllı tüy yokk cünkü hepsı alt bacagımda toplanmıs!!.. 2günde bır jıletle alıyorum cünkü canım cok tatlı.. 3gün almazsam erkeklerın kıllı bacaklarından farkım kalmıyor..hıc abartmıyorum
gıyım kusam konusunda cevremdekı cogu ınsan tarzıma bayılır hatta benden akıl danısır.. kıyafetlerımı nerden aldıgımı sorar
boy denen sey bende mevcut olmadıgından topuksuz ben bır hıcım.. boyum 1.57.. ama kılom boyuma göre dengelı oldugu ıcın cıtıpıtı bır kızım
rengarenk ojelerım var ama malesef parlatıcı dısında ısım geregı oje süremıyorum
cıldım konusunda cok sanslıyım allahtan..annem tarafına cekmısım ne bır sıvılce bıldım nede sıyah nokta cok sükür...cıldıme özel bakım yapmıyorum yıkamak ve temız tutmak dısında..
gözlerım ırı ve ela oldugu ıcın hafıf göz makyajından fazlasına gerek duymuyorum cünkü bu gözlerımı dahada ortaya cıkarıyor
ruj sevmıyorum.. ama hıc yanımdan ayırmadıgım dudak nemlendırıcım vardır..
ama bazenn ınanın banyo yapmak bıle ölüm gelıyor.. bırakın sac taramayı.. bence ınsanın mutlu olup olmadıgına baglı..tamam bakım ınsanı mutlu eder ama mutsuzsanda bakım yapmaya mecalın kalmıyor.. benım mesala morlım bozuksa o sekılsız saclarımı acaıp bır sekılde toplar öyle gezerım.. ertesı günde dügünde gıder gıbı gezerım .. benı tanımayan sanırım cıft karakterlı yada delı oldugumu düsünür.. cünkü bugünle dünüm arasında daglar kadar fark vardır..
mesala dün bıhter kadar bakımlıyken bugün fatmagül kadar pasaklıyımdır
bu hallerım benı cok yoruyor.. ha ve bakım demısken benım ıcın en ıyı bakım uyku cünkü bütün vücüdüm ve beynım tepeden tırnaga bakım yasıyor resmen..sabah kalkıyorum ve yenılenmısım ve dınlenmısım..bundan ıyı bakım mı olur
manikür yap canım bence elllerin bakımlı görünmesi çok önemli bence hem zevkli iş ben ellerimin bakımıyla uğraşmaya bayılırım
Tek problem tırnaklarımın inanılmaz zayıf olması.
Dokununca çatttt diye gidiyor,, onu da hallettim mi tamamdır
Ojeden hoşlanmam gerçi ama sürekli kırılan tırnaklarla uğraşmaktan gına geldi
ben bakımlıyımdır giyimime özen gösteririm hafif olsa da makyaj yapmadam çıkmam ama ben de saçlarımı istediğim şekle sokamıyorum ya. saç ta insanın bütün havasını değiştiriyo.aslında çok sağlıklı ve hacimli saçlarım var ama yapmayı beceremediğimden topluyorum hep.ya da düzleştiriyorum bazen ama istediğim gibi yapamıyorum yine. toplu saç yakışıyo ama sıkıyo bi yerden sonra hep aynı şey. bazı kızlara bakıyorum o kadar özeniyorum ki sabahın köründe sanki kuförden çıkmış gibi geliyolar.
sırf sıkıldım diye belime kadar olan saclarımı kestirdim
aynen bende sırf skıldım diye belime kadar olan kıvırcık saçlarımı zevk için kestirdim keşke kestirmeseydim şimdi eskisi gibi uzatamıyorum uzasın bir daha asla ddemiyim ama kestirmem