Bakımlı mısınız?

Evde bakımsız, saç her zaman topuz, yanlardan biraz saçlar çıkmış, biraz pasaklıyımdır
Ama dısarıya cıkarken çok onem gösteririm görünümüme, asla kıl tüy olmaz vücudumda, saçlarım mutlaka modelli olur yada düzleştirilmiş, kıyafetimde hoş olur genellikle..
Evde nasıl rahatsam öyleyim .. :KK68:

Ben inkar etmiyorum ki kendimi beğendiğimi,daha doğrusu kendimle barışık olduğumu.... Ama insanlarda nedense kendimi beğeniyorsam sanki başka insanları beğenmiyormuşum,küçümsüyormuşum gibi bir önyargı oluşuyor..Ben hiç böyle bir söylemde,imada bulunmasam bile...Kendini beğenen insanlar çok göze batıyor,aşırı rahatsız ediyor kimilerini......Sürekli övgü beklediğinizi sanıyorlar ... Siz de yaşamışsınızdır benzer duyguları.....:nazar:

Ben etrafımdakilerle yakınlık bağını koparalı çok oldu.
Ne sandıklarını ya da ne hissettiklerini inanın bilmiyorum.
Umrumda da değil açıkçası.

bilmem ki kendime göre bakımlı sayılırım heralde ben de.

2 günde bir duşumu alırım. her gün de olabilirdi ama saça zararlı o da, kıvırcık olduğu için kuru zaten:)
mutlaka deodorant ve parfüm kullanırım, makyajım ruj ve rimelden ibarettir, ama bana yetiyor ne yalan sölim:p
mutlaka bazı aksesuarlarım olur üzerimde, küpe olmazsa saç bandı, o da olmazsa kolye... aksesuar kıyafetten bile daha etkili güzel göstermede, kadını gösteren aksesuar.
pantolon çok nadir tercih ediyorum, etek elbise genelde.

sadece şu yok maskeymiş, yok tonik, yok peeling gibi ürünleri kullanmanın gerekli olduğuna ikna olamadım gitti. maske denemelerim oldu ama hiçbir işe yaramadı bence :KK70: yapanlarınki tamamen psikolojik, diş fırçalamayı bırakamamak gibi bence.

yüzüme nemlendirici kullanıyodum sadece, o da sivilce yaptı:/ olay'in karma ciltler için olanını kullanıyodum kaliteli de bi marka, ama olabilir mi şahit oldunuz mu yüz nemlendiricisinin sivilce yaptığına? bıraktım kullanmayı bakalım eğer sorumlusu oysa bir daha hayatta nemlendirici de kullanmam, cildim sivilceli olacağına varsın kuru olsun :KK70:

Ben etrafımdakilerle yakınlık bağını koparalı çok oldu.
Ne sandıklarını ya da ne hissettiklerini inanın bilmiyorum.
Umrumda da değil açıkçası.

Haklısınız...Fazla duygusal düşünüyorum bazan....... "Kim ne düşünürse düşünsün ,çok da tın .."demek lazım ... İnsanın kimseye bir zararı olmadıktan sonra kendini beğenmesinden kime ne.......Hazmedemeyen hazımsızlığıyla otursun dursun....:KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bakımlıyımdır. makyajsız asla dısarı cıkmam, saçlarım her zaman yapılıdır, tırnaklarımda mutlaka oje olur, takılarımda öyle; özellikle de şıngır şıngır koca küpelere bayılırımmmm vazgecilmezim :KK52::KK1: topuklu ayakkabılarım her daim ayaklarımdadır.

zeboş,glissin pembe durulanmayan köpüğünü öneririm .Benim saçlarım da ince telli ,iyi geliyor. :KK66:
Soruya gelince:Bakım temiz olmaktan geçer benim için.O konuda hassasım.Onun dışında makyajım allık,bazen de rimelden ibarettir.Nude tonlarda ruj ya da parlatıcıyı da kışın dudaklarım çatlamasın diye kullanırım.Banyo sonrası nemlendicimi sürerim.Ayaklarıma da bi kremim var onu kullanırım.Çatlak ayalara tahammülüm yok. :// Kendimle pek uğraşmam,sıkılırım.Kuaföre gidip saatlerce saçlarımla uğraşılmasından nefret ederim. :)) Dışarı çıkarken de en fazla 10 dakikada hazırlanırım.Eşim ,bu durumdan çok memnun,ama beni tanımayanlar saatlerce ayna karşısında zaman harcadığımı sanabilirler.Zevkli olduğumu söylerler.Üstümü,başımı beğenirler.BLA BLA BLA...
:))

Topuklu ayakkabılar zaten başlı başına çok özenli gösteriyor.
Bende topuklu ayakkabı ile çok zorlanıyorum ayaklarım biraz taraklı olduğundan mıdır nedir, bilemiyorum.
2 saatten sonra ayaklarım ağrımaya başlıyor.

Bazen kızları görüyorum tüm gün ayaklarında incecik topuklar, merak ediyorum da acaba ağrıma olayı bana mı özel kızlar ne diyorsunuz ? Uzun süre ayağında olupta gerçekten hiç ayağı ağrımayan var mı ?

yok şekerim herkesin ayağı ağrır ama işte biz kadınlaar güzellik için herşeyi yapıyoruz akşam eve döndüğünde o ayaklar zonkk zonkk diye ağrır ama gene de giyeriz enteresanız biz ya:KK9:kaç kez süsüm püsüm yüzünden ayaklaarım toğuklu giyicem diye şişti su topladı o acı anlatılamaz:KK50:
ama işte yani
ben eskiden daha bi abaartıyodum bu bakım işini şuan duruldum sanırım
ama şu markete bile çıkarken makyaj yapan tiplerden değilim doğalda takılırım,süslüde yani saatime göre değişir
aslında bana göre süslü olmak başka bakımlı olmak başka süslü olmak şık şıkıdım dolaşmak makyaj,kıyafet,ayakkabı,parfüm,takı,ayakkabı vs. bakımj ise kendine bakmayla kremler,temizlik,dişler,kıl-tüy vs.
bu arada bazen denk geliyorum çok kokoş görünüyor kız ama kendi kişisel bakımıyla hiç ilgilenmiyor temizlikte bakım bana göre:26:
bu arada tırnaklarım hep kırmızı ojelidir en sevdiğim ruj da kırmızı:KK12:

İllaki temiz kokmam lazim hergun yaz kis yikanirim bazen gunde birden fazla
Tuylu degilim ama ciktiklarinda almadan duramam
Saclarim zaten duz fonlu sanar herkes ama yamulduysa falan fon cekerim kesin ve hep aciktirlar bir ay once biraz kisalttirdim normalde uzunlardi belime kadar

Disari cikarken yuzde yuz makyaj yaparim
Ewdeyknde bir iki gun yapmsam diger gunler makyajliyimdr mesela suan makyajli oturuyorum:KK31: Cok agir degil goz kalemi vs agir makyaja henuz ihtiyacim yok.her ayaga kalktigimda odaya gdip parfum sikiyorum:KK52:
Baska ne yaparim haftada bir maske falan yaparim buda aliskanlik illa yapcam. immm mesela ic camasirlarim hep dis giyimdekilerle uyumludr spor yada sexy yada rennk olarak ve hep yenidir cok uzun sure giymem...Eskitmem
Yuzde doksan topuklu giyerim ayaklarim ince oldugu icin cokta rahat yururm ve en az on cm topuk alirim boyumda uzun bu arada ihtiyactan degil zewkten yani:KK52:
Ve mutlaka her gun spor yaparim. Temizlik ve fit bir vucut bana gore bakimdir.
Sanirim bu kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
benım asırı dengesız bır yapım oldugu ıcın bakım konusundada fecı dengesızım.. ve ruh halıme baglı.. yasadıgım günlere, yanı hayatıma baglı..

cok cekılmezım cok :KK31: bana katlanabılen benı gercekten sevıyor demektır..neyse gelelım konumuza..

benım ıcın en önemlı sey dıs ve agız saglıgı.. hele 20lık dıslerle basım belaya gırelı dahada cok önem verıyorum dıs bakımına..

saclarımı yapısından dolayı süreklı sekıllendırmem gerek cünkü fecı sekılsız.. cogu zaman düzlestırırım.. uzatmak ıcın canım cıkar..uzandıgında ıse gıder uclarından kestırırım kı cogu zaman ucundan daha fazla kesılır :KK47: neysee

ama sac konusundakı düsünsem su sekılde: belıme kadar uzun olan ama calı süpürgesınden farksız sacım olacagına kısa ve bakımlı, saglıklı saclarım olsun..

kıl tüy yönünden de hıc sanslı sayılmam.. kollarımda, sırtımda, göbegımde hatta üst bacagımda neredeyse 1 tane adam akıllı tüy yokk cünkü hepsı alt bacagımda toplanmıs!!.. 2günde bır jıletle alıyorum cünkü canım cok tatlı.. 3gün almazsam erkeklerın kıllı bacaklarından farkım kalmıyor..hıc abartmıyorum :KK20:

gıyım kusam konusunda cevremdekı cogu ınsan tarzıma bayılır hatta benden akıl danısır.. kıyafetlerımı nerden aldıgımı sorar :KK1:

boy denen sey bende mevcut olmadıgından topuksuz ben bır hıcım.. boyum 1.57 :KK60: .. ama kılom boyuma göre dengelı oldugu ıcın cıtıpıtı bır kızım :KK12:

rengarenk ojelerım var ama malesef parlatıcı dısında ısım geregı oje süremıyorum :KK50:

cıldım konusunda cok sanslıyım allahtan :KK70:..annem tarafına cekmısım :KK1: ne bır sıvılce bıldım nede sıyah nokta cok sükür...cıldıme özel bakım yapmıyorum yıkamak ve temız tutmak dısında..

gözlerım ırı ve ela oldugu ıcın hafıf göz makyajından fazlasına gerek duymuyorum cünkü bu gözlerımı dahada ortaya cıkarıyor :KK31:

ruj sevmıyorum.. ama hıc yanımdan ayırmadıgım dudak nemlendırıcım vardır..

ama bazenn ınanın banyo yapmak bıle ölüm gelıyor.. bırakın sac taramayı.. bence ınsanın mutlu olup olmadıgına baglı..tamam bakım ınsanı mutlu eder ama mutsuzsanda bakım yapmaya mecalın kalmıyor.. benım mesala morlım bozuksa o sekılsız saclarımı acaıp bır sekılde toplar öyle gezerım.. ertesı günde dügünde gıder gıbı gezerım .. benı tanımayan sanırım cıft karakterlı yada delı oldugumu düsünür.. cünkü bugünle dünüm arasında daglar kadar fark vardır..

mesala dün bıhter kadar bakımlıyken bugün fatmagül kadar pasaklıyımdır :KK60:

bu hallerım benı cok yoruyor.. ha ve bakım demısken benım ıcın en ıyı bakım uyku cünkü bütün vücüdüm ve beynım tepeden tırnaga bakım yasıyor resmen..sabah kalkıyorum ve yenılenmısım ve dınlenmısım..bundan ıyı bakım mı olur :KK16:

benım asırı dengesız bır yapım oldugu ıcın bakım konusundada fecı dengesızım.. ve ruh halıme baglı.. yasadıgım günlere, yanı hayatıma baglı..

cok cekılmezım cok :KK31: bana katlanabılen benı gercekten sevıyor demektır..neyse gelelım konumuza..

benım ıcın en önemlı sey dıs ve agız saglıgı.. hele 20lık dıslerle basım belaya gırelı dahada cok önem verıyorum dıs bakımına..

saclarımı yapısından dolayı süreklı sekıllendırmem gerek cünkü fecı sekılsız.. cogu zaman düzlestırırım.. uzatmak ıcın canım cıkar..uzandıgında ıse gıder uclarından kestırırım kı cogu zaman ucundan daha fazla kesılır :KK47: neysee

ama sac konusundakı düsünsem su sekılde: belıme kadar uzun olan ama calı süpürgesınden farksız sacım olacagına kısa ve bakımlı, saglıklı saclarım olsun..

kıl tüy yönünden de hıc sanslı sayılmam.. kollarımda, sırtımda, göbegımde hatta üst bacagımda neredeyse 1 tane adam akıllı tüy yokk cünkü hepsı alt bacagımda toplanmıs!!.. 2günde bır jıletle alıyorum cünkü canım cok tatlı.. 3gün almazsam erkeklerın kıllı bacaklarından farkım kalmıyor..hıc abartmıyorum :KK20:

gıyım kusam konusunda cevremdekı cogu ınsan tarzıma bayılır hatta benden akıl danısır.. kıyafetlerımı nerden aldıgımı sorar :KK1:

boy denen sey bende mevcut olmadıgından topuksuz ben bır hıcım.. boyum 1.57 :KK60: .. ama kılom boyuma göre dengelı oldugu ıcın cıtıpıtı bır kızım :KK12:

rengarenk ojelerım var ama malesef parlatıcı dısında ısım geregı oje süremıyorum :KK50:

cıldım konusunda cok sanslıyım allahtan :KK70:..annem tarafına cekmısım :KK1: ne bır sıvılce bıldım nede sıyah nokta cok sükür...cıldıme özel bakım yapmıyorum yıkamak ve temız tutmak dısında..

gözlerım ırı ve ela oldugu ıcın hafıf göz makyajından fazlasına gerek duymuyorum cünkü bu gözlerımı dahada ortaya cıkarıyor :KK31:

ruj sevmıyorum.. ama hıc yanımdan ayırmadıgım dudak nemlendırıcım vardır..

ama bazenn ınanın banyo yapmak bıle ölüm gelıyor.. bırakın sac taramayı.. bence ınsanın mutlu olup olmadıgına baglı..tamam bakım ınsanı mutlu eder ama mutsuzsanda bakım yapmaya mecalın kalmıyor.. benım mesala morlım bozuksa o sekılsız saclarımı acaıp bır sekılde toplar öyle gezerım.. ertesı günde dügünde gıder gıbı gezerım .. benı tanımayan sanırım cıft karakterlı yada delı oldugumu düsünür.. cünkü bugünle dünüm arasında daglar kadar fark vardır..

mesala dün bıhter kadar bakımlıyken bugün fatmagül kadar pasaklıyımdır :KK60:

bu hallerım benı cok yoruyor.. ha ve bakım demısken benım ıcın en ıyı bakım uyku cünkü bütün vücüdüm ve beynım tepeden tırnaga bakım yasıyor resmen..sabah kalkıyorum ve yenılenmısım ve dınlenmısım..bundan ıyı bakım mı olur :KK16:

eklemeyı unuttum: topuklarım malesef catladı :KK14: yaralandım.. görüntü berbat ve acısı felaket..neyse gıttım ama hemen caresıne baktım ezcaneden krem aldım günde 2 kere masaj yaparak yedırıyorum..

Bakımlıyım ama sadeyimdir, kokoş değilim:KK1:
Temiz olmaya ve güzel kokmaya özen gösteririm.
Özellikle saçlarım,, şekillendirmesem bile gıcır gıcır temiz olmalı.
Kıl tüy işinde azcık tembelim elim çok yavaş ama olsun,
geç olsun güç olmasın:KK52::KK52::KK52::KK52: Kaş, bıyık vs
tek tel bile çıksa deli gibi cımbıza saldırıyorum:KK1:
Makyaj çok hafif yaparım, cildimi daha çok temiz tutmaya
çalışırım. Tek problem tırnaklarımın inanılmaz zayıf olması.
Dokununca çatttt diye gidiyor,, onu da hallettim mi tamamdır:KK37:
Ojeden hoşlanmam gerçi ama sürekli kırılan tırnaklarla uğraşmaktan gına geldi:KK53:

Daha çok bakımlı olmaya çalışıyorum diyelim. Çok azmedersem başarıcam sanırım :KK9:

Tek problem tırnaklarımın inanılmaz zayıf olması.
Dokununca çatttt diye gidiyor,, onu da hallettim mi tamamdır:KK37:
Ojeden hoşlanmam gerçi ama sürekli kırılan tırnaklarla uğraşmaktan gına geldi:KK53:

Kalyon alabilirsin, kozmetikçilerde satılıyor. Ben çok faydasını gördüm. Tırnağı sertleştiriliyor, kırılmasını engelliyor. Ben genelde bi kat kalyon sürüp üstüne oje sürüyorum, kırılması imkansızlaşıyor :)

Bende çok fazla bakım yapmam. Bakımdan kast nedir, yüze yağlar sürülür, maskeler yapılır. Saça aynı şekilde. Boyle biri değilim :)

Ama genelde hafifte olsa makyaj yaparım makyajdan kastım da eyeliner, allık ve rimel. Yüzüme tonlarca fondoten ve pudra sürmem.

Saçlarımla çok ilgilenmeyi sevmem. Sık sık düzleştirmem ya da maşa yapmam, hoş yapmak istesem de vaktim yok zaten :KK53: Ama kendinden dalgalı oldugu için o biraz olsun kurtarıyor beni.

Kıyafetime ve temiz olmasına özen gösteririm.

Hepsi bu. :KK17:

Son düzenleme:
ben bakımlıyımdır giyimime özen gösteririm hafif olsa da makyaj yapmadam çıkmam ama ben de saçlarımı istediğim şekle sokamıyorum ya. saç ta insanın bütün havasını değiştiriyo.aslında çok sağlıklı ve hacimli saçlarım var ama yapmayı beceremediğimden topluyorum hep.ya da düzleştiriyorum bazen ama istediğim gibi yapamıyorum yine. toplu saç yakışıyo ama sıkıyo bi yerden sonra hep aynı şey. bazı kızlara bakıyorum o kadar özeniyorum ki sabahın köründe sanki kuförden çıkmış gibi geliyolar.

ben bakımlıyımdır giyimime özen gösteririm hafif olsa da makyaj yapmadam çıkmam ama ben de saçlarımı istediğim şekle sokamıyorum ya. saç ta insanın bütün havasını değiştiriyo.aslında çok sağlıklı ve hacimli saçlarım var ama yapmayı beceremediğimden topluyorum hep.ya da düzleştiriyorum bazen ama istediğim gibi yapamıyorum yine. toplu saç yakışıyo ama sıkıyo bi yerden sonra hep aynı şey. bazı kızlara bakıyorum o kadar özeniyorum ki sabahın köründe sanki kuförden çıkmış gibi geliyolar.

sırf sıkıldım diye belime kadar olan saclarımı kestirdim

sırf sıkıldım diye belime kadar olan saclarımı kestirdim

aynen bende sırf skıldım diye belime kadar olan kıvırcık saçlarımı zevk için kestirdim keşke kestirmeseydim şimdi eskisi gibi uzatamıyorum uzasın bir daha asla ddemiyim ama kestirmem :KK31::KK50:

aynen bende sırf skıldım diye belime kadar olan kıvırcık saçlarımı zevk için kestirdim keşke kestirmeseydim şimdi eskisi gibi uzatamıyorum uzasın bir daha asla ddemiyim ama kestirmem :KK31::KK50:

benim saçım genelde çabuk uzar ben o yuzden kıydım yoksa cesaret edemezdim şuan bile uzamış durumda

X