Bakımlı mısınız?

Mesela ben, yaz kış yağmur çamur demeden ojeliyimdir.
Zaten büyük bir oje koleksiyoncusu olarak (Bknz bugünden itibaren 195 oje) büyük bir zevk duyarım.
Zaten okulum ojeye takıntılı bir okul olmadığı için rahatımdır o konuda.
Haftada 2 kez ojemi değiştiririm 3 gün tırnaklarımı dinlendirir tam gaz devam ederim.
Düşünün ki hocaların oje numaramı sorduğunu bilirim. :KK9:

İçinizden gelen bir istek çok şey değiştiriyor.. :KK31:

canım neden 3 gün dinlendiriyosun. bide kalyon tarzı tırnak besleyici ürünler kullanıyomusun

bakımlıyımdır kendime göre
haftada 1-2 kere maske yaparım hem yüzüme hem saçıma
hergün yüzyıkama jeliyle yüzümü yıkarım
gözlerimin üzerine çay torbası koyarım
herzaman oje sürmesemde mutlaka french yaparım parlatıcı sürerim
evdeyken hep rahat şeyler giyinirim ama dışarı çıktığımda mutlaka dikkat ederim ne giyindiğime özenirim hep.
makyaj yapmayı pek sevmem ama ruj ve rimel kullanırım genelde
epilasyonumu yaparım ihmal etmem
saçlarımı evdeyken topuz yada örük yaparım dışarı çıkarken mutlaka şekillendiririm(genelde bigudi kullanırım) bazende kendi haline bırakıp köpük sürüyorum çok beğeniyolar:)
topuklularla pek rahat edebilen biri değilim o yüzden çok nadir giyiniyorum zaten bide giyinince sevgilmden uzun oluyorm o yüzden de giyinemiyorum sevmiyorum öyle:KK43:
parfümsüz kesinlikle çıkmam

kesinlikle haklısın canım bencede bakımlı olmak makyajı doldurmak takma tırnak postij falan değildir önce temizlik bakımlarıdır. makyaj yaparım çook da severim ama bakım derken sadece makyajı baza alarak söylemem :KK24:

ben zaten evimde full makyaj ölsem duramam,çünkü öyle hanım hanımcık asla oturamam,oturmamda..yatarım kalkarım yuvarlanırım o bacaklar hep biyerlere uzatılır v.s.:))
makyajlı olursam kasılırım gerilirim çıldırırım:)))

ben zaten evimde full makyaj ölsem duramam,çünkü öyle hanım hanımcık asla oturamam,oturmamda..yatarım kalkarım yuvarlanırım o bacaklar hep biyerlere uzatılır v.s.:))
makyajlı olursam kasılırım gerilirim çıldırırım:)))

ayyyyyy ömrün uzun olsun canım çok güldüm buna :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ben bakımlımıyım bilmiyorum.temzlik konusunda çok sıkıyımdır kıl tüy fln dha tam çkmadan alırım.sık duş alırım teri önlemek için deodrantı kullanrm hergün tırnaklarm hep temz ve düzgündür saçlarımı dışarı çıkarken düzleştririm çoğnlukla bazen açar bazen toplarım.ama makyaj olayını çok garipsiceksiniz blki ama ruj hiiç kullanmam far hiiç kullanmam eyeliner rimel falan da kullanamm fondoten allk flnda ayda bi kalem sürerim bellki fondotene ihtiyacm olan bi cildm yok ztn tırnaklarma ten rengi oje sürerim sadece giyimime çok dikkt ederm işe gidiyorum hergün malum. ama bu makyaj olaynı napcam bilmiyorum yani yapmak mı istemiyorum acaba üşeniyomuyum

Hiç epilasyon derdin olmayacak demek istemiş sanırım.:44:

Aldırıyorum herhalde. 0 tüylü kim var ki?
Neyse... Teşekkürler arkadaşım açıklama için.
.........................................................
Oje benim klasik kırmızıdır.:KK12:
Başka hiç bir renk kullanmam.
Manikür yaptırmam,pediküre bayılırım.
Sanırım erkek doğsaydım, ayak fetişisti olacakmışım.:KK9:

Mesela ben, yaz kış yağmur çamur demeden ojeliyimdir.
Zaten büyük bir oje koleksiyoncusu olarak (Bknz bugünden itibaren 195 oje) büyük bir zevk duyarım.
Zaten okulum ojeye takıntılı bir okul olmadığı için rahatımdır o konuda.
Haftada 2 kez ojemi değiştiririm 3 gün tırnaklarımı dinlendirir tam gaz devam ederim.
Düşünün ki hocaların oje numaramı sorduğunu bilirim. :KK9:

İçinizden gelen bir istek çok şey değiştiriyor.. :KK31:

evet benımde tırnaklarım hep ojelıdır

cunku ojesız oldugunda tırnaklarım kırılır:KK1:

ayy nıye boyle oluyor acaba

oje surmıyım hemen kırılıyor benım tırnaklarım

oje resmen tırnaklarımı koruyor benım .

sende de var mı boyle bı durum ?

canım neden 3 gün dinlendiriyosun. bide kalyon tarzı tırnak besleyici ürünler kullanıyomusun

Mesela oje sürdüm diyelim bir kaç gün duruyor siliyorum, 1 gün tırnaklarımı ojesiz bekletip ertesi gün başka bir oje sürüyorum. O ojeyi çıkardığımda da 2 gün kadar ojesiz bekletiyorum tırnaklarımı. Yoksa yıpranıp kırılıyorlar. Sonuçta onlara da kimyasal bir madde uyguluyoruz.
Tırnak besleyici ürünleri pek desteklemiyorum açıkcası. Kimyasal yani. Ne farkı var ojeden ?
Genelde o 2 günlük arada,
5-10 dakika limonlu ılık suda bekletir sonra 2 yemek kaşığı kadar zeytin yağında bekletirim, sonra ılık suyla yıkarım. 1-2 saat geçtikten sonra da vazelin+ jojoba yağı+ bal karışımımı (bir krem kutusuna bittikçe hazırlarım) ellerime ve tırnaklarıma sürerim. Bitti..
Çok basit. :KK37: :KK54:

Son düzenleme:

Ben uzun tırnak kullanmam ama bende de soyulma problemi var.
Sürekli soyuluyor güzelim tırnaklarım.:KK14:

Aynısı bende mevcut. Tırnaklarım her daim ojeli. Yoksa soyuluyor, kırılıyor ama ojeliyken gayet sağlam.

Bazen cok bakımlı ,bazen de cok paspal olabiliyorum.Tamamiyle ruh halimle alakalı bir durum.

yaaa ben hiccccc bakimli degilim yapamiyorum acaba neden..:KK31:
ama evde afrodit misaliyim..:KK23::KK53:

Şu evde ayrı dışarıda ayrı nasıl oluyorsun merak ediyorum.
Evde süslü olduğun gibi neden dışarıya çıkarken de aynısını yapmıyor musun mesela?

Ben uzun tırnak kullanmam ama bende de soyulma problemi var.
Sürekli soyuluyor güzelim tırnaklarım.:KK14:

Vitaminsiz kalıyordur tahminimce.. B vitamini eksikliği..
Dediklerimi 1-2 hafta uygulayın isterseniz. Ben çok memnunum.
Belki bir sonuç verir. :KK31:

Son düzenleme:
Şu evde ayrı dışarıda ayrı nasıl oluyorsun merak ediyorum.
Evde süslü olduğun gibi neden dışarıya çıkarken de aynısını yapmıyor musun mesela?

simdi ben cok dikkat cekmemeye calisiyorum o yuzden temiz giyinip sacimi toplayip cikiyorum
ama evde esim varken sexu giyinip daha dikkat ediyorum ruj cok istiyorum surmek ama esim igreniyorr.
zaten namaz icin oje kullanmiyorum..
ama evimde misafir agirliyorsam vuruyorum susun dibine
o yuzden bu arkadaslariminda dikatini cekmis bide onu evinde gorun diyolar..:nazar::KK8::KK9:

Normal bakımını yapan bir bayanım,abartmam...Ya hiç makyajsız ya da çok hafif makyajla çıkarım günlük yaşantımda...Çünkü yüz hatlarım fena sayılmaz,çok makyaja ihtiyacım da yok... Anca özel zamanlarda daha ayrıntılı makyaj yaparım... Genelde spor giyindiğimde rahat ediyorum...Rahatıma düşkünüm açıkçası... Giydiğim herşey yakışır..Bedenime uygun olanını bulmuşsam tabi...:KK1:Bazı zamanlar eser iyice süslenir,kokoş olurum... Bu seferde bakışlardan utanır,kimse ile göz göze gelmemeye çalışırım...Bu kez de adım havalı,kendini beğenmişe çıkar....:KK53:

Vitaminsiz kalıyordur tahminimce.. B vitamini eksikliği..
Dediklerimi 1-2 hafta uygulayın isterseniz. Ben çok memnunum.
Belki bir sonuç verir. :KK31:

Evet deniycem.
Çok teşekkürler..:KK16:

simdi ben cok dikkat cekmemeye calisiyorum o yuzden temiz giyinip sacimi toplayip cikiyorum
ama evde esim varken sexu giyinip daha dikkat ediyorum ruj cok istiyorum surmek ama esim igreniyorr.
zaten namaz icin oje kullanmiyorum..
ama evimde misafir agirliyorsam vuruyorum susun dibine
o yuzden bu arkadaslariminda dikatini cekmis bide onu evinde gorun diyolar..:nazar::KK8::KK9:

Hımmmm...
Peki o zaman.:KK6:

Normal bakımını yapan bir bayanım,abartmam...Ya hiç makyajsız ya da çok hafif makyajla çıkarım günlük yaşantımda...Çünkü yüz hatlarım fena sayılmaz,çok makyaja ihtiyacım da yok... Anca özel zamanlarda daha ayrıntılı makyaj yaparım... Genelde spor giyindiğimde rahat ediyorum...Rahatıma düşkünüm açıkçası... Giydiğim herşey yakışır..Bedenime uygun olanını bulmuşsam tabi...:KK1:Bazı zamanlar eser iyice süslenir,kokoş olurum... Bu seferde bakışlardan utanır,kimse ile göz göze gelmemeye çalışırım...Bu kez de adım havalı,kendini beğenmişe çıkar....:KK53:

Çıksın ayol ne var?
Kendini beğenmiş diyorlar bana da "evet çok beğeniyorum kendimi" derim ben de.:KK12:

Çıksın ayol ne var?
Kendini beğenmiş diyorlar bana da "evet çok beğeniyorum kendimi" derim ben de.:KK12:

Ben inkar etmiyorum ki kendimi beğendiğimi,daha doğrusu kendimle barışık olduğumu.... Ama insanlarda nedense kendimi beğeniyorsam sanki başka insanları beğenmiyormuşum,küçümsüyormuşum gibi bir önyargı oluşuyor..Ben hiç böyle bir söylemde,imada bulunmasam bile...Kendini beğenen insanlar çok göze batıyor,aşırı rahatsız ediyor kimilerini......Sürekli övgü beklediğinizi sanıyorlar ... Siz de yaşamışsınızdır benzer duyguları.....:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
X