Bakımlı mısınız?

yapmak istiyorum yapıcam diyorum duruyorum gene baslamam lazım bir yerden canım

İstersen kesinlikle yapabilirsin bence.
Bi yerlerden başlamak gerekiyor...
Bende eski hallerime bakınca bu benmiyim gerçekten diyorum şimdiki halimle o kadar çok fark varki.
İnsan bakımsız olunca kendini çok rahatsız hissediyor hem kendin için hemde karşı taraftanda hoş gözükmüyor.

Bende de maske olayı hiç yok...
Çok özeniyorum ama ihmal ediyorum,alışmamışım.
Haftada 3 defa çok olmuyor mu?:44:

Başlamak için neyi bekliyorsun?
Sabahtan açaydın konuyu,seni alışverişe gönderirdik ne güzel tatildi hem bugün.
Cumartesi çık,kararından caymadan.
sagolun kıyafet konusunda sıkıntım yok kıyafetım var yanı ben spor gıyınmeyı sevrım tayt tunık gıyerım altına ayakkabı terlık kıyafete uygun makyaj yapmıyorum işte bıraz baslamam gerek takı pek takmam çantada asmalı takıp gecıyorum işte bazen gorunce daha sık kıyaslıyorum hemen aslında cok yanlıs

Parfüm çok önemlidir bence... net bir parfümün olmalı seni ifade etmeli... hatta o parfüm kokusu duyulunca sen hatırlanmalısın... mesela benim parfümüm jadore....... yıllardır değişmez beni ifade edyor jadore...... sadece saç baş yapmakla olmaz tatlım bakım güzellik ayrınr-tıda gizlidir:))

Bende de maske olayı hiç yok...
Çok özeniyorum ama ihmal ediyorum,alışmamışım.
Haftada 3 defa çok olmuyor mu?:44:

Başlarsan alışırsın, ilk zamanlar ben de üşendim ama bir zaman sonra eksik hissediyorsun.
Pazar-Çarşamba-Cuma olmak üzere yapıyorum.
Çarşamba günü maske değil. Yüzümü dinlendirmek için bir kaç solisyon uyguluyorum .
Normalde maske 2 gün yani. :)

evet kesınlıkle degışmeyi istiyorum bende zaten evet dogru

Zaten küçüksün abartılı makyaj yapmana gerek yok.
Kaliteli bir rimel ve dudak parlatıcısı şimdilik işini görür.
Ten rengine uygun o 3lü,5li far paletlerinden edinirsin.
Hafifçe renk renk boyanırsın.
Tayt,tunik için bir şey diyemiycem. Ben kızlara taytı pek yakıştırmıyorum. (ne biçim cümle kurdum he,sanki erkeklere tayt yakışıyor da)

evet kesınlıkle degısmek istiyorum haklısın ınsan kendını bakımsız hıssedıyor

haklısınız evet baslıyacam bunları yapmaya sagolun kendıme bakıcam saclarımıda açmaya alısacam hep topluyorum

Evliyken kil maskesi neyim yapıyordum.
Ama yok şimdi unutmuşum,ben bu işe bir el atayım bari.

Saçlarına balyaj attırsan bir anda değişirsin aslında.
Eee saçındaki boya yüzünden mecbur yüzünü de renklendirmek zorunda kalacaksın.
Öyle öyle alışırsın hergün makyaj yapmaya...

Saçlarına balyaj attırsan bir anda değişirsin aslında.
Eee saçındaki boya yüzünden mecbur yüzünü de renklendirmek zorunda kalacaksın.
Öyle öyle alışırsın hergün makyaj yapmaya...
evet arlara attırmayı dusunuyorum sacıma zaten sarı atıracam

kızlar bana da yardımcı olur musunuz?

benim saçlarım ince telli ve dalgalı ama çok elektrkli. avonun kremini sürdüm yağlı durdu, köpük dalgalarımı ortaya çıkarıyor fakat kurutuyor. evde gliss kırmızı kutu var onu mu denesem? önerileriniz neler?

evet arada acıcam haklısınız tesekurler yardımlarınız için dedıklerınızı yapıcam

Sen bi aç da sonra toplamak istemezsin bence. Gerçekten çok çok daha güzel ve havalı duruyor çünkü açık saç.
Aç ve savura savura yürü. Estir ortalığın tozunu.

canım en basitinden yarın için karar ver bakım yapıcam diye bikere yapınca kendini iyi hissedersein ve hep yapmak istersin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…