- 20 Temmuz 2012
- 799
- 0
alıskın olmadıgımdan sanırım alışmam gerekiyor tamam açıcamSen bi aç da sonra toplamak istemezsin bence. Gerçekten çok çok daha güzel ve havalı duruyor çünkü açık saç.
Aç ve savura savura yürü. Estir ortalığın tozunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alıskın olmadıgımdan sanırım alışmam gerekiyor tamam açıcamSen bi aç da sonra toplamak istemezsin bence. Gerçekten çok çok daha güzel ve havalı duruyor çünkü açık saç.
Aç ve savura savura yürü. Estir ortalığın tozunu.
kızlar bana da yardımcı olur musunuz?
benim saçlarım ince telli ve dalgalı ama çok elektrkli. avonun kremini sürdüm yağlı durdu, köpük dalgalarımı ortaya çıkarıyor fakat kurutuyor. evde gliss kırmızı kutu var onu mu denesem? önerileriniz neler?
tmam sagolun evet yapıcam bunları sölenenlericanım en basitinden yarın için karar ver bakım yapıcam diye bikere yapınca kendini iyi hissedersein ve hep yapmak istersin zaten
kızlar bana da yardımcı olur musunuz?
benim saçlarım ince telli ve dalgalı ama çok elektrkli. avonun kremini sürdüm yağlı durdu, köpük dalgalarımı ortaya çıkarıyor fakat kurutuyor. evde gliss kırmızı kutu var onu mu denesem? önerileriniz neler?
yasım 22 yasındayım bekarım pek dısrı cıkmam ama cıkarsamda öle çıkıyorum yanımdakılerın yanında sonuk kalıyorum bıda cıkarken kendıme bakcam dıyorum gene olmuyor mesela alırım bır canta mıllet kol cantası almıssa pısman olurum acaba olemı alsaydım kararsızım boletakı takmam yanımdakı takar ayy cok hos bende takayım derım o laf orda kalır bu durum hıc hosuma gıtmıyor
tamam söz kendımı salmıcam ihmal etmicem sölenenleri yapıcam sagolun yarın bakım kremlerimi kullanmaya baslıcam sabah kalkıncaSüpersin!!!
Ama sakın ihmal etme.
İnan insan kendini saldıkça salar.
Ama kendine baktıkça bakar.
Mecbur kalıyorsun bir yerde. Hani dedim ya hayatımın rutini diye.
Ne kadar üzgün olsam da, sevgilimle küs de olsak makyajsız sokağa çıkmam,saçlarım fönsüz olmaz.
Diş fırçalamak gibi bir şey bu.
tamam söz kendımı salmıcam ihmal etmicem sölenenleri yapıcam sagolun yarın bakım kremlerimi kullanmaya baslıcam sabah kalkınca
ölemi canım çok tesekürler evet dısarı cıkarken kendımı fazla dusunmuyorum çantamı takıyorum takıda takmıyorum topuklu zaten düğün olursa ancak birgn giydım eve kendımı zor attım oje kullanmayı sevmıyorum hıcyaşıt sayılırız bende çok bakımlı sayılmazdım yenı yenı baslıyorum burdakı arkadaşlar sağolsun:))bence sende denemelısın kendını daha ıyı hıssettırıyor:))portföy çantalar var onlardan denemelısın kotlarlada abıyede her sekılde kullanabılecegın modeller mevcut..bende mesela topuklu ayakkabı yenı aldım canta olarak portfoy aldım bı ruj, allık tamamdır..ınan gıydıgın seyler aynı olsa bıle bır kac dokunus senı degıstırıyor:)))saçlarımı yapmak zor gelırdı bıde uzunlar sekıl veremem bu yıl dogal saclar moda banada gun dogdu masayla kalın dogal daalgalar yapıyorum cokta hos duruyor:))
evet yuzume pek bişey surmek istemem annemle aldık maske var yuzumde kırmızılık cok putur putur puruzsuz olmasını çok istiyorumCildin için doğru olan ürünleri seçmeyi ihmal etme.
O senin en önemli giyisin.
bakimsizim paspalim..
eskiden disari cikarken suslenirdim en azindan ama onuda biraktim..
bunalimdamiyim neyim banada bi el atin
ölemi canım çok tesekürler evet dısarı cıkarken kendımı fazla dusunmuyorum çantamı takıyorum takıda takmıyorum topuklu zaten düğün olursa ancak birgn giydım eve kendımı zor attım oje kullanmayı sevmıyorum hıc
Sizin bir geçmişiniz varmış en azından.
Ufak bir ara vermişsiniz sadece.
Toparlamak daha kolay olur.
İsteyin yeter.