Bakımlı mısınız?

Sen bi aç da sonra toplamak istemezsin bence. Gerçekten çok çok daha güzel ve havalı duruyor çünkü açık saç.
Aç ve savura savura yürü. Estir ortalığın tozunu. :KK31::KK12:
alıskın olmadıgımdan sanırım alışmam gerekiyor tamam açıcam

evet bakımlıyımdır kuaföre düzenli giderim lazer yaptırıyorum saçım doğal rengim eşim saç rengimi seviyor boyamama gerek yok o yüzden :KK1: ojem saçım parfümüm kılık kıyaferim her zaman özenli olmuştur bakımlı be süslü olmayı seviyorum:KK16:

tabi evlendim iş gereği başka şehirdeyiz ne kuaför gördüm ne güzellik salonu :KK14::KK14: biraz dertliyim o yüzden manikür pedikür yaptırmadan durama :KK14: 10 gündür ev temizle yemek yap çamaşır bulaşık hala direniyorum umarım yıkılmam:KK1::KK1:

Süpersin!!!
Ama sakın ihmal etme.
İnan insan kendini saldıkça salar.
Ama kendine baktıkça bakar.
Mecbur kalıyorsun bir yerde. Hani dedim ya hayatımın rutini diye.
Ne kadar üzgün olsam da, sevgilimle küs de olsak makyajsız sokağa çıkmam,saçlarım fönsüz olmaz.
Diş fırçalamak gibi bir şey bu.

kızlar bana da yardımcı olur musunuz?

benim saçlarım ince telli ve dalgalı ama çok elektrkli. avonun kremini sürdüm yağlı durdu, köpük dalgalarımı ortaya çıkarıyor fakat kurutuyor. evde gliss kırmızı kutu var onu mu denesem? önerileriniz neler?

Benim de aynen öyleydi zamanla inmeye başladı rahat bırakınca. :KK9:
Bir de saçıma uygun saç kremi kullanmaya başladım ondan da olabilir.
Eğer kullanırsanız, Wella Pro serisinin saç kremini ve şampuanını önerebilirim mesela. :KK34:
Doğru şampuan seçimi çok önemli bence.

Son düzenleme:
kızlar bana da yardımcı olur musunuz?

benim saçlarım ince telli ve dalgalı ama çok elektrkli. avonun kremini sürdüm yağlı durdu, köpük dalgalarımı ortaya çıkarıyor fakat kurutuyor. evde gliss kırmızı kutu var onu mu denesem? önerileriniz neler?

Şampuan?
Belki de şampuanında sorun vardır tatlım?
Dove kullanıyorum ben çok memnunum.

yasım 22 yasındayım bekarım pek dısrı cıkmam ama cıkarsamda öle çıkıyorum yanımdakılerın yanında sonuk kalıyorum bıda cıkarken kendıme bakcam dıyorum gene olmuyor mesela alırım bır canta mıllet kol cantası almıssa pısman olurum acaba olemı alsaydım kararsızım boletakı takmam yanımdakı takar ayy cok hos bende takayım derım o laf orda kalır bu durum hıc hosuma gıtmıyor

yaşıt sayılırız bende çok bakımlı sayılmazdım yenı yenı baslıyorum burdakı arkadaşlar sağolsun:))bence sende denemelısın kendını daha ıyı hıssettırıyor:))portföy çantalar var onlardan denemelısın kotlarlada abıyede her sekılde kullanabılecegın modeller mevcut..bende mesela topuklu ayakkabı yenı aldım canta olarak portfoy aldım bı ruj, allık tamamdır..ınan gıydıgın seyler aynı olsa bıle bır kac dokunus senı degıstırıyor:)))saçlarımı yapmak zor gelırdı bıde uzunlar sekıl veremem bu yıl dogal saclar moda banada gun dogdu masayla kalın dogal daalgalar yapıyorum cokta hos duruyor:))

Süpersin!!!
Ama sakın ihmal etme.
İnan insan kendini saldıkça salar.
Ama kendine baktıkça bakar.
Mecbur kalıyorsun bir yerde. Hani dedim ya hayatımın rutini diye.
Ne kadar üzgün olsam da, sevgilimle küs de olsak makyajsız sokağa çıkmam,saçlarım fönsüz olmaz.
Diş fırçalamak gibi bir şey bu.
tamam söz kendımı salmıcam ihmal etmicem sölenenleri yapıcam sagolun yarın bakım kremlerimi kullanmaya baslıcam sabah kalkınca

yaşıt sayılırız bende çok bakımlı sayılmazdım yenı yenı baslıyorum burdakı arkadaşlar sağolsun:))bence sende denemelısın kendını daha ıyı hıssettırıyor:))portföy çantalar var onlardan denemelısın kotlarlada abıyede her sekılde kullanabılecegın modeller mevcut..bende mesela topuklu ayakkabı yenı aldım canta olarak portfoy aldım bı ruj, allık tamamdır..ınan gıydıgın seyler aynı olsa bıle bır kac dokunus senı degıstırıyor:)))saçlarımı yapmak zor gelırdı bıde uzunlar sekıl veremem bu yıl dogal saclar moda banada gun dogdu masayla kalın dogal daalgalar yapıyorum cokta hos duruyor:))
ölemi canım çok tesekürler evet dısarı cıkarken kendımı fazla dusunmuyorum çantamı takıyorum takıda takmıyorum topuklu zaten düğün olursa ancak birgn giydım eve kendımı zor attım oje kullanmayı sevmıyorum hıc

bakimsizim paspalim..
eskiden disari cikarken suslenirdim en azindan ama onuda biraktim..
bunalimdamiyim neyim banada bi el atin :KK37:

bakimsizim paspalim..
eskiden disari cikarken suslenirdim en azindan ama onuda biraktim..
bunalimdamiyim neyim banada bi el atin :KK37:

Sizin bir geçmişiniz varmış en azından.
Ufak bir ara vermişsiniz sadece.
Toparlamak daha kolay olur. :KK9:
İsteyin yeter. :KK56:

Aslinda benim de boyle derdim var. Eskiden cok bakimliydim. Bekarken falan. Sonra az yas farkiyla iki oglum oldu, ne maske, ne bakim kremi hic bir sey kalmadi artik. Sacimi topuz yapiyorum cikiyorum disari. Makyaj yaparim ama bak. Makyajsiz cikmam ama baska da bisi yok. Degismem lazim, kendime guvenim gitti valla.

ölemi canım çok tesekürler evet dısarı cıkarken kendımı fazla dusunmuyorum çantamı takıyorum takıda takmıyorum topuklu zaten düğün olursa ancak birgn giydım eve kendımı zor attım oje kullanmayı sevmıyorum hıc

Ayy canım ya...
Topuksuz ayakkabı mı olurmuş?
Buna da alışmalısın artık küçük değilsin.
Oje de çok önemli bak. İnan ellerin ve ayakların bile değişecek.

evet ben de bakımlıyımdır gerekli olan kişisel temızlıgı saymaya gerek duymuyorum

hepımızın yaptıgı seyler ; kıl tuy,cılt bakımı ,duş v.s.

kısısel bakım dısında dıs gorunusumede ozen gosterırım .

dısarıya cıkarken mutlaka azda olsa makyajım olur.

eyelınersız asla cıkmam .sacım basım herzaman sekıllıdır .

genel olarak kalın masayla ırı dalga kullanırım .

cok sık kuafore gıtmem ,cunku gerek duymam .

kuaforun yaptıklarını ben de yapıyorum cunku ,

odam mını kuafor salonu gıbıdır .:KK1: tum kuafor

malzemelerı evımde mevcuttur .kuafor pasajından

sac sekıllendırıcı aletlerı ucuza alırım :KK23:

fönümüde, masamıda,makyajımıda kendım yaparım .

kuaofore; sac kesımı boya sır agda ıcın gıderım .

gıyım tarzımda bellıdır benım .gunluk hayatda ne cok spor

olmayı nede cok klasık olmayı sevmıyorum .

spor klasık karısımı yaparım mutlaka .ornegın ; dar mını

elbısenın ustune salas uzun bı gomlek ceker cool hava katarım:KK23:

okudugum bolumden dolayıda dıkıs yapmayı bıldıgım ıcın ,

moda bloglarında begendıgım parcaları kumas alır kendım dıkerım .

daha ne olsun dımı ama :KK1:

Son düzenleme:
bakımlı olmak diyince insanın aklına direk makyaj geliyor
ama bence eğer düzenli kaş bıyık yada diğer kıl tüy vs.şeyleri alıyorsan
saçlarına özen gösteriyosan (benimki yağlı saç maalesef hergün yıkıyorum)
sana uyan koku kullanıyosan
moda demiyeyimde kendine zevkine uygun kıyafetler giyip çıkıyosan
ellerine ayaklarına dikkat ediyosan bence yeter
önceden çok yapardım makyaj
ama şuan okadar yapmıyorum çünkü artık neyin bana yettiğini biliyorum
bi eyeliner bi rimel bi parlatıcı yetiyo bide
kılık kıyafet düzgün ütülü olursa yeter diye düşünüyorum

Sizin bir geçmişiniz varmış en azından.
Ufak bir ara vermişsiniz sadece.
Toparlamak daha kolay olur. :KK9:
İsteyin yeter. :KK56:

valla adasim bi ara cok bakimliydim yani en azindan suslenirdim kuafore giderdim filan,
simdi ayda yilda bi kas almaya gidebiliyorum cunku kuafor pahali burda,
evlendimde ulke degistirdim..
ilk zamanlar iyi kotu bakiyordum kendime ozeniyordum,
simdi ne bi kalem ne bi krem sabah disimi fircalarim cikinca kil tuy alirim o kadar..:KK25:

Al bi topuklu, evde giye giye zaten alışırsın.
Renkli oje kullanamıyorsan en azından parlatıcı kullan .
Hatta forumda var, aç bak French manikür yöntemlerine. Hem temiz hem de daha bakımlı gözükür ellerin. :KK34:

X