Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

nedense böle evde kalmıs kız karakatürlerini buluyorum hep karsıma cıkıyorlar bı sekılde nedenseee ! :KK70::KK70::KK70:

Cnm topuk catlakları ıcın cıldıyecı vermıstı bana adı: KERESAL FORTE (POMAD) GECELERI SÜRÜP üstünede corap gıyıp yatıyorum :) yumusacık oluyor sabah :)

bende elseve in saç maskesını cok begenıyorum bu konuda ama o durulanıyor surup masajla uygulandıktan sonra ..
Tesekkurler canm degerlendirice
nedense böle evde kalmıs kız karakatürlerini buluyorum hep karsıma cıkıyorlar bı sekılde nedenseee ! :KK70::KK70::KK70:

Cnm topuk catlakları ıcın cıldıyecı vermıstı bana adı: KERESAL FORTE (POMAD) GECELERI SÜRÜP üstünede corap gıyıp yatıyorum :) yumusacık oluyor sabah :)

bende elseve in saç maskesını cok begenıyorum bu konuda ama o durulanıyor surup masajla uygulandıktan sonra ..
tamam canm cok sagol topuklar icin kullanicam o kremi. Yuz maskesi olarak dogal evde yaptiginiz bisey var mi??

Kizlar bende bakimli olmak istiyorum ama olmuyor .yikanmaya bile useniyorum. Topuklarim catliyo oncelikle bunu nasil onleyebilirim??:KK43::KK43:

Bu baslikta kal cicim topuklar icin de daha 2 saat once yaptigim uygulamayi önerebilirim. topuk torpusu edin. Sonra bi de kaya tuzu al aktardan. Sicak suya bi avuc tuzdan at. Yarim saat ayaklarini bu suda beklet sonra ayaklarin hafif nemli kalarak havluyla kurula ama nemli olsun ayaklarin. Bi guzel torpule ayaklarini. Sonra tekrar suda yika ayaklarini kurula. Vazelin ya da ayak kremini sur hemen corap giy. Yumusacik oluyo ayaklar. Ben tv izlerken yapiyorum :KK70:

Ben bgn neler yapmadim ki :)
ayak bakimi
Yuzume kil maskesi
turk kahvesiyle vucut peelingi
selulit icin yosun sabunu ve kabak lifi kesesi
saclarima selective maske
dus ve kremlenme
simdi de ojemi surerim son olarak :KK33:

Canlarım aranızda surekli olarak yaptıgınız ve memnun kaldıgınız peeling tarifiniz var mı acaba onerebileceginiz ? Yuzumde sivilce ve cokca sivilce izi var :KK43:

Kızlar bakımlı olmak çok önemli özellikle de temiz olmak ama keşke buna daha fazla zaman ayırabilsek hepimiz ama bana zAman yetmiyor gündüzleri okula gidiyorum aksam geliyor yemek ortalığı toplamak derken 17 aylık bir oğlum var onun peşinde koşturmaktan hiç halim kalmıyor Evi süpürüyor ortalığı topluyor yemek çamaşır derken birde ders çalısmaya başladım KPSS gece hasatı. Çıkmış gibi yatıyorum ne tv nede başka birsey sabah Kalkıp makyajsız çıkmam hiç kalem rimel Allık gibi banyodan sonra kremlerim ayak bakımı gibi Yüzümü her hece temizler yatarım şimdilik bu kadar saçlarımı düzleştirEcek Zaman'ım bile yok onun için tatilde keratin yaptırmayı düşünüyorum yaptıran varsa avantajı var mı kaç ay Sürüyor memnun kaldı mı diye bide bu kadar işin Arasında zayıflamaya çalışıyorum 76 kiloyum eski doğumdan önceki kiloma Dönmeyi istiyorum Allhım izniyle

Kizlar banada bacaklarimdaki batiklar icin bir care söyleyin. Birtürlü kurtulamadim su seylerden :/

Ben bgn neler yapmadim ki :)
ayak bakimi
Yuzume kil maskesi
turk kahvesiyle vucut peelingi
selulit icin yosun sabunu ve kabak lifi kesesi
saclarima selective maske
dus ve kremlenme
simdi de ojemi surerim son olarak :KK33:
gerçekten neler yapmamışın ki.. harikaaa… :KK68:

Kizlar banada bacaklarimdaki batiklar icin bir care söyleyin. Birtürlü kurtulamadim su seylerden :/
canım ben kkdan ögrenmiştim "kabak lifi"ni batıklar için.yazın denedim ve memnun kaldım.. bacaklarımındaki tüyleri almadan önce banyoda kabak lifini sıcak su ile yumuşatıyorum,sonra da sabun veya vücut şampuanı ile köpürtüp keseler gibi ovuyorum bacaklarımı.kabak lifi hem vücuda peeling yapıyor hem de kan dolaşımını hareketlendirip masaj yapıp selulit i de engelliyormuş düzenli yapılırsa.. ben hala arada kullanıyorum ihtiyaç duydukça..kabak lifini ben watsoonsdan almıştım :KK66:

Son düzenleme:
dönem dönem benim de yaşadığım şeylerdi bunlar... sana tavsiyem bol bol bu başlığı takip et :) insan gaza geliyo ben canım sıkkınken kendimi zorluyorum internetten okuyup kendimi gaza getiriyorum sonra direk bakımlarımı yapıyorum o hevesle ve moralim düzeliyo. kişisel gelişim kitaplarını okumanı öneririm ve bi de mesela ilgini çeken bi konu üzerine yoğunlaş mesela gökyüzü olabilir, vücut yapımız olabilir, hayvanlar olabilir ve o konuyu öğren insan öğrendikçe ufku açılıyo ve başka başka konulara da yöneliyo. aylık dergiler alabilirsin biçok konuda şeyler yakalayabilirsin bu dergilerden. karikatür dergileri alabilirsin hem eğlenceli olur.
kendin için de işe saçlarına değişik bi şekil vererek başlayabilirsin her banyodan sonra şöyle üstten bile düzleştirsen toparlanıyo. değişik tarz kıyafet, aksesuar vs kullanırsan eminim farkedilir. bi kere başlarsan gerisi gelir inan bana :)
Hepsi deneyeceğim ya ciddi anlamda kendime saygı duymak istiyorum artık kendime bakış açım başkalarının bakış açısını değiştiriyor çünkü. Sık sık buraları takip edip kendimi gaza getirmeye çalışcam bence iyi fikir :)

canım ben kkdan ögrenmiştim "kabak lifi"ni batıklar için.yazın denedim ve memnun kaldım.. bacaklarımındaki tüyleri almadan önce banyoda kabak lifini sıcak su ile yumuşatıyorum,sonra da sabun veya vücut şampuanı ile köpürtüp keseler gibi ovuyorum bacaklarımı.kabak lifi hem vücuda peeling yapıyor hem de kan dolaşımını hareketlendirip masaj yapıp selulit i de engelliyormuş düzenli yapılırsa.. ben hala arada kullanıyorum ihtiyaç duydukça..kabak lifini ben watsoonsdan almıştım :KK66:

cok tesekür ederim cevabin icin neler denemedimki neler :KK62: cesitli lifler, peelingler birtürlü gitmediler. 3 aydirda epilasyon aletiyle almiyorum lazere basladigim icin ama hayla gitlediler kabus gibi :mad:

cok tesekür ederim cevabin icin neler denemedimki neler :KK62: cesitli lifler, peelingler birtürlü gitmediler. 3 aydirda epilasyon aletiyle almiyorum lazere basladigim icin ama hayla gitlediler kabus gibi :mad:
yaaa kabak lifi de çare olmadı demek :KK43: internetten bunu buldum; bu peelingi yaptın mı peki?

Limon ve Soda ile Batık Maskesi

Malzemeler : 1 çay bardağı limon suyu, 1 çay bardağı soda

Kullanılışı : Duşa girip bacaklarınızı kabak lifi ile 5 dakika boyunca keseleyin. Daha sonra havlu ile nemini aldığınız bacaklarınıza hazırladığınız sıvı maskeyi sürün 1-2 saat bekleyin ve durulayın. Batıkların oluşmasını ciddi oranda engelliyor.

yaaa kabak lifi de çare olmadı demek :KK43: internetten bunu buldum; bu peelingi yaptın mı peki?

Limon ve Soda ile Batık Maskesi

Malzemeler : 1 çay bardağı limon suyu, 1 çay bardağı soda

Kullanılışı : Duşa girip bacaklarınızı kabak lifi ile 5 dakika boyunca keseleyin. Daha sonra havlu ile nemini aldığınız bacaklarınıza hazırladığınız sıvı maskeyi sürün 1-2 saat bekleyin ve durulayın. Batıkların oluşmasını ciddi oranda engelliyor.

cok tesekür ederim :KK68:birde bunu deneyim kabusum oldular :KK43:

o nasıl iyi mi peki ?
Hastanede çalıştığım zamanlarda 50 yaşında bir bayan vardı ciltine hep ondan kullanıyormuş çok genç görünüyodu maksimum 35 40 arası bende öyle başladım.Şimdilik iyi kısa zaman oldu başlayalı dalinle yıkıyorum sonra gül suyu tonik sonrada krem umaraım işe yarar :)

Hastanede çalıştığım zamanlarda 50 yaşında bir bayan vardı ciltine hep ondan kullanıyormuş çok genç görünüyodu maksimum 35 40 arası bende öyle başladım.Şimdilik iyi kısa zaman oldu başlayalı dalinle yıkıyorum sonra gül suyu tonik sonrada krem umaraım işe yarar :)
Ne o canım, anlatı mısın?

X