Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canm degerlendiricenedense böle evde kalmıs kız karakatürlerini buluyorum hep karsıma cıkıyorlar bı sekılde nedenseee !
Cnm topuk catlakları ıcın cıldıyecı vermıstı bana adı: KERESAL FORTE (POMAD) GECELERI SÜRÜP üstünede corap gıyıp yatıyorum :) yumusacık oluyor sabah :)
bende elseve in saç maskesını cok begenıyorum bu konuda ama o durulanıyor surup masajla uygulandıktan sonra ..
tamam canm cok sagol topuklar icin kullanicam o kremi. Yuz maskesi olarak dogal evde yaptiginiz bisey var mi??nedense böle evde kalmıs kız karakatürlerini buluyorum hep karsıma cıkıyorlar bı sekılde nedenseee !
Cnm topuk catlakları ıcın cıldıyecı vermıstı bana adı: KERESAL FORTE (POMAD) GECELERI SÜRÜP üstünede corap gıyıp yatıyorum :) yumusacık oluyor sabah :)
bende elseve in saç maskesını cok begenıyorum bu konuda ama o durulanıyor surup masajla uygulandıktan sonra ..
Ilk sayfayi okudum canm tamam cok sagolilk sayfaya baksana diyorum sadece sana body shoptan aldıgım ayak peelingi ayaktaki nasırları alıyor ve pürüzsüz yapıyor.sonrasında da hemen krem tabi..
Kizlar bende bakimli olmak istiyorum ama olmuyor .yikanmaya bile useniyorum. Topuklarim catliyo oncelikle bunu nasil onleyebilirim??
Canlarım aranızda surekli olarak yaptıgınız ve memnun kaldıgınız peeling tarifiniz var mı acaba onerebileceginiz ? Yuzumde sivilce ve cokca sivilce izi var
gerçekten neler yapmamışın ki.. harikaaa…Ben bgn neler yapmadim ki :)
ayak bakimi
Yuzume kil maskesi
turk kahvesiyle vucut peelingi
selulit icin yosun sabunu ve kabak lifi kesesi
saclarima selective maske
dus ve kremlenme
simdi de ojemi surerim son olarak
canım ben kkdan ögrenmiştim "kabak lifi"ni batıklar için.yazın denedim ve memnun kaldım.. bacaklarımındaki tüyleri almadan önce banyoda kabak lifini sıcak su ile yumuşatıyorum,sonra da sabun veya vücut şampuanı ile köpürtüp keseler gibi ovuyorum bacaklarımı.kabak lifi hem vücuda peeling yapıyor hem de kan dolaşımını hareketlendirip masaj yapıp selulit i de engelliyormuş düzenli yapılırsa.. ben hala arada kullanıyorum ihtiyaç duydukça..kabak lifini ben watsoonsdan almıştımKizlar banada bacaklarimdaki batiklar icin bir care söyleyin. Birtürlü kurtulamadim su seylerden :/
bu çok iyiymiş ben de mi başlasam :) ilerde zaten çok zorlaşıyor şimdiden neden kendini yordun rapunzelcimm .son gün herhalde bomba gibi olur insanEki Görüntüle 1364396
ben bugun buna başlayayım demıstım
1.gun ıcın fazlasıyla yaptım
15 mekık
10 leg + ( 5 sağ+ 5sool ayak cevırme )
10 sn plank x 4
yaptım bugun :)
Hepsi deneyeceğim ya ciddi anlamda kendime saygı duymak istiyorum artık kendime bakış açım başkalarının bakış açısını değiştiriyor çünkü. Sık sık buraları takip edip kendimi gaza getirmeye çalışcam bence iyi fikir :)dönem dönem benim de yaşadığım şeylerdi bunlar... sana tavsiyem bol bol bu başlığı takip et :) insan gaza geliyo ben canım sıkkınken kendimi zorluyorum internetten okuyup kendimi gaza getiriyorum sonra direk bakımlarımı yapıyorum o hevesle ve moralim düzeliyo. kişisel gelişim kitaplarını okumanı öneririm ve bi de mesela ilgini çeken bi konu üzerine yoğunlaş mesela gökyüzü olabilir, vücut yapımız olabilir, hayvanlar olabilir ve o konuyu öğren insan öğrendikçe ufku açılıyo ve başka başka konulara da yöneliyo. aylık dergiler alabilirsin biçok konuda şeyler yakalayabilirsin bu dergilerden. karikatür dergileri alabilirsin hem eğlenceli olur.
kendin için de işe saçlarına değişik bi şekil vererek başlayabilirsin her banyodan sonra şöyle üstten bile düzleştirsen toparlanıyo. değişik tarz kıyafet, aksesuar vs kullanırsan eminim farkedilir. bi kere başlarsan gerisi gelir inan bana :)
canım ben kkdan ögrenmiştim "kabak lifi"ni batıklar için.yazın denedim ve memnun kaldım.. bacaklarımındaki tüyleri almadan önce banyoda kabak lifini sıcak su ile yumuşatıyorum,sonra da sabun veya vücut şampuanı ile köpürtüp keseler gibi ovuyorum bacaklarımı.kabak lifi hem vücuda peeling yapıyor hem de kan dolaşımını hareketlendirip masaj yapıp selulit i de engelliyormuş düzenli yapılırsa.. ben hala arada kullanıyorum ihtiyaç duydukça..kabak lifini ben watsoonsdan almıştım
yaaa kabak lifi de çare olmadı demek internetten bunu buldum; bu peelingi yaptın mı peki?cok tesekür ederim cevabin icin neler denemedimki neler cesitli lifler, peelingler birtürlü gitmediler. 3 aydirda epilasyon aletiyle almiyorum lazere basladigim icin ama hayla gitlediler kabus gibi
yaaa kabak lifi de çare olmadı demek internetten bunu buldum; bu peelingi yaptın mı peki?
Limon ve Soda ile Batık Maskesi
Malzemeler : 1 çay bardağı limon suyu, 1 çay bardağı soda
Kullanılışı : Duşa girip bacaklarınızı kabak lifi ile 5 dakika boyunca keseleyin. Daha sonra havlu ile nemini aldığınız bacaklarınıza hazırladığınız sıvı maskeyi sürün 1-2 saat bekleyin ve durulayın. Batıkların oluşmasını ciddi oranda engelliyor.
Rica ederim, umarım işe yararcok tesekür ederim birde bunu deneyim kabusum oldular
Rica ederim, umarım işe yarar
Hastanede çalıştığım zamanlarda 50 yaşında bir bayan vardı ciltine hep ondan kullanıyormuş çok genç görünüyodu maksimum 35 40 arası bende öyle başladım.Şimdilik iyi kısa zaman oldu başlayalı dalinle yıkıyorum sonra gül suyu tonik sonrada krem umaraım işe yarar :)o nasıl iyi mi peki ?
Ne o canım, anlatı mısın?Hastanede çalıştığım zamanlarda 50 yaşında bir bayan vardı ciltine hep ondan kullanıyormuş çok genç görünüyodu maksimum 35 40 arası bende öyle başladım.Şimdilik iyi kısa zaman oldu başlayalı dalinle yıkıyorum sonra gül suyu tonik sonrada krem umaraım işe yarar :)