Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Simsimscigim hepimizin kimligi gizli derken su an burada konusan kizlar olarak bizleri kastettim:) tabiki senin tercihin sorun yok:))
Rapunzel ben de atanamamis ogretmenim canim malesef atanamayinca memur oldum ama hala aklim fikrim ogretmenlikte umarim sen atanirsin.

Ay fazla uzadı bu konu..

aile ve sosyal polıtıkalar bakanlıgı puanımın altına dustu alımında ama yınede basvurmayı goze alamadım yurtlardakı cocuklara anne gıbı olucaksın dedıler cok severek ıcımden yapacagımı bıldıgım halde yazmadım cunku psıkolojık yuku cok agır olur ben cok duygusalım hayatımı etkıleyeılırdı ve bı sınıfım olmayacaktı bıdaha.. bunu kabullenemedım ben ogretmen olmak ıcın okumustum o cocuklarada yardım etmek ıstıyorum ama para kazanmak ıcın degıl parayla degıl gonullu calısabılırım koy okullarına gıdıyorum bazen onun gıbı..

Bransdas miyiz yoksa senle felsefe grubu mu:) cok iyi anliyorun seni ogretmenlik ukte kaliyor degil mi? Belki bu yil olur ben de hala zorluyorum yeni atamalarda birseyler olursa diye bir umut

Bakımlı olmak için neler yapıyorum paylaşayım.

El-ayak bakımı:

Sheer uçuk pembe oje-nude tonunda ojeler kullanıyorum.kaliteli bir base&top coatla ışıl ışıl parlayan ve uzun süre dayanan tırnaklara sahip oluyorum(opi ve china glaze çok başarılı bu konuda) nude tonlar bakımlı gösteriyor eli ve hata göstermiyor.benim gibi vakti az olanlara essence quick dry drops kurutucu damla öneririm.duştan çıkınca, bulaşık yıkayınca, elim sudan çıkınca yani tırnak etlerimi tırnaklarımı kullanarak geri itmeyi alışkanlık haline getirdim.manikür yaptırmıyorum, kesilmeyince etler uzamıyor.tırnak bakım yağı yatağımın başucumdaki komidinde durur, sık sık sürerim.bendeki magnetic marka.hemen her odada el atında kremim mevcuttur (body shop body butterlar tercihim) salonda, mutfakta,banyoda va başucumda birer kutu krem var.elimi yıkarken, tv izlerken,bulaşıktan sonra vs gözüme ilişimce elimi, dirseklerimi, bazen de ayaklarıma sürer çorapları geçiririm üstüne tv karşısında,banyoda el altında ayak törpüsü mevcut, saçımda krem beklerken ayaklarımı da törpülerim arada.

Vücut bakımı:

Yağlı bir cilde sahip olduğum ve nem oranı yüksek bir şehirde yaşadığım için body lotion a pek ihtiyaç duymuyorum, duyduğum nadir zamanlarda da Queen Helene's Cocoa bıtter body lotionunu kullanıyorum, güzel nemlendiriyor ve missler gibi kokuyor :)

Saç bakımı:

Hayatımın şampuanını ve kremini bulmuş bir insan olarak Lee Stafford poker straight serisini kullanıyorum.harika bir seri,şiddetle öneririm.kuru uçları nemlendirirken dipleri yağlandırmıyor, söz dinleyen saçlarınız oluyor, şekillendirmesi çok kolay oluyor.Krem çok iyi olduğundan maskeye sık ihtiyaç duymuyorum, arada aussie 3 minute miracle mask yapıyorum, piyasadaki neredeyse tüm maskeleri denemiş bir ünsan olarak diyorum ki en iyi maske bu ve magicare keratinli maskedir.banyodan çıkınca saçlarımı taramadan boylara ve uçlara serum sürüp öyle tarıyorum.(yağlandırmayan ağırlaştırmayan serumlar: TBS üzüm çekirdeği özlü serum, avon yeşil serum,morphose keratinli serum) sonrasında fırçalayarak düz kurutuyorum, kuvvetli bir saç kurutucum var, bu şampuan ve fırçalayarak kurutunca direk fönlü gibi oluyor saçlar.düzleştirici pek kullanmamaya gayret ediyorum.2. Bir saç şekillendirme taktiğim var umarım anlatabilirim.topuz yapmak için tokalar var hani, saçı içinden geçirip yuvarlıyorsun.Onunla topuz yapıyorum kuuttuktan sonra.makyajımı hallederken giyinirken saçımda duruyor, tokayı çıkardığımda hareketli fön çekilmiş gibi oluyor.

Cilt bakımı:

Yağlı bir cildim var.temizlemek için jel kullanıyorum.memnun kaldığım markalar bioderma sebium ve loreal 3lü etki.yağlı cikdimi gıcır gıcır tertemiz yapıyor.tonik alışkanlığı edinemedim, fısfıslı bir şişeye doldurup jelin yanına koydum, arada temizledikten sonra sıkıyorum yüzüme.yüz serumu be göz kremi olarak loreal skin perfection serisini kullanıyorum, cildimi yağlandırmadan nemlendiriyor.yüz kremi kullanmıyorum, cildim yağlı olduğundan serum yetiyor, krem faxla geliyor.

Makyaj:
Loreal skin perfection bb krem, üstüne maxfactor creme puff pudrayı fırçayla uyguluyorum.fırçayla uygulayınca daha az sürülüyor, maske gibi durmuyor.üstüne allık (essence çizgi çizgi renk renk olan, adını bilmiyorum) fırçayla elmacık kemiklerine sürüyor ve yüzümün iki yanını ve burnumun 2 yanını kontürlüyorum, yüzü ve burnu daha ince, kibar gösteriyor.dudaklarıma blistex liptone sürüyorum, yanımdan ayırmıyorum blistexi, nemlendiriyor, bakımlı duruyor ve doğal bir renk veriyor. Gözüme cecile silky eyeliner 11 i sürme gibi sadece göz içine sürüyorum.sonra da bol bol rimel, rimmel glameyes.bu şekilde 'makyajsızmış gibi bir makyaj'a sahip oluyorum, bu benim günlük makyaj rutinim.özel günlerde farklı olarak -loreal krem far sahara treasure rengi- lorealin krem farları süper dayanıklı,hiç birikme topaklanma yapmıyor, biraz yanardöner renkler olduğu için sıvama bile sürseniz gölgeli duruyor.yine özel günlerde göz kalemini gözümün üzerine de uyguluyorum,dudağıma da lipgloss uyguluyorum pembe-nude tonlarda.

Parfüm:
Yine odamda, vestiyerde ve banyoda parfüm mevcut.Dolayısıyla sıkmayı unutma şansım pek yok.Favorim dkny golden delicious, yazın çok sıcaklarda da davidoff cool water sea rose.antiperspirant favorim rexona clinical protection.miss kokuyor, beyaz iz yapmıyor,terlemeye kesin çözüm :) yine heryerde deodorantlar var, genelde pembe fa alıyorum, parfümlerimle uyuşuyor.

Benim bakım rutinim bu şekilde.

simsims çok güzel bir konu olmuş yeni gördüm,birazdan okumaya başlayacağım.bende pek bakımlı bir bayan sayılmam yada şöyle diyeyim sadece dışarıya çıkarken süsleniyorum ama o bile bazen işkence gibi geliyor.

Bransdas miyiz yoksa senle felsefe grubu mu:) cok iyi anliyorun seni ogretmenlik ukte kaliyor degil mi? Belki bu yil olur ben de hala zorluyorum yeni atamalarda birseyler olursa diye bir umut

yok canım ben okul önceciyim :)) 2 yıldır fena kazık attılar bıze bız cok alım olucak hep sanıyorduk :) ıhtıyac ıhtıyac dedıler zorunlu olucak dedıler pılot ıller oldu ama sonra hooop 4+4+4 geldi hüloooogg okul oncesı yası da 5 e dusunce bı cok velı cocugunu o yıllarda okulda olmasını ıstemedıgınden yollamıyor yogunluk yok eskısı gıbı...

merhaba canım,teşekkür ederim.. hoşgeldin :)) aynı dert bende de var(dı) şimdi çok daha iyiyim.. evde bakımlı olmaya bu sene dikkat eder oldum.. mesela ben de haftasonu makyaj yapmayı sevmiyorum ve çok mecbur kalmadıkça yapmıyorum..

Merhba canım. Ben de kesinlikle bakımlı değilim ne yazıkki. Bende olabilsem keşke.

Merhba canım. Ben de kesinlikle bakımlı değilim ne yazıkki. Bende olabilsem keşke.

Saçıma elime yüzüme maskeler yaparım. 2 ayda bir cilt bakımına gitmeyr özen gösteririm. Epilasyonumu temizliğime çok dikkat ederim. Ama makyaj yapayım giyinip kuşanayım saçıma modrl vereyim yok ben de. Evde de öyleyim dışarda da. Hiç sevmiyorum bu özelliğimi.

kızlar yazamadım evdeydim bugün hastaydım yatakta hiç çıkmadım hastalık iyi yakalamış beni ciddi bişy yok ama rahatsızım işe gitsem daha kötü olurum die gitmedim yarın yarım gün bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…