AYYY KIYAMAMM YAAA BANADA ACIYAN YOKMUUUSimsims ben de ne is yaptigini merak ediyorum:) ben yine sabahin köründe ise geldim cok fazla isim yok aslina vakit olduruyorum is yerinde .haftasonu mutluluktan ve bakimdan ölen ben hafta ici yorgunluk bakimsizlik ve mutsuzluktan ölüyorum yaa(
Sen de iştesin ve ne is yapiyosunAYYY KIYAMAMM YAAA BANADA ACIYAN YOKMUUU
MUHASEBE CNM ÇOK YORGUNUM UYKUSUMSen de iştesin ve ne is yapiyosun
ne iş yapıodun söylede bizde yapalım ne güzel evdesin
kızlar hayallerinizi bozmak istemem ama öglene kadar evde olmamın bir çok nedeni olabilirSimsims ben de ne is yaptigini merak ediyorum:) ben yine sabahin köründe ise geldim cok fazla isim yok aslina vakit olduruyorum is yerinde .haftasonu mutluluktan ve bakimdan ölen ben hafta ici yorgunluk bakimsizlik ve mutsuzluktan ölüyorum yaa(
kızlar hayallerinizi bozmak istemem ama öglene kadar evde olmamın bir çok nedeni olabilirbu işimin yarım gün oldugu veya bol izinli rahat bir iş oldugu anlamına gelmez.şükür ki sevdigim bir işim var ama yeri geriyo ögle akşam yemege vaktim olmuyor,yeri geliyor sizler evinizde ailenizle akşam yemeginizi yemek yerken ben mesaiye kalıp eve geç gelebiliyorum.. herkesin işi kendine göre zor ve meşakatli.. işim ne mi? bu sır tabi,aynı kimligim gibi
tamam cnm merak etmiyorumkızlar hayallerinizi bozmak istemem ama öglene kadar evde olmamın bir çok nedeni olabilirbu işimin yarım gün oldugu veya bol izinli rahat bir iş oldugu anlamına gelmez.şükür ki sevdigim bir işim var ama yeri geriyo ögle akşam yemege vaktim olmuyor,yeri geliyor sizler evinizde ailenizle akşam yemeginizi yemek yerken ben mesaiye kalıp eve geç gelebiliyorum.. herkesin işi kendine göre zor ve meşakatli.. işim ne mi? bu sır tabi,aynı kimligim gibi
Simsimscigim hepimizin kimlikleri gizli zaten:) ama meslegini soyleyince desifre olacagni sanmiyorum o meslegi bir tek sen yapmiyorsun degil mi:) neyse sevdigin isi yapmak guzel ve inanin cok calissan da yorulmuyorsun ben sevmedigim bir is yapiyorum ve yogun bir is yapmadigim halde cok yoruluyorum.yasasin haftasonlari:))kızlar hayallerinizi bozmak istemem ama öglene kadar evde olmamın bir çok nedeni olabilirbu işimin yarım gün oldugu veya bol izinli rahat bir iş oldugu anlamına gelmez.şükür ki sevdigim bir işim var ama yeri geriyo ögle akşam yemege vaktim olmuyor,yeri geliyor sizler evinizde ailenizle akşam yemeginizi yemek yerken ben mesaiye kalıp eve geç gelebiliyorum.. herkesin işi kendine göre zor ve meşakatli.. işim ne mi? bu sır tabi,aynı kimligim gibi
neler yaptım;
evi süpürüp sildim(bir de arkasından parkeleri kuruladım)
mutfak toplandı,tezgah silindi,bulaşık makinesi çalıştırıldı,elde yıkanacak bulaşıklar yıkandı
banyolarda lavobolar,klozetler, küvetler temizlendi
çamaşır makinesi 2 kez çalıştı
yatakodası toplandı
eşim de çalışma odasını toparlayıp süpürdü ve balkonları yıkadı..tüm işler bitti..yaşasın mis kokulu evlerrrr
şimdi güzel bir duş ardından peeling,vücut kremi ve akşam eşimle güzel bir film
canım burda isteyen resimlerini yüzünü saklamadan paylaşıyor,isteyen evinin resimlerini,isteyen işini,isteyen ismini vs vs.. herkesin kişisel tercihi.. benim de kişisel tercihim bu..Simsimscigim hepimizin kimlikleri gizli zaten:) ama meslegini soyleyince desifre olacagni sanmiyorum o meslegi bir tek sen yapmiyorsun degil mi:) neyse sevdigin isi yapmak guzel ve inanin cok calissan da yorulmuyorsun ben sevmedigim bir is yapiyorum ve yogun bir is yapmadigim halde cok yoruluyorum.yasasin haftasonlari:))
benim de eksik yaptıklarım oldu merak etmesimsims bugün akşama hiçbişy yappamıycam şimdiden belirteyim kayınvalideye yemeğe gidioruz bu akşam
fayda görürsen yaz canımm.. ben nedense böyle dogal tariflerde tembellik yapıyorumm… bilmiyorum ki neden öyle düşündün? :)Simsims canım ben seni öğretmen zannediyordum nerden bu fikre kapıldıysam artık .
Dün gece bende pirinç unu maskesi yaptım ilk kez.
Bir fark göremedim ama bir süre sık yapmaya çalışalım bakalım faydalı olacak mı ?
teşekkür ederim canım benimmtemızlıgı bıle eşinle birlikte yapmak ne güzel yaa..
temızlık yada ev ısı yaparken evde bırılerının yatması çok sınır bozucu henuz evlı degılım ama ben bısıler yaparken babam bıle yatarken kendimi hizmetçi gibi hissediyor sınır oluyorum. zevkle yapamıyor ınsan o hisle.. eşim öyle olmaz umarımm
çok uyuyan erkek fobim var
senın yasam enerjıne de ayrı bır hayranım sims
Neden öyle düşündüğümü bende bilmiyorumbenim de eksik yaptıklarım oldu merak etme
fayda görürsen yaz canımm.. ben nedense böyle dogal tariflerde tembellik yapıyorumm… bilmiyorum ki neden öyle düşündün? :)
teşekkür ederim canım benimmhayatı paylaşmak gibi işleri paylaşmakta çok güzel… umarım öyle olur canım.. sonuçta sen seçiceksin
evet biz seciyoruz ama vlenmeden bbenim de eksik yaptıklarım oldu merak etme
fayda görürsen yaz canımm.. ben enedenstareiflerdetembellik yapevet ıyorumm… bilmiyorum ki neden öyle düşündün? :)
teşekkür ederim canım benimmhayatı paylaşmak gibi işleri paylaşmakta çok güzel… umarım öyle olur canım.. sonuçta sen seçiceksin
benim de eksik yaptıklarım oldu merak etme
fayda görürsen yaz canımm.. ben nedense böyle dogal tariflerde tembellik yapıyorumm… bilmiyorum ki neden öyle düşündün? :)
ayyy eskılerden bı cocuk vardı annesı toplantı yapardı bu toplantıdan bı gun once evı temızlerdııra_punzel evlenince evde yardımcı olucak erkek ailesiyle yaşarken annesine yardımcı olan erkektir canım.. hatta bir gün eşimin annesine "oglunuzu böyle yetiştirdiginiz için teşekkür ederim" dedim :)) çünkü iş annelerde bitiyor..