Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

AYYY KIYAMAMM YAAA BANADA ACIYAN YOKMUUU

ne iş yapıodun söylede bizde yapalım ne güzel evdesin

kızlar hayallerinizi bozmak istemem ama öglene kadar evde olmamın bir çok nedeni olabilir bu işimin yarım gün oldugu veya bol izinli rahat bir iş oldugu anlamına gelmez.şükür ki sevdigim bir işim var ama yeri geriyo ögle akşam yemege vaktim olmuyor,yeri geliyor sizler evinizde ailenizle akşam yemeginizi yemek yerken ben mesaiye kalıp eve geç gelebiliyorum.. herkesin işi kendine göre zor ve meşakatli.. işim ne mi? bu sır tabi,aynı kimligim gibi

inan şimdi çokk daha merak ettim :)

tamam cnm merak etmiyorum

simsims bugün akşama hiçbişy yappamıycam şimdiden belirteyim kayınvalideye yemeğe gidioruz bu akşam

Simsimscigim hepimizin kimlikleri gizli zaten:) ama meslegini soyleyince desifre olacagni sanmiyorum o meslegi bir tek sen yapmiyorsun degil mi:) neyse sevdigin isi yapmak guzel ve inanin cok calissan da yorulmuyorsun ben sevmedigim bir is yapiyorum ve yogun bir is yapmadigim halde cok yoruluyorum.yasasin haftasonlari:))

Simsims canım ben seni öğretmen zannediyordum nerden bu fikre kapıldıysam artık .

Dün gece bende pirinç unu maskesi yaptım ilk kez .
Bir fark göremedim ama bir süre sık yapmaya çalışalım bakalım faydalı olacak mı ?

temızlıgı bıle eşinle birlikte yapmak ne güzel yaa..
temızlık yada ev ısı yaparken evde bırılerının yatması çok sınır bozucu henuz evlı degılım ama ben bısıler yaparken babam bıle yatarken kendimi hizmetçi gibi hissediyor sınır oluyorum. zevkle yapamıyor ınsan o hisle.. eşim öyle olmaz umarımm
çok uyuyan erkek fobim var

senın yasam enerjıne de ayrı bır hayranım sims

evet haklısın kacıyorum galıba
bugun uyanıp tum sosyal medya baglantılarımı kapattım. tlf da bi süre herkese cvp vermeyecek acıl aılevı seyler ıcın bazen kullanıcam.
bı 10 15 gün kadar kafam da ruhum da dınlensın ıstıyorum.
yapmaya heves edıp yapmadıgım bı cok sey var bu kılo vermek de buna dahıl.
-binicilik sporunu yarım bıraktım ılerletmek ıstıyorum ( maddı olarak bıraz agır bı spor o yuzden kpss sonrasına erteledım baba parasıyla lüks olmaz)
- merak uyandıran heveslendıgım kıtaplar var 3-4 tane (1.sı bin muhtesem gunes 2.si milenaya mektuplar 3.deli cocugun güncesi 4.ucurtma avcısı vs..)
- Kuran mealını bitirmek istiyorum (baskalarının yorumlarından degıl anladıklarımı ırdeleyerek bılmek ıstıyorum)
-kpss programı hazırlayıp uymak ıstıyorum ( herseyın başı para kpss yı kazanıp ekonomık ozgurluggumu kazanmam gerekıyor. özelde calısma sansımda var fakat ozelın maası daha dusuk ve calısma suresı devlee gore cok uzun - ögretmenim )
-spor ve dıkkatlı beslenmeyı de bır arada uygulayıp yasam tarzı halıne getırmek ıstıyorum ( ve bi sürü kilocuklar _bi 15 kılo kadar_ verip kendımı de herkesı de sasırtmak degısıklık yapmak ıstıyorum)

BUNLAR İSTEYİP YAPMAYA YANASMADIGIM, YANASSAM DA YAKIN GUNLERDE VAZGECTIGIM SEYLER.
hepsıne baslamak ıstiyorum.

bu hale kışısel gelısım uzamanları "atalet" diyor. Yenmek gerek.. bı kere yenınce def edebılıyorsun yenemeyınce o senı yıyıp duruyor pısmanlık ve hırs arasında kalıp gucsuzlesıyorsun.

bugun adımı attım Yarın DAHA SAĞLIKLI BIR GÜN OLACAK BENIM İÇİN

VAKTIMI YIYIP BENI PASİFLENDİREN SEYIN buyuk ölcüde sosyal medya olduguna karar verdım dozunu ayarlamak ıcın bı sure kullanmayacagım . (çok fazla zamanımı alıp dıger seylerı sonra yaparım bosver dedırtıyor..)

bılgısayarıda sadece KK ve muzık ıcın kullanıyorum. KKdan ayrılmayacagım ne zaman ayrılsaam kılo alıp dondum en son 1 yıl kadar once yogun gelmısım onun ustune 8 kılo almısım mesela bıraktıgım sure ıcınde.

Üstelik kilo verdıgım zamanlarda 3 *4 kılo bıle olsa adet düzenım yerıne oturuyor kılo aldıgım donemler bazen atlıyor bozuluyor..

canım burda isteyen resimlerini yüzünü saklamadan paylaşıyor,isteyen evinin resimlerini,isteyen işini,isteyen ismini vs vs.. herkesin kişisel tercihi.. benim de kişisel tercihim bu.. bence de yaşasın haftasonları.. :)

Son düzenleme:
simsims bugün akşama hiçbişy yappamıycam şimdiden belirteyim kayınvalideye yemeğe gidioruz bu akşam
benim de eksik yaptıklarım oldu merak etme

fayda görürsen yaz canımm.. ben nedense böyle dogal tariflerde tembellik yapıyorumm… bilmiyorum ki neden öyle düşündün? :)

teşekkür ederim canım benimm hayatı paylaşmak gibi işleri paylaşmakta çok güzel… umarım öyle olur canım.. sonuçta sen seçiceksin

Neden öyle düşündüğümü bende bilmiyorum

Düzenli yapabilirsem paylaşırım canım

ben karar vericem ama evlenmede gercek halini bilmek cok zor bide evlenince degisti felan diolar korkuyorum evlilkten :/ ztn bn asik olamiom ask olmadan birine katlnmak da cok zor .
bu arada nedense ben de seni ogretmen saniyordum :)

evet biz seciyoruz ama vlenmeden b

ra_punzel evlenince evde yardımcı olucak erkek ailesiyle yaşarken annesine yardımcı olan erkektir canım.. hatta bir gün eşimin annesine "oglunuzu böyle yetiştirdiginiz için teşekkür ederim" dedim :)) çünkü iş annelerde bitiyor..

evet dediğim gibi doğru düzgün bişy yapamadım
kayınvalidelere gittik yemekti çaydı erken kalktık 9 da
eşimin işe gitmesi gerekiyordu. beni eve bıraktı
bende çamaşırları topladım. katladım .güzelce uykusuzdum ütü yapamadım
etrafı toparladım dün yaptığım için topluydu zaten
kremlerimi sürdüm hoop yatağa 10 da uyudum uykumu çok güzel almışım.
sabah işe gelirken bi açma aldım zeytinli artık çayıma 1 şeker atıyorum daha çok atıyodum.
kendimi 5 kilo vermiş gibi hissediyorum.
sonrasında bi tane portakal yedimki hasta olmayım .bu kadar :)

ayyy eskılerden bı cocuk vardı annesı toplantı yapardı bu toplantıdan bı gun once evı temızlerdıı hem de ogrencıydı bı suru vızesı fınalı vardı bunu yaparken ay kıyamam ona yaa ahh ahh kacan balık buyuk olmus haberım yok

kızlar saat 6 da bı avm ye gıdecektık ben gıtmeyeyeım dedım anneme onlar gıttıler hazır herkes evı terketmısken bı temızlık yapmak geldı ıcımden bı basladım tum evı supurdum sıldım tozunu aldım 8.30 da herseyı bıtırdımmm
temızlıgı dusunmedıgımden dus almıs yatıyordum herkes gıdınce bı toplanı verdım kalktım :)) tekrar dus alarak gunu de bitirdim

ama 12 gıbı kahvaltyapmıstım onun ustune duruyordum 8.30 da acıkınca oturup bı haslanmıs patsates yedım o da mayonezle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…