- 20 Ekim 2014
- 332
- 211
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay fazla uzadı bu konu..Simsimscigim hepimizin kimligi gizli derken su an burada konusan kizlar olarak bizleri kastettim:) tabiki senin tercihin sorun yok:))
Rapunzel ben de atanamamis ogretmenim canim malesef atanamayinca memur oldum ama hala aklim fikrim ogretmenlikte umarim sen atanirsin.
aynen yaAy fazla uzadı bu konu..
:))sen biraz agresif bir tipsin hayatim sanirim mesajlarin genelde atarli.unutma bakimli ve guzel gorunmenin bir yolu da naiflikten gecer:))Ay fazla uzadı bu konu..
aile ve sosyal polıtıkalar bakanlıgı puanımın altına dustu alımında ama yınede basvurmayı goze alamadım yurtlardakı cocuklara anne gıbı olucaksın dedıler cok severek ıcımden yapacagımı bıldıgım halde yazmadım cunku psıkolojık yuku cok agır olur ben cok duygusalım hayatımı etkıleyeılırdı ve bı sınıfım olmayacaktı bıdaha.. bunu kabullenemedım ben ogretmen olmak ıcın okumustum o cocuklarada yardım etmek ıstıyorum ama para kazanmak ıcın degıl parayla degıl gonullu calısabılırım koy okullarına gıdıyorum bazen onun gıbı..Simsimscigim hepimizin kimligi gizli derken su an burada konusan kizlar olarak bizleri kastettim:) tabiki senin tercihin sorun yok:))
Rapunzel ben de atanamamis ogretmenim canim malesef atanamayinca memur oldum ama hala aklim fikrim ogretmenlikte umarim sen atanirsin.
Bransdas miyiz yoksa senle felsefe grubu mu:) cok iyi anliyorun seni ogretmenlik ukte kaliyor degil mi? Belki bu yil olur ben de hala zorluyorum yeni atamalarda birseyler olursa diye bir umutaile ve sosyal polıtıkalar bakanlıgı puanımın altına dustu alımında ama yınede basvurmayı goze alamadım yurtlardakı cocuklara anne gıbı olucaksın dedıler cok severek ıcımden yapacagımı bıldıgım halde yazmadım cunku psıkolojık yuku cok agır olur ben cok duygusalım hayatımı etkıleyeılırdı ve bı sınıfım olmayacaktı bıdaha.. bunu kabullenemedım ben ogretmen olmak ıcın okumustum o cocuklarada yardım etmek ıstıyorum ama para kazanmak ıcın degıl parayla degıl gonullu calısabılırım koy okullarına gıdıyorum bazen onun gıbı..
herkesin ayrı düşünme hakkı vardır ama saygızızlık yapma hakkı yoktur.. bu sana son cevabımdır..:))sen biraz agresif bir tipsin hayatim sanirim mesajlarin genelde atarli.unutma bakimli ve guzel gorunmenin bir yolu da naiflikten gecer:))
ne kadar uzattınız konuyu yaherkesin ayrı düşünme hakkı vardır ama saygızızlık yapma hakkı yoktur.. bu sana son cevabımdır..
merhaba canım :)Herkese merhaba :)
Bransdas miyiz yoksa senle felsefe grubu mu:) cok iyi anliyorun seni ogretmenlik ukte kaliyor degil mi? Belki bu yil olur ben de hala zorluyorum yeni atamalarda birseyler olursa diye bir umut
merhaba canım,teşekkür ederim.. hoşgeldin :)) aynı dert bende de var(dı) şimdi çok daha iyiyim.. evde bakımlı olmaya bu sene dikkat eder oldum.. mesela ben de haftasonu makyaj yapmayı sevmiyorum ve çok mecbur kalmadıkça yapmıyorum..simsims çok güzel bir konu olmuş yeni gördüm,birazdan okumaya başlayacağım.bende pek bakımlı bir bayan sayılmam yada şöyle diyeyim sadece dışarıya çıkarken süsleniyorum ama o bile bazen işkence gibi geliyor.
Ben bakımlı bir bayan sayılmam hatta bakımsız kategorisine girdiğim bile söylenebilir:)merhaba canım :)
Ben bakımlı bir bayan sayılmam hatta bakımsız kategorisine girdiğim bile söylenebilir:)
Ama bu topiği çok sevdim bundan sonra okuyacağım yararlı bir topik olmuş Simsim :)
İnşallah bende birgün bakımlı biri olurum. Bu aralar cok saldım kendimi
Merhba canım. Ben de kesinlikle bakımlı değilim ne yazıkki. Bende olabilsem keşke.