- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.013
- 37
hic duymadim nasil yapilir
neye yarar
hangi cilt tipine iyi gelir
acil cavap meraktan uyuyamam ben ya
e tam bize göresin iştee..tabiki tarif veriliyor.. sen de biliyorsan yaz..
maya yi bende yaparim ve dekolteye surerimBu maskeyi bende bu siteden ögrendim karisimi klasik karbonat ile bikac damla limondan olusuyor macun kivaminda karistiriyoruz kücük bir cay tabaginda yapiyorum ben sonrada birazcik sert sert yüzüme sürüyorum peeling gibi oluyor
Amaci gözenekleri sIkIstirmak , cildi beyazlastirmak , cilt üzerindeki sivilceleri - bakterileri öldürmek malum limonun mikrop öldürücü özellikleri var.
3 kez yaptim ama farkli günlerde gayet memnunnum hergün yapilcak bir maske degil zaten
Birde benim sevdigim maya maskem var banyo öncesi onuda yaparim
kuru mayayi sütle islayip sivi hale getirip sürün cildi gerginlestiriyor icerisindeki minerallerinde sinirsiz özellikleri cildi besliyor her ya$a göre yapilir bir maske ve saca da sürülebiliyor tabiki..
evet bende tv de gormustum bir ara cok kafa yordum ama istikrar saglayamadim canim yaYüzün yaslanmasini geciktirmek ve durdurmak adina yüz yogasina baslamak istiyorum aslinda videolarida burda
ya$im 28 :)
http://www.uzmantv.com/goz-cevresindeki-kirisiklar-hangi-yuz-yogasi-hareketleri-ile-duzelir
Canim bence her cilde gider cünkü ciltteki yag tabakasini aliyor siyah noktalarada iyi geliyor sorun olcagini sanmiyorummaya yi bende yaparim ve dekolteye surerim
karbonatin hangi cilt tipine gore olduguna bakmak lazim
yanma oluyormu
sabahlari az zaman ayirarak yapilabilir diye düsünüyorum belli saatlerde ilk etapta 3 er kesz yapiliyomus zamanla artiyomus istikrar sart gercekten hala basliyamadim ama istiyorumevet bende tv de gormustum bir ara cok kafa yordum ama istikrar saglayamadim canim ya
merhaba hoşgeldinnasıl yapılıyor o maske canım?
Bu maskeyi bende bu siteden ögrendim karisimi klasik karbonat ile bikac damla limondan olusuyor macun kivaminda karistiriyoruz kücük bir cay tabaginda yapiyorum ben sonrada birazcik sert sert yüzüme sürüyorum peeling gibi oluyor
Amaci gözenekleri sIkIstirmak , cildi beyazlastirmak , cilt üzerindeki sivilceleri - bakterileri öldürmek malum limonun mikrop öldürücü özellikleri var.
3 kez yaptim ama farkli günlerde gayet memnunnum hergün yapilcak bir maske degil zaten
Birde benim sevdigim maya maskem var banyo öncesi onuda yaparim
kuru mayayi sütle islayip sivi hale getirip sürün cildi gerginlestiriyor icerisindeki minerallerinde sinirsiz özellikleri cildi besliyor her ya$a göre yapilir bir maske ve saca da sürülebiliyor tabiki..
bugün, sizlere oda spreyi tavsiyem var : ) temizlik sonrası (her temizlik sonrası kullanmaya kıyamıyorum, arada) ve misafir gelicegi zaman evime sıktıgım en sevdigim,hatta bayıldıgım oda spreyi "white jasmine".. her gelen misafirin "ne güzel bir koku,bu ne kokusu?nerden aldın?" vs hatta "parfümünün markası ne?"iltifatlarıyla karşılaştıgım bu koku beni "zara home" a ilk gidişimde büyülemişti.." içerideki bu güzel koku da ne?" derken buldum bu kokuyu.. sonra mumunu(fotosunu çekmeyi unutmuşum onun),çubuklu oda kokusunu,tütsüsünü, sıvı el yıkama sabununu,vücut kremini de sırasıyla listeme ekledim.bu ürünün nesi varsa aldım resmen..
Eki Görüntüle 1327908
Eki Görüntüle 1327911
enerji degil canim aliskanlikAman Allahiiiiiim bi ev temizligine harcadiginiz eforlari hayranlikla izliyorum bu ne enerji:)
günaydın canım : ) ben de dgal ürünlerden yanayım.. henüz sirke ve karbonata geçmesemde arap sabunu kullanırım yerler için.. her zaman olmasa da arada kullandıgım ve güvendigim bir ürüngunaydin fistiklar
aynenenerji degil canim aliskanlik
3 cocugum birde köpegimiz var
bende biraz duzen delisiyim
ev temizse kapidan girdigimde gozumu tirmalayan birsey yoksa ohhhhhhhhh oluyorum
Süpermiş ,cok uzun zamandir sprey kullanmiyorum canim evde minik kizim var
bu tur spreyler direk cigerlere yerlesiyormus diye bir yerde okuduktan sonra
hatta evimi bile bir garip temizlerim
once süpürülür
sonra kullandigim yerler icin bir tedejanla silinir
sonra sirkeli suyla silerim
bir de ustune temiz suyla silerim
evde fazla halim yok ben alistim bana zor gelmiyor
hatta lavabolari
karbonatla ovup
sirkeyle silerim
olabildigince dogal olsun diyorum elif buyuyene kadar
beril ne yaptınya 3 defa flnenerji degil canim aliskanlik
3 cocugum birde köpegimiz var
bende biraz duzen delisiyim
ev temizse kapidan girdigimde gozumu tirmalayan birsey yoksa ohhhhhhhhh oluyorum