Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

vala benim koçişimm de herşeyi yapar (bende iyi yaptığını bile söyleye bilirim) saolsun çok destek oluyor o yüzden bende çok rahatım

hay Allah canım yaa,aksilik olmuş.. saçların kısamıydı?makyaj ve kıyafete odaklanabilirdin.sanırım canın sıkıldı bu duruma ve komple bıraktın kendini..sen bugünü böyle geçir ama yarın bunun acısını çıkarırsın bence

Canim saclarim cok kisa degil omuzlarimda ve mudehale etmeyince kabarik duruyor. Ben sabah cok erken cikiorum evden hava daha aydinlanmamis oluyor yani o karanlikta uzarime ne giydigimi bile secemedim:) yarin ingilizce kursum var acisini cikaricam ins. :)

sabah çok erken çıkıyorsan saçlarını gece düzleştirmen,kıyafetlerini, takılarını, hangi ayakkabıyı giyecegini hatta nasıl makyaj yapıcagını bile önceden geceden ayarlarsan çok rahat edersin canım.ben de bi ara çok erken kalkıyordum ve böyle yapınca sabah hiç vakit kaybetmiyordum

evette akşam uykun gelince gözlerin yarı kapanınca hiç bişy seçemiosun seçmek istemiosun

evette akşam uykun gelince gözlerin yarı kapanınca hiç bişy seçemiosun seçmek istemiosun
hehe o zaman sen de yatmadan önce degil de daha önce yapmaya çalışırsın,tabi sabah bakımlı olmak istiyorsan.. herşeyin bi bedeli var di mi hnd?

hehe o zaman yatmadan önce degil de daha önce yapmaya çalışırsın,tabi sabah bakımlı olmak istiyorsan.. herşeyin bi bedeli var di mi?
erken kalkmaktan başka çare yok gerçi ben herşeyimi tam yapat çıkarım 8 e 10 kala kalkarım 8 10 geçe çıkarım evden 8 buçukta işte olurum

Aynen oyle normalde aksamdan yapiyorum hazirligimi ama bazen oyle bitik geliyorum ki yemegi yiyip yataga zor atiyorum kendimi. Kizlar bu arafa hafiften kilo da alimaya basladim gibi malum kiş aylari artik ona da dikkat etmeye basliycam siz neler yapiyosunuz bu konuda

kilo vermek için diyet günlüklerinde günlük tutuyorum canım..

Kızlar dün gittiğim merkezde çok güvendiğim bir bayan var. Isın de gerçekten uzman. Bana yüzüne kimyasal peeling yapalım. Soyalim ölü tabakayı dedi. Yılda 3- 4 defa dedi. Ne kadar ihtiyacın olursa dedi.

Daha önce sivilce sorunu yuzunden yaptıran bir arkadaşım da kesinlikle yaptırma. Yüzünde hiçbir şey yok dedi. Sivilce, leke gibi seyler yok yani.

Yaptıran var mı içinizde?

benim hiç bilgim yok ama ben de merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…