Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

selamlar hanımlar

saç bakım yağımı sürdüm beklerken şekersiz Türk kahvemi içiyorum. saçımı yıkamaya yakın kahve telvesinden peeling yapacağım sonra da maske

şeffaf rimel almak istiyorum ama nereden bulabilirim fikri olan var mı? netten baktım ama bulamadım bir şey.

merhaba kızlar : ) sabah keyifsiz kalktım.eskiden adet öncesi bu kadar belirtim ve sıkıntım olmazdı.umarım en kısa zamanda olurum ve bu sıkıntı biter.. keyfim yerine gelsin diye resim yaptım.profosyonel degilim,canım sıkıldıkça mutlu olmak için buldugum numara diyelim : ) hemen modum,enerjim degişiyor.. 1 saatte resmi bitirdim(bazen günlerce sürüyor bitirmem)ögleden sonra 3 saat uyudum sonra da akşam eşime "hadi yemege gidelim" dedim ve hemen çıktık.hazırlanıp süslenmeye vakit bulamadım bile.. bir dahakine eşime, ben süslenip hazır olunca söylecegim "hadi yemege gidelim" diye.arabada eşime böyle sitem ettigimde eşim de "hazırlanmanı beklerdim,hadi hazırlan gel beklerim" demez miii .. offf şu üşengeçlik yok mu,tabiki öyle gittim yemege...

Günaydın-tünaydın kızlar
Bugün pek bir şey yapmayacağım, çünkü bugün kına günü

Dünden kınamı hazırladım, görümcem gelip kafama sürecek, akşam da yıkayacağım.

Yoğurt-karbonat maskesi yapmayı düşünüyorum bugün. Belki hatırlarsınız sivilce tedavis görüyorum ve çoğu gitti gibi. Ama lekeler var. Bu maske de lekelere fayda sağlıyormuş. Denemek istedim.

Kendime verdiğim yetkiye dayanaraktan tembelliğime ses çıkarmıyorum birkaç güzel karar alıyorum ve kendimi üzecek her şeyi yasaklıyorum son birkaç günün özeti budur hanımlar..

iyi aksamlar kizlar. sonunda antalyaya gelebildik. sifir tuy kil var uzerimde cok mutluyum ojelerimide surdum. bugun yol yorgunu bisey yapamam sadece dus aldim nemlendiricimi surdum sac bakimi yaptim disimi fircalarim o kadar.

yarın tekrar tatile gidiyorum ve evde bin tane yapılacak iş var..belki yazarsam eksiksiz yapmayı başarırım..
salon
mutfak
banyolar
balkonlar süpürülecek silinecek temizlenecek toz alınacak
çamaşırlar yıkanıcak
alışveriş yapılacak
ütü odası toplanacak
tabiki de kişisel bakım yapılacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…