Daha yorum yapmak icin cok yeni
Bir de ben maskeler falanda kullaniyorum hangisi acar lekemi acarsa anlayamam sanirim
Bizim lekeler icin paylastigimiz bir topigimiz var istersen bir bakınAnladım, teşekkürler.
kimseler yok :)nerdesin bakımlı bayanlar:=
Ben burdayım bugün ağda yaptırmayı düşünüyorum dolunay tarihleri başladı akşamada saçlarıma dax ve karışık yağ sürmeyi planlıyorum vakit kalırsa manikür pedikürüde aradan çıkarırımkimseler yok :)
Ben burdayım bugün ağda yaptırmayı düşünüyorum dolunay tarihleri başladı akşamada saçlarıma dax ve karışık yağ sürmeyi planlıyorum vakit kalırsa manikür pedikürüde aradan çıkarırım
Dolunay günlerinde kıllarımızı alırsak azalma oluyor canım ben 3 senedir yapıyorum özellikle genital bölgemi ağdan önce jillet ile gürleşmişti dolunay ve ağda ile azalma oldu burada topik varBu dolunay olayı nedir biraz aydinlatabilitmisiniz?
Dolunay olayını ilk defa sizden duydumDolunay günlerinde kıllarımızı alırsak azalma oluyor canım ben 3 senedir yapıyorum özellikle genital bölgemi ağdan önce jillet ile gürleşmişti dolunay ve ağda ile azalma oldu burada topik var
Buradaki topiğe bakabilirsiniz dolunayda epilasyonDolunay olayını ilk defa sizden duydum
TeşekkürlerBuradaki topiğe bakabilirsiniz dolunayda epilasyon
bir de kozmik bakım diye de aratabilirsiniz googledan saç için kaş için epilasyon için belirli günler veriyorTeşekkürler
bazen cok fazla marka seyler alamıyorum ben yuzume bakım yapmayı sevıyorum cunku cıldım karısık bazen soda ıle yıkıyorum bazen oksıjenlı su ıle bazende tonık almıstım yuz ıcın onu kullanıyorum kendımı ıyı hıssedıyorum bunları yapınca :)Her kadın bakımlı olmak ister.. ama hepsi bunu başaramaz.. ve her bakımsız kadının bahaneleri ama'ları vardır; kimi üşengeçlikten bakımsızdır.. kimi evlenince kendine bakmayı unutmuştur.. kimi çocuklu,kimi ev hanımı, kimi çalışandır.. kimi kilo alınca bırakmıştır kendini.. kimi depresyondadır vs vs.. haydi gelin bırakalım bahaneleri ve bakımlı olalım.. hem evimize hem vücudumuza hem ruhumuza bakım yapalım.. püf noktalarımızı,günlük yaptıgımız her türlü bakımı,alışverişlerimizi,okudugumuz kişisel bakım,güzellik vs kitaplarımızı.. kısaca bakım adına yaptıgımız herşeyi burda paylaşıp birbirmize destek olalım
Not: diger topiklerim:
Resimlerle saglıklı beslenme : )
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/resimlerle-saglikli-beslenme.699995/
Yaşam Boyu Spor :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/
Eki Görüntüle 1197550
oksıjenlı suyla mı ay hıc duymadımbazen cok fazla marka seyler alamıyorum ben yuzume bakım yapmayı sevıyorum cunku cıldım karısık bazen soda ıle yıkıyorum bazen oksıjenlı su ıle bazende tonık almıstım yuz ıcın onu kullanıyorum kendımı ıyı hıssedıyorum bunları yapınca :)
Dolunayı bir türlü tutturamadım yoksa bende deneyeceğim ya :)Ben burdayım bugün ağda yaptırmayı düşünüyorum dolunay tarihleri başladı akşamada saçlarıma dax ve karışık yağ sürmeyi planlıyorum vakit kalırsa manikür pedikürüde aradan çıkarırım
sıvılcelere ıyı gelıyo kucultuyo ve cılddekı yagı alıyo :)oksıjenlı suyla mı ay hıc duymadım
Eczanelerde satılan bildiğimiz oksijenli su mu bu , Nasıl kullanıyorsunuz ?sıvılcelere ıyı gelıyo kucultuyo ve cılddekı yagı alıyo :)
ewet ondan gece yatmadan once kullanıyorum sabah yuzumu yıkayınca tekrar yapıyorum gunun getırdıgı kırden felanda arındırıyo hem bazı zamanlar sadece aksamdan aksamaEczanelerde satılan bildiğimiz oksijenli su mu bu , Nasıl kullanıyorsunuz ?
yuzu tahrıs etmez mı yaa ılk kez duydum cok cok sasırdımsıvılcelere ıyı gelıyo kucultuyo ve cılddekı yagı alıyo :)
sizde mi ılk kez duydunuzEczanelerde satılan bildiğimiz oksijenli su mu bu , Nasıl kullanıyorsunuz ?