Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

bugun sac bakım yaptım
oje surdum bakımdan sayılırsa
kremlendım
cıldımede arındırıcı surdum tonık seklınde
oje her zaman bakımdan sayılır ben günlerdir evde bir şey yapmıyorum bir tek yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum o da ne kadar oluyorsa artık :)

Yarın bende bir kuaföre gideyim kaşlar falan hallolsun, sonrada pazara gidip şu geçici dövmelerden bakiciğim

Yarın bende bir kuaföre gideyim kaşlar falan hallolsun, sonrada pazara gidip şu geçici dövmelerden bakiciğim
cok can acıyo mu ya aslında zarıf bısey kucuk bende dusunuyorum gecıcı ama canım yanar dıye korkuyorum kalıcı yapınca mı oluyodu yoksa o

Cilde zararı olmasın
İnternette biraz araştırdım da çamaşırları beyazlatmak için çamaşır suyu yerine kullanabilirsiniz yazıyor
pardon kızlar fransadan geldıgı ıcın dılımde sureklı beyaz olunca oksıjen dıye kalmıs aklımda felan beyaz alkol sorry

Ev bakimi ruh bakimini bilemem de fiziksel bakim icin benden bikac puf nokta:

• Oncelikle saglikli beslenin, kilo almayin, kilo aliyosaniz zaten bu yaziyi bastan hic okumayin ))) yaptiginiz hicbisey kiloluysaniz ise yaramaz
  • Bakim sadece makyaj degildir, her sabah banyodan sonra oncelikle guzel bi vucut losyonu tavsiyem kesinlikle Victorias Secret losyonlari, ustune de seksi bi parfum sonrasi elbeteki makyaj. Cildinizi asla kuru ve nemsiz birakmayin, hatta vucut losyonuna biraz badem yagi katarak surun parlayin.
  • Gunes koruma losyonunu asla onemsememezlik etmeyin, cildin yaslanmasini 2 kat arttiran sey gunes isinidir. Kaliteli urun secin, benim tavsiyem Bioderma, ucuz urunleri almayin arkadaslar hicbi ucuz gunes koruma kremi benim cildimi gunesten koruyamadi, pancar gbi kizarip eve dondum hep
  • Cildin parlamasi icin altin kurallar, her sabah ceviz, badem, findik uclusu ve 1 adet guzellik hapi olarak bilinen Biotin ise yariyo mutlaka gorecekseniz, cildiniz parlayacak, sac dokulmesi duracak, daha uzun sure genc kalacaksiniz
  • Her gece cildinize uygun bi gece kremiyle uyurken de cildinize bakin, oncelikle guzel bi losyon yardimiyla cildinizi yikayin ve yasiniza uygun gece kreminizi surun
  • En buyuk puf noktasi ise simdi geliyo: EPILASYON. Vucudunuza komple epilasyon yaptirin, kollarinizdan bikini bolgesine ayak parmaklarindaki gobek ve sirttaki tuglere kadar, iste o zaman cildiniz kaymak gibi oluyo, bacaklardaki nokta nokta gorunum kayboluyo tuglerin ciktigi noktalar kapaniyo ve yok oluyo, isil isil bi cilt icin kesinlikle tavsiyem. Bikini bolgesine de komple epilasyon yaptirirsaniz o bolgedeki kararti goruntu yok oluyo, ve daha pruzsuz bi tene sahip oluyosunuz.
  • Mutlaka guzel bir sac yumusatici urunu banyodayken kullanin, kece gibi sert saclarla dolanmayin, saclarini yumusak ve parlak olsun
  • Ve bir onemli tuyo daha her gun protein yiyin. Eger karbonhidratci iseniz cok cabuk yaslanirsiniz cildiniz cabuk yaslanir, simit, ekmek, pohaca turu seyler, makarnalar, seker, tuz, fast food bunlari cok yiyorsaniz malesef erken yaslaniyosunuz. Simit evlerinin kapisindan iceri bile girmeyin derim.
  • Herseyden onemlisi uyumlu giyinin, kiyafet ayakkabi canta uyumuna dikkat edin, pacoz bi bayansaniz yukaridaki bahsettiklerimin hicbi onemi yok, kiyafet giyim kusam cok onemli. Malesef cogu kadin Turkiyede spor giyiniyo, kot pantolon ustune penyeden baska bisey giymeyen bayanlar var. Bence etek giyin, altina ince topuklu ayakkabi, cezbedici olun.

Herkese iyi gunler

oje her zaman bakımdan sayılır ben günlerdir evde bir şey yapmıyorum bir tek yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum o da ne kadar oluyorsa artık :)

dovmeni at olar mı merak ettım
oje bakım ama yenmıs tırnaklar yarısı cıkmıs oje aman allahım hıc surme daha ıyı degıl mı

huhu guzel yazı tavsıyeler guzel uzun uznu yazmıssın tsk ederiz her zaman ınce topuk olmaz ama ya bazen o topukluyu gıyıp rukus olunuyor hatta
bıde bı kadın guzelse bı kot pantolon bı bluz uyumlu canta ayakkabı ıle guzel sık olur

cok can acıyo mu ya aslında zarıf bısey kucuk bende dusunuyorum gecıcı ama canım yanar dıye korkuyorum kalıcı yapınca mı oluyodu yoksa o
canım arkadaşım pazardan almıştı bi tanesini bana vermişti. üstündeki şeffaf bandı çıkarıyorum stediğim yere istediğim şekil kapatıp üstünü ıslak bezle ıslatıyorum azıcık bekletip yavaşça çekiyorum bileğimin yan tarafına yaptığım yıkamaktan 1 günde bozuldu mesela ama bende pek kalıcı olmasından yana değilim değişik değişik seviyorum :) sağlıklı olup olmadığı konusunda da fikrim yok ayrıca
Ev bakimi ruh bakimini bilemem de fiziksel bakim icin benden bikac puf nokta:,
Herkese iyi gunler
öneriler için teşekkürler
dovmeni at olar mı merak ettım
oje bakım ama yenmıs tırnaklar yarısı cıkmıs oje aman allahım hıc surme daha ıyı degıl mı
tamam canım aldığımda yollarım :) tırnak yeme olayım tırnağım kırılmadığı sürece olmadı çok bilmiş olmak istemem ama tırnaklar yenmese daha iyi

bu topiğe takıldığım zaman her an kendime ne yapabilirim diye dolanıyorum resmen evin içinde :) bakalım bugün bitmeden ne yapacağım merak içindeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…