Korumasından memnunmusunuz pekiHamiltom 50 faktör
Eki Görüntüle 1825418
Henüz yeni başladım kılcal damarlarım az çıkıyor eskisi gibi degil bende leke yokKorumasından memnunmusunuz peki
aaaa bu yeni bir uygulama mı? ben daha önce burdan site isimleri vermiştimBaşaka site ismi vermek etik değil hata linkler verildimi siliniyor canım
Editörlerin dikkatiden kaçmıştır yoksa silerlediaaaa bu yeni bir uygulama mı? ben daha önce burdan site isimleri vermiştim
Ay cok tesekkurler saclarimin uclarindan almayi dusunuyodum tamda isabet olduKızlar ay takviminde saç kesim günleri başladı . Kestirmeyi düşünenler bu zaman aralıklarını değerlendirebilir , düşünmeyenler ise küçük bir miktar da olsa bir tutamın ucundan keserek de faydalanabilir . Şifa olsun hepimize :)
03 Mayıs 2016 20:04’ten 05 Mayıs 2016 20:10’a kadar .
Ayyy böyle şeyler var mı ?ben bilmiyordumAy cok tesekkurler saclarimin uclarindan almayi dusunuyodum tamda isabet oldu
İyiki paylastiniz
Kozmik bakim diye geciyo canimAyyy böyle şeyler var mı ?ben bilmiyordum
Ben uzatmak istiyorum sağlık için biaz kesebilirim ama :)Kozmik bakim diye geciyo canim
Sac kesim boya,agda ,kas alma gunleri falan var
Blogu falanda var
Hatta önceden burda da paylasim yapan biriydi sonra blog acti sanirim
Cokta takipcisi var
Yapip memnun kalan var.
Bakim gunleri bile var
Su gunler sac bakim
Bugunler sac kesim gibi
Ben unutmustum bakmiyodum bayadir
Arkadasimiz iyi hatirlatti
Ben kendi saclarimi kendim kesiyorum bayadir yani sadece uclarindan aliyorum.
Daha cabuk ve saglikli uzuyomus sanirimBen uzatmak istiyorum sağlık için biaz kesebilirim ama :)
DeniyelimDaha cabuk ve saglikli uzuyomus sanirim
Yani blogda baya yorum okumustum
Uzatmak icin sinameki kürü acayip ise yariyo bende baslicam yine.
Malzemeleri alıp.
Sinameki kurunu ben daha önce denedim ve uzattimDeniyelimuzun saçlarımı özledim
Sarımsaklı şampuan hangi markanın ? Denediniz mi hiç. Koku oluyor mu ?Şu koznik bakim olayi sac kesme tarihinde sacimin uclarini kestim gitti :)
Dün sarimsakli sampuan
Kil
Papatya sabunu aldim kendime.
Gratisde baya indirim vardi
Sanirim bugun ,yarinda indirim olacak anneler gunu munasebetiyle.
İhtiyaciniz varsa bi bakın derim.
2yıldır kullanıyorum kesinlikle koku yok.Sarımsaklı şampuan hangi markanın ? Denediniz mi hiç. Koku oluyor mu ?
nerde satılıyo2yıldır kullanıyorum kesinlikle koku yok.
Ben otacı natuway kullaniyorum.