Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce kilodan başla derim.Boyum kısa 155 uzun saç mi kısa saç mi? Tombul bir bayanim incelemek istiyorum. Göğüslere maalesef büyük. Ne yakışır bilmiyorum.
Karatay yapmayı düşündüm kitaplarında aldım okudum. Ancak uygulamaya geçemiyorum. Daha kısa vadede motivasyon sağlayacak birşey lazım. 4 ayda 7 kilo aldım stresden. Kendimden çok rahatsızım. Akşamları 18 den sonra birşey yemiyorum. Ama bana mısın demiyor.önce kilodan başla derim.
kaç kilosun boyun kaç.Karatay yapmayı düşündüm kitaplarında aldım okudum. Ancak uygulamaya geçemiyorum. Daha kısa vadede motivasyon sağlayacak birşey lazım. 4 ayda 7 kilo aldım stresden. Kendimden çok rahatsızım. Akşamları 18 den sonra birşey yemiyorum. Ama bana mısın demiyor.
Canım aktarda da var gratisde de varnerde satılıyo tr_lelli ciğim ben hiç rastlamadım
Cokmus sanki boyunuza göre155 boya 66kg
2 yıl gerçekten uzun bir süre. Etkisini gördünüz mü?2yıldır kullanıyorum kesinlikle koku yok.
Ben otacı natuway kullaniyorum.
Evet verebilmemiz be ala. 4 5 ay önce 59 duman stresden vs kilo aldım.Cokmus sanki boyunuza göre
55ideal Size.
Sacim cok dokuluyodu tutam tutam2 yıl gerçekten uzun bir süre. Etkisini gördünüz mü?
Ben aslında saçımı gürleştirmek için bir yöntem arıyorum. Ona da iyi gelir mi acaba bu şampuan
bence çok yakışır ve omuzlarda ki saç uzun saçtan seni daha zayıf gösterir..Merhaba hanimlar bende artık bakimli bir kadın olmak istiyorum. Eskiden tırnaklarımı koparırım ondan vazgeçtim ve uzattım. Kilo sorunum var onu birtürlü haledemiyorum.saclarim hafif dalgalı ve long bob tarzı kestirmeye düşünüyorum. Sizce yakışır mı? Yüzüm dikdörtgen yuvarlak karışımı birşey. Boyumdan kısa. Şuanda saçlarım ve kesim sırtıma kadar..
merhaba kızlar bugün evdeyim ve yapılacak işler var tabiii.. 12ye kadar keyif sonra iş..
yapılacak işler :
ev süpürülüp silinecek
çamaşır makinesi bir kaç kere çalıştırılacak
elde yıkanacak bulaşıklar yıkanacak
yemek yapılacak
spor yapılacak
el ve ayaklara oje sürülecek
masa örtüleri ütülenecek
haydi herkese kolay gelsin
evet hepsi hayaldi gerçek oldu hepsini ama hepsini yaptım çok şükür… kendimi yormadan yavaş yavaş bu saate kadar bitti işlerim.. hani temizlik yaparken molalar verilir dinlenilir ya benim tam tersi oldu.. ben keyif yaparken molalarda temizlik yaptım yarın a sadece evi süpürmesi ve silmesi kaldı.. içim açıldı yaaa.. herşey yerli yerinde.. bir de nevresimleri değiştirdim mi tamamdırbir kaç gündür hastayım ve evdeyim.. tabi ben hasta olunca evde herşey bir tarafta.. her taraf darma dağınık şuan.. bugün nispeten daha iyiyim "hadi simsims bu kadar miskinlik yeter" diyerek harekete geçiyorum.. yapılacak işler o kadar fazla ki nerden başlayacağımı bilemiyorum.. kendimi çok yormadan yapabileceklerimi yapacağım..
çamaşırlar yıkanacak bilmem kaz kez :)
evin her tarafı ama hertarafı toplanacak
mutfak temizlenecek
bulaşıklar hem elde hem makinada yıkanacak
banyolar temizlenecek
şimdilik bu kadar.. hadi kolay gelsin hepimizee
Şu koznik bakim olayi sac kesme tarihinde sacimin uclarini kestim gitti :)
Dün sarimsakli sampuan
Kil
Papatya sabunu aldim kendime.
Gratisde baya indirim vardi
Sanirim bugun ,yarinda indirim olacak anneler gunu munasebetiyle.
İhtiyaciniz varsa bi bakın derim.
Daha yorum yapmak icin cok yeniMerhaba. papatya sabunu nasıl? Beğendiniz mi? Cilt lekelerini açtığını duymuştum papatya sabunun sizde öyle bir etkisi oldu mu?