Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Boyum kısa 155 uzun saç mi kısa saç mi? Tombul bir bayanim incelemek istiyorum. Göğüslere maalesef büyük. Ne yakışır bilmiyorum.

önce kilodan başla derim.
Karatay yapmayı düşündüm kitaplarında aldım okudum. Ancak uygulamaya geçemiyorum. Daha kısa vadede motivasyon sağlayacak birşey lazım. 4 ayda 7 kilo aldım stresden. Kendimden çok rahatsızım. Akşamları 18 den sonra birşey yemiyorum. Ama bana mısın demiyor.

Karatay yapmayı düşündüm kitaplarında aldım okudum. Ancak uygulamaya geçemiyorum. Daha kısa vadede motivasyon sağlayacak birşey lazım. 4 ayda 7 kilo aldım stresden. Kendimden çok rahatsızım. Akşamları 18 den sonra birşey yemiyorum. Ama bana mısın demiyor.
kaç kilosun boyun kaç.
sana uygun bir beslenme önerebilirim

2 yıl gerçekten uzun bir süre. Etkisini gördünüz mü?
Ben aslında saçımı gürleştirmek için bir yöntem arıyorum. Ona da iyi gelir mi acaba bu şampuan
Sacim cok dokuluyodu tutam tutam
Dokulmesi nirmale dondu
Gurlesme varmi biraz toparladi sanki
Daha dolgun duruyo artik sacim.
Birakmam baya daha kullanirim bu sampuani
Karanfil kurude yapiyorum
İsirgan suyuda kullaniyorum
Hepside dokulme icin iyi

Merhaba hanimlar bende artık bakimli bir kadın olmak istiyorum. Eskiden tırnaklarımı koparırım ondan vazgeçtim ve uzattım. Kilo sorunum var onu birtürlü haledemiyorum.saclarim hafif dalgalı ve long bob tarzı kestirmeye düşünüyorum. Sizce yakışır mı? Yüzüm dikdörtgen yuvarlak karışımı birşey. Boyumdan kısa. Şuanda saçlarım ve kesim sırtıma kadar..
bence çok yakışır :KK66: ve omuzlarda ki saç uzun saçtan seni daha zayıf gösterir..

merhaba kızlar bugün evdeyim ve yapılacak işler var tabiii.. 12ye kadar keyif sonra iş..
yapılacak işler :
ev süpürülüp silinecek
çamaşır makinesi bir kaç kere çalıştırılacak
elde yıkanacak bulaşıklar yıkanacak
yemek yapılacak
spor yapılacak
el ve ayaklara oje sürülecek
masa örtüleri ütülenecek
haydi herkese kolay gelsin:KK52:

merhaba :) şöyle bir uğrayayım dedim şöyle bir kaç sayfa geri gidip okuyacağım bakalım neler kaynatılmış :) :)

merhaba kızlar bugün evdeyim ve yapılacak işler var tabiii.. 12ye kadar keyif sonra iş..
yapılacak işler :
ev süpürülüp silinecek
çamaşır makinesi bir kaç kere çalıştırılacak
elde yıkanacak bulaşıklar yıkanacak
yemek yapılacak
spor yapılacak
el ve ayaklara oje sürülecek
masa örtüleri ütülenecek
haydi herkese kolay gelsin:KK52:

dediklerimin ne kadarını yaptım..
dediğim gibi 12ye kadar keyif yaptım..yemekten sonra lazer epilasyona gittim(lazerle iligili yazıcam :)
yarım saat yürüdüm
çamaşır yıkadım
bulaşık yıkadım
banyoyu temizledim
evi toparladım

neleri yapmadım:
evi zaten pazartesi süpürdüm deyip temizligi yapmadım
ütü ile işim olmaz deyip onu da yapmadım :KK53::KK31:

hala yapma ihtimalim olanlar:
elllere ve ayaklara oje
yüzüme peeling ve nem maskesi

bugünlük benden bu kadar :KK52:

bir kaç gündür hastayım ve evdeyim.. tabi ben hasta olunca evde herşey bir tarafta.. her taraf darma dağınık şuan.. bugün nispeten daha iyiyim "hadi simsims bu kadar miskinlik yeter" diyerek harekete geçiyorum.. yapılacak işler o kadar fazla ki nerden başlayacağımı bilemiyorum..o_O kendimi çok yormadan yapabileceklerimi yapacağım..

çamaşırlar yıkanacak bilmem kaz kez :)
evin her tarafı ama hertarafı toplanacak
mutfak temizlenecek
bulaşıklar hem elde hem makinada yıkanacak
banyolar temizlenecek

şimdilik bu kadar.. hadi kolay gelsin hepimizee :spor:

bir kaç gündür hastayım ve evdeyim.. tabi ben hasta olunca evde herşey bir tarafta.. her taraf darma dağınık şuan.. bugün nispeten daha iyiyim "hadi simsims bu kadar miskinlik yeter" diyerek harekete geçiyorum.. yapılacak işler o kadar fazla ki nerden başlayacağımı bilemiyorum..o_O kendimi çok yormadan yapabileceklerimi yapacağım..

çamaşırlar yıkanacak bilmem kaz kez :)
evin her tarafı ama hertarafı toplanacak
mutfak temizlenecek
bulaşıklar hem elde hem makinada yıkanacak
banyolar temizlenecek

şimdilik bu kadar.. hadi kolay gelsin hepimizee :spor:
evet hepsi hayaldi gerçek oldu :KK36: hepsini ama hepsini yaptım çok şükür… kendimi yormadan yavaş yavaş bu saate kadar bitti işlerim.. hani temizlik yaparken molalar verilir dinlenilir ya benim tam tersi oldu.. ben keyif yaparken molalarda temizlik yaptım :KK48: yarın a sadece evi süpürmesi ve silmesi kaldı.. içim açıldı yaaa.. herşey yerli yerinde.. bir de nevresimleri değiştirdim mi tamamdır :süslü:

bugün ev süpürülüp silinecek..:temizlik: sonra 4 günün sonunda ilk kez evden çıkılıp alışveriş yapılacak :KK55:

dün de dediklerimi yapmanın mutluluğu ile temiz ve güzel evimden yazıyorum size..:KK200: bugün ve haftasonu rahatım.. haftaiçi gene başlar temizlikler :kahve:

Şu koznik bakim olayi sac kesme tarihinde sacimin uclarini kestim gitti :)
Dün sarimsakli sampuan
Kil
Papatya sabunu aldim kendime.
Gratisde baya indirim vardi
Sanirim bugun ,yarinda indirim olacak anneler gunu munasebetiyle.

İhtiyaciniz varsa bi bakın derim.

Merhaba. papatya sabunu nasıl? Beğendiniz mi? Cilt lekelerini açtığını duymuştum papatya sabunun sizde öyle bir etkisi oldu mu?

X