Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Gece yatarken gözaltı kremi kullanabilirsin.Ben loreal'in ürününü kullanıyorum.Saf zeytinyağıyla masaj da yapabilirsin.

Ya kızlar benim burnum dışında vücudumun her yeri çok kuru. Duştan sonra ve yatmadan önce menlendirmeme rağmen sabah yine kuru. Özellikle vücudum. Önerileriniz bayanlar?

Haklısın sanırım. Yeni yeni dikkat etmeye başladım su içmeye inşaAllah faydası olur..
Olur, olur. Benim hayatım boyunca hiç cilt sorunum olmadı ve öyle nemlendiricilere dünyanın parasını da dökmem. Sigara içiyorsan bırakmanı ve bol su içmeni tavsiye ederim ikisi de çok işe yarıyor

Olur, olur. Benim hayatım boyunca hiç cilt sorunum olmadı ve öyle nemlendiricilere dünyanın parasını da dökmem. Sigara içiyorsan bırakmanı ve bol su içmeni tavsiye ederim ikisi de çok işe yarıyor
yok sigara içmiyorum zatende suya cidden dikkat etmem gerek tekrardan teşekkür ederimm..

canım ben de özledim.. nasılsın??
iyiyim canım hiçbir değişiklik yok ama sadece almış olduğum 20 kilo
tedavilerim devam ediyor doktorum yumurtalarımı biriktiriyo tüp bebek için
bende ilaçlardan ve biraz pis boğazlılığmdan kilo aldım
temmuza kadar tedaviye giymeyecem dinlenmek istediğimi söyledim doktora
benden bu haberler senden naber
birde pazartesi diyetisyene gidecem tekrar sahalara dönüyorum yani

aynen ben de sahalara geri dönüyorum..ben de kilo aldım biraz pazartesi başlarız işte beraber hayırlısı olsun canım benim..

aynen ben de sahalara geri dönüyorum..ben de kilo aldım biraz pazartesi başlarız işte beraber hayırlısı olsun canım benim..
inşallah canım 100 kiloya vurmuştu ibreler baktımki olcak gibi değil kendi başımada yapamadım diyet falan
şimdi gidecem bakalım buna bir dur demem lazım

Bu bacaktadi putur,batiklar var bende de
Kese aldim
Keseliyorum
Bazen ponza tasiyla ovuyorum
Dusjeli kullanmiyorum sabun kullaniyorum
Ve nemlendirmeye calisiyorum
Aklima geldikce krem suruyorum

Bi tarif okudum o kremi yaptim cok duzenli kullanmasamda onu suruyorum bacaklarima

Bepanten
Madecassol
Expigment
e vitamini
Vucut losyonu

İcine baska kremler de yaziyodu evde olanlari koydum ben.
Hepsinden biraz koyup karistirdim bacaklarima yedirerek suruyorum
Duzenli kullanmadigimdan ve cok uzun suredir kullanmadigimdan yorum yapmak icin erken

Kızlar 3 gün önce cilt bakımı yaptırdım cildim çok kurdu soyuluyor normal mi ?

Kızlar 3 gün önce cilt bakımı yaptırdım cildim çok kurdu soyuluyor normal mi ?
hiç böyle birşey başıma gelmedi.. gerçi cilt bakımı yaptıralı baya bi oldu.. :) ürün allerji yapmış dokunmuş olabilir her zaman kullanıdıgın ürün değilse.. nem maskesi yap canım belki rahatlatır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…