Gece yatarken gözaltı kremi kullanabilirsin.Ben loreal'in ürününü kullanıyorum.Saf zeytinyağıyla masaj da yapabilirsin.Merhaba Kızlar;
Göz etrafı kırışıkları için neler kullanıyorsunuz ne uyguluyorsunuz? 27 yaşındayım kaz ayaklarım hafif hafif oluşmaya başladı ki gerçekten cildimi sürekli nemlendiririm bol bol su içerimtabiki zamana ve yerçekimine direnemiyoruz ama ilk kırışıklar insanı üzüyor göz kırışıkları için aldığınız önlemleri paylaşırsanız çok sevinirim
Bol su. Eğer nemlendiriciye rağmen cildin hala kuruysa az su içiyorsundur. Su içmeden sağlıklı ve nemli bir cildin olmaz.Ya kızlar benim burnum dışında vücudumun her yeri çok kuru. Duştan sonra ve yatmadan önce menlendirmeme rağmen sabah yine kuru. Özellikle vücudum. Önerileriniz bayanlar?
özlendinben de çok özledim buraları.. ne oldu bilmiyorum biraz uzak kalayım dedim iyice koptum.. 1 mayısta tüm topiklere geri döneyim diyordum tam senin mesajını gördüm.. teşekkürler
Sağ zeytin yağ göz altında yağ bezrsi oluşmasına neden oluyor. Tecrübe ile sabitGece yatarken gözaltı kremi kullanabilirsin.Ben loreal'in ürününü kullanıyorum.Saf zeytinyağıyla masaj da yapabilirsin.
Fazlası zarar tabi.Kaz ayaklarına çok az zeytinyağıyla masaj iyi gelir:)Sağ zeytin yağ göz altında yağ bezrsi oluşmasına neden oluyor. Tecrübe ile sabit
Haklısın sanırım. Yeni yeni dikkat etmeye başladım su içmeye inşaAllah faydası olur..Bol su. Eğer nemlendiriciye rağmen cildin hala kuruysa az su içiyorsundur. Su içmeden sağlıklı ve nemli bir cildin olmaz.
Olur, olur. Benim hayatım boyunca hiç cilt sorunum olmadı ve öyle nemlendiricilere dünyanın parasını da dökmem. Sigara içiyorsan bırakmanı ve bol su içmeni tavsiye ederim ikisi de çok işe yarıyorHaklısın sanırım. Yeni yeni dikkat etmeye başladım su içmeye inşaAllah faydası olur..
yok sigara içmiyorum zatende suya cidden dikkat etmem gerek tekrardan teşekkür ederimm..Olur, olur. Benim hayatım boyunca hiç cilt sorunum olmadı ve öyle nemlendiricilere dünyanın parasını da dökmem. Sigara içiyorsan bırakmanı ve bol su içmeni tavsiye ederim ikisi de çok işe yarıyor
canım ben de özledim.. nasılsın??özlendin
iyiyim canım hiçbir değişiklik yok ama sadece almış olduğum 20 kilocanım ben de özledim.. nasılsın??
aynen ben de sahalara geri dönüyorum..ben de kilo aldım biraz pazartesi başlarız işte beraberiyiyim canım hiçbir değişiklik yok ama sadece almış olduğum 20 kilo
tedavilerim devam ediyor doktorum yumurtalarımı biriktiriyo tüp bebek için
bende ilaçlardan ve biraz pis boğazlılığmdan kilo aldım
temmuza kadar tedaviye giymeyecem dinlenmek istediğimi söyledim doktora
benden bu haberler senden naber
birde pazartesi diyetisyene gidecem tekrar sahalara dönüyorum yani
inşallah canım 100 kiloya vurmuştu ibreleraynen ben de sahalara geri dönüyorum..ben de kilo aldım biraz pazartesi başlarız işte beraberhayırlısı olsun canım benim..
Bende varımaynen ben de sahalara geri dönüyorum..ben de kilo aldım biraz pazartesi başlarız işte beraberhayırlısı olsun canım benim..
aynen ben de sahalara geri dönüyorum..ben de kilo aldım biraz pazartesi başlarız işte beraberhayırlısı olsun canım benim..
hoşbulduk canımmm
hiç böyle birşey başıma gelmedi.. gerçi cilt bakımı yaptıralı baya bi oldu.. :) ürün allerji yapmış dokunmuş olabilir her zaman kullanıdıgın ürün değilse.. nem maskesi yap canım belki rahatlatır..Kızlar 3 gün önce cilt bakımı yaptırdım cildim çok kurdu soyuluyor normal mi ?