- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Ay Rossman bana çok uzak yaKaderdaşım :)
Bol su, bir de göz çevresi pedleri var.
Onlar da güzel.
Envai çeşit markanın vardır görmüşsündür muhakkak.
Ben rossmanndan almıştım.
Güzelmiş. Bakabilirsin.
Uzun Zaman'dan sonra selamlar...
Size bir ürün tavsiyesi ile geldim.
Soldaki üründen bahsetmek istiyorum.
Bunun içinde glikolik asit olduğu gibi, çay ağacı yağı ve kayısı yağı var.
Fiyatı da 27 tl.
Makyaj temizleme için kullanıldığı gibi gece yatarken yüzünüze ince tabaka halinde uygulayıp uyuyabilirsiniz.
Hem olan sivilceleri kurutuyor hem yumuşacık bir cilt yapıyor.
Serumu için de güzel şeyler duydum fakat almadım henüz.
Bunun dışında, göz çevresi bakımı için ekstra yaptığınız birşeyler var mı merak ediyorum :)
Ben göz çevresi kremi sürüyorum 3 ay kadar oldu, kiehls avakadolu göz kremi,
Fakat bunun dışında doğal göz çevresi maskesi yapıyorsanız öğrenmek isterim :)
Tamam o zaman sıkı dur: midnight recovery göz kremi.Ay Rossman bana çok uzak yaçok güzel markalar var ama meret çok uzak :/
Ben de Kiehls kulanıyorum krem ama sanki böyle daha bir güçlü bir şey lazımmış gibi geliyor, işte bunlar hep tüketim
Eğer asetonlu oje çıkarıcı kullanıyorsan bırak. Benim tırnaklarım 1 aydır kırılmıyor, öyle söyleyeyim sana. Badem yağı, limon, tırnak için bence süper.Bir dde tırnak soyulmaları için ne yapıyorsunuz onu da öğrenmek istiyorum :)
Ne yaptıysam geçmeyen tırnak soyulmam var.
Menekşe yağı sürüyorum. Hatta karışımlı bir yağ. İçinde e vitamini vs var.
Fakat yok geçmedi geçmiyor.
Nail balsam kullandım bir dönem. Çabuk uzatmaktan başka işe yaramadı.
Hmmm bi bakayım ben ona dur başka bir arkadaşım daha söylemişti.Tamam o zaman sıkı dur: midnight recovery göz kremi.
Şu an ben testerını kullanıyorum.
Gerçekten süper ürün.
Gece için istiyorsan midnight recovery al derim :)O avokadoludan bir türlü elim gitmedi alamadım ya. En son bi kiehls mağazasına girdm almayA. Kız çok aksiydi. İlgilenmedi çıktım
Bir dde tırnak soyulmaları için ne yapıyorsunuz onu da öğrenmek istiyorum :)
Ne yaptıysam geçmeyen tırnak soyulmam var.
Menekşe yağı sürüyorum. Hatta karışımlı bir yağ. İçinde e vitamini vs var.
Fakat yok geçmedi geçmiyor.
Nail balsam kullandım bir dönem. Çabuk uzatmaktan başka işe yaramadı.
Tamam o zaman sıkı dur: midnight recovery göz kremi.
Şu an ben testerını kullanıyorum.
Gerçekten süper ürün.
Ya bu sorun yüzünden aylardır oje bile kullanmıyorum ki.Eğer asetonlu oje çıkarıcı kullanıyorsan bırak. Benim tırnaklarım 1 aydır kırılmıyor, öyle söyleyeyim sana. Badem yağı, limon, tırnak için bence süper.
Manikürümü kendim yapıyorum ben artık.Kalyon sürdüm ben de bu akşam. Maniküre gittim dün. French yaptırcaktım. Yaza kadar oje sürme sen dedi manikürcü. Anca toplar tırnakların dedi. Yarın işe gidicem ojesiz kötü hissettm. Kalyon naşl hardener vardı onu sürdüm soyulmalar için almıştım bir ara. İyi gelmişti.
Ya :) onu da merak ettim bak, tester listeme onu da ekleyeyim.Onun yüz serumunu kullanıyorum. Mükemmel aydınlatıyo. Son kullanma tarihi falan da geçti ama hala sağlam
Manikürümü kendim yapıyorum ben artık.
%90 çoğundan iyi yapıyorum :) öneririm.
Ten rengi sürebilirsin aslında.
Ya da parlatıcı sür o da olur bak :)
Ya :) onu da merak ettim bak, tester listeme onu da ekleyeyim.
İmza yüzsüz hayyal :)
Olabilir, o zaman tıbbi bir neden olması çok mümkün. Ben de bir süre sürmemeyim oce bare, tırnaklarım sararmış resmen.Ya bu sorun yüzünden aylardır oje bile kullanmıyorum ki.
Anlamadım neden olduğunu.
Yağ koleksiyonum var yemin ederim :)
100 den fazla önem vardır inan ki, 1 ini bile sürmek gelmiyor içimden.
Hep bu tırnak soyulması yüzünden.
Yarın doktordan gidip test sonuçlarımı alayım ben en iyisi mi :)
Belki bir eksikliğim var da ben bilmiyorum.
Ben de Kaş'larımı aldırıyordum da, kalınlaştırma macerasına girdim şu aralar.Ben beceremiyorum valla ya. Hiç hoşuma gitmiyor ama kaş manikür mecbur gidiyorum. Başka da bi kuaför ihtiyacım yok zaten. Saçımı kendim kesiyorum
Ya aslında manikür kolay. Şu cuticle removerları denedin mi hiç? Bende flormarınki var ve inanılmaz memnunum, sonrası da zaten pensle kesmek. Çok kolay. Bir iki denemede muhteşem yaparsın.Ben beceremiyorum valla ya. Hiç hoşuma gitmiyor ama kaş manikür mecbur gidiyorum. Başka da bi kuaför ihtiyacım yok zaten. Saçımı kendim kesiyorum
Ben de alıyorum en kısa zamanda :)Onun testerını vermemişlerdi bana ben de bayağı okumuştum bloglarda falan direk aldım
Şimdi elimde clinique in çok ürünü var kampanyalardan falan. All about eyes rich kullanıyorum. Bitsin kiehlsı direk alıyorum
Aynen kaşlarım bende, yüz, bıyık için Braun Face kullanıyorum, manikür pedikür bende, bir tek saçımı kestiririm, kendime asla güvenmem o konudaBen de Kaş'larımı aldırıyordum da, kalınlaştırma macerasına girdim şu aralar.
Kendim alıyorum onu da, manikür benden kaş benden.
Bir tek saçımı kesmeyi beceremem.
Helal olsun o daha zor :)