Zaten kıvırcık kesin yamuk yumuk keserim :)Aynen kaşlarım bende, yüz, bıyık için Braun Face kullanıyorum, manikür pedikür bende, bir tek saçımı kestiririm, kendime asla güvenmem o konuda
Cam törpüm var ama dediğin şeye dikkat etmemiştim hiç.Ya @Hayyal aklıma ne geldi, tırnaklarını nasıl törpülüyorsun? Eğer git gel yapıyorsan törpüyle o yırtar tırnağı, tek yöne törpülemeyi dene.
Ya aslında manikür kolay. Şu cuticle removerları denedin mi hiç? Bende flormarınki var ve inanılmaz memnunum, sonrası da zaten pensle kesmek. Çok kolay. Bir iki denemede muhteşem yaparsın.
Ben, benim diyen manikürcüden güzel yapıyorum vallaha
Tek yönde törpüleyeceksin, öyle git gel şeklinde yapıyorsan ondan yammıh oliyidirBen törpüyü halledemiyorum. Kargacık burgacık oluyo bir de böyle törpü sesinden içim fena oluyo
Nasıl tek yön kız dur bi aydınlanma geldi evet git gel yapıyorumTek yönde törpüleyeceksin, öyle git gel şeklinde yapıyorsan ondan yammıh oliyidirTek yöne törpüleyince düzgün oluyor. Ben de törpü özürlüydüm eskiden, şinci yapabiliyom
Törpüyü tırnağına oturt ve tek bir tarafa doğru it, yani mesela yukarı ittin değil mi, geri çekme, tekrar yukarı git.Nasıl tek yön kız dur bi aydınlanma geldi evet git gel yapıyorum
Törpüyü tırnağına oturt ve tek bir tarafa doğru it, yani mesela yukarı ittin değil mi, geri çekme, tekrar yukarı git.
/\ şeklinde in törpüyle. Tabi eğer kare törpüleyeceksek / - \ olacak yani yukarı düz aşağı.
Bi deniyim dicem ama o kadar nefret ediyorum ki bu işten törpüm bile yok. Almıyorum
Keçi sütü sabununun iyi geldigini,lekelerin rengini hafflettigini okudum arastirdimMerhaba kızlar.
Güneş lekeleri için önerebileceğiniz maske var mı?
Keçi sütü sabununun iyi geldigini,lekelerin rengini hafflettigini okudum arastirdim
Aktarlada konustum
O da iyi geldigini söyledi aldım bende
Henuz 3gündür kullaniyorum yorum icin erken ama yüze bir aydınlık verdigi dogru
Kil maskeleride cilde aydinlik veriyo
Takipdeyim bende yorumlari.
ne güzel anlatmışsın :)Törpüyü tırnağına oturt ve tek bir tarafa doğru it, yani mesela yukarı ittin değil mi, geri çekme, tekrar yukarı git.
/\ şeklinde in törpüyle. Tabi eğer kare törpüleyeceksek / - \ olacak yani yukarı düz aşağı.
ben de çok özledim buraları.. ne oldu bilmiyorum biraz uzak kalayım dedim iyice koptum.. 1 mayısta tüm topiklere geri döneyim diyordum tam senin mesajını gördüm.. teşekkürler
Kulakların çınlamış olabilirben de çok özledim buraları.. ne oldu bilmiyorum biraz uzak kalayım dedim iyice koptum.. 1 mayısta tüm topiklere geri döneyim diyordum tam senin mesajını gördüm.. teşekkürler