Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Ben törpüyü halledemiyorum. Kargacık burgacık oluyo bir de böyle törpü sesinden içim fena oluyo

Tek yönde törpüleyeceksin, öyle git gel şeklinde yapıyorsan ondan yammıh oliyidir Tek yöne törpüleyince düzgün oluyor. Ben de törpü özürlüydüm eskiden, şinci yapabiliyom
Nasıl tek yön kız dur bi aydınlanma geldi evet git gel yapıyorum

Bi deniyim dicem ama o kadar nefret ediyorum ki bu işten törpüm bile yok. Almıyorum

Merhaba kızlar.
Güneş lekeleri için önerebileceğiniz maske var mı?
Keçi sütü sabununun iyi geldigini,lekelerin rengini hafflettigini okudum arastirdim
Aktarlada konustum
O da iyi geldigini söyledi aldım bende
Henuz 3gündür kullaniyorum yorum icin erken ama yüze bir aydınlık verdigi dogru
Kil maskeleride cilde aydinlik veriyo

Takipdeyim bende yorumlari.

Yaşadığım bölge itibariyle yaz kış güneşe maruz kalıyorum. Bu sene mutlaka kremde kullanacağım ama göz çevremin kenarlarında koyulaşmalar oldu.
Ben de alayım o zaman canım, teşekkür ediyorum çok.
Bilgisi veya deneyimi olan başka arkadaşlar varsa onlardan da yorum rica ediyorum.

Merhaba Kızlar;

Göz etrafı kırışıkları için neler kullanıyorsunuz ne uyguluyorsunuz? 27 yaşındayım kaz ayaklarım hafif hafif oluşmaya başladı ki gerçekten cildimi sürekli nemlendiririm bol bol su içerim tabiki zamana ve yerçekimine direnemiyoruz ama ilk kırışıklar insanı üzüyor göz kırışıkları için aldığınız önlemleri paylaşırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…