Dünyanın en güzel kokusu sizin kucağınızda:) evet belki de kendinize vakit ayıramıyorsunuz ama minik bir meleğe sahipsiniz:) allah bağışlasın evladınızı size:)Ay maşallahınız var, ben 26 günlük anneyim ve artık kendime hiç vakit ayıramıyorum, şu anda bebiş uyudu da yazıyorum, annelik çok zor ama guzel, wcye bile gitmek lüks, bu hallerinizin kıymetini bilin ben ter ve süt kokuyorum, parfüm ne gezer
Ayy çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese versinDünyanın en güzel kokusu sizin kucağınızda:) evet belki de kendinize vakit ayıramıyorsunuz ama minik bir meleğe sahipsiniz:) allah bağışlasın evladınızı size:)
benimde bi değişime bakıma ihtiyacım var ama nerden başlayacmi bilmiyorumBen bugun kendime kilmaskesi
Bitkisel sabun ,hint yagı, deodorant falan aldım
Yaz geliyo bi silkelenelim dimi ama
Benim bu konulardaki en banko tavsiyem cilt bakımı ve manikürdür. Özellikle cilt bakımı hem en kolayı hem en yenilenmiş hissettireni. Güzel bir cilt, kendinizi yenilenmiş hissetmenize yeter de artar bile.benimde bi değişime bakıma ihtiyacım var ama nerden başlayacmi bilmiyorum
Evet galiba haklisin ama onun dişinda evde günlük uygulayabilcm bitkisel olur doğal olur ne bilim herşey olurBenim bu konulardaki en banko tavsiyem cilt bakımı ve manikürdür. Özellikle cilt bakımı hem en kolayı hem en yenilenmiş hissettireni. Güzel bir cilt, kendinizi yenilenmiş hissetmenize yeter de artar bile.
valla şahanesin o zaman ben yarın bi aktara gideyimBen yaptiklarimi yazim o halde baslayalim.
Dermokil maske yapiyorum
Yosun maskesi yapiyorum
Kirpiklerime hint yagi yada vazalin suruyorum
Guneskremi kullaniyorum
Ellerime argan yagli krem suruyorum her aksam
Yuzume bepanten krem suruyorum aksam yatmadan
Saclarima isirgan,lavanta ve karanfil suyu(dönüsümlü) suruyorum yada duruluyorum diyelim(3-4aydir ara vermistim bugun aldim baslarim artik)
Oje aldim kendime gecen hafta yeni 3tane pembe kirmizi ve tenrengi
Bugun pembe surdum :)
Böyle simdilik yeni bisiler oldukca yazarim
Bi de kecisütü sabunu aldim ilk defa denicem yuze aydinlik verip leke rengini aciyomus
Ben arastrdim aktara sordum baya bilgilisin dedi
2tl lik yosun maskesi denemem icin hediye etti kullanmistim daha ince ama markasi degisik bunun
Birde sey dedi lekelere yeni dogum yapan anne sutu cok iyi geliyomus
Nerden bulim ben yeni dogum yapmis kadini dedim
Baya bisiler sordum
Yeni bir kil gelicekmis gelince sana ondan vericem dene gör farki dedi.
Tanidik aktar olsun mumkunsevalla şahanesin o zaman ben yarın bi aktara gideyim
Bol su.Evet galiba haklisin ama onun dişinda evde günlük uygulayabilcm bitkisel olur doğal olur ne bilim herşey oluryeterki yaptikça kendimi iyi hissedeyim yeni siğara bıraktim ve cildimin iyi bi bakima ihtiyaci var ayrıca boool bol vaktimde var bildiğiniz maske bakim onerilerinizi bekliyorum
o zor canm ben Ankara'dayım burda illaki dürüstleride vardir ama bizim aktarlar pahalı ürünleri satmak için asilirlar o yüzden sizlerden bilgi alıp ne istediğimi bilerek gitmek istiyorumTanidik aktar olsun mumkunse
Birde int arastir alcaklarini yorumlarini oku
Bazilari bisiler satmak icin pahali urunleri ovuyolar
Bu adam hic öyle degil
Leke serumu diye bana 60tl urun satmaya calisanda oldu baska aktar
Ben alcam seyi arastirmadan gitmem
Ve sorarim
Sagolsun adamda iyi niyetli
Yaglarini soguk sıkım al buna dikkat et derr hep
Bisi der maske yag yaz arastir bak gel al der
Al demez hemen
Biliyo ama arastirdigimida.
Mavi bisi dedi bana arastir bi dedi yazmadim o an unuttum neydi adi
Mavili bisiydi ugrayinca sorcam neydi
Tşk cnm onerilerinizi dikkate alicmBol su.
Su içmeyen insanın cildi güzel olmaz. Bol bol su içmelisin, özellikle sigaradan sonra. Ben güzelce temizliyorum. Ben de kil maskesi seviyorum. Kendim yapmaya çalışıyorum ama bazen üşenip hazır kullandığım da oluyor.
Peeling için ben yıllardır şekersiz Türk kahvesinin telvesini kullanırım, hem ellerime hem cildime.
Toniğim de yıllardır Rosense gül suyudur.
Nemlendirici olarak yağ bazlı değil, su bazlı nemlendirici tercih ediyorum ama şu aralar nemlendirici arayışındayım, sanırım Bioderma serilerine bakacağım.
Beklicm cnmBir de bana iyi gelen memnun kaldigim urunleri yazicam burdan belki arayanlara bilgi olur
Aktarlardaki kili evde nasil yapiyorsunuz?Bol su.
Su içmeyen insanın cildi güzel olmaz. Bol bol su içmelisin, özellikle sigaradan sonra. Ben güzelce temizliyorum. Ben de kil maskesi seviyorum. Kendim yapmaya çalışıyorum ama bazen üşenip hazır kullandığım da oluyor.
Peeling için ben yıllardır şekersiz Türk kahvesinin telvesini kullanırım, hem ellerime hem cildime.
Toniğim de yıllardır Rosense gül suyudur.
Nemlendirici olarak yağ bazlı değil, su bazlı nemlendirici tercih ediyorum ama şu aralar nemlendirici arayışındayım, sanırım Bioderma serilerine bakacağım.
Ben yeşil kil kullanıyorum. Lavanta yağı, çay ağacı yağı, ısırgan yağı koyuyorum, bir de asidi uçmuş mineral suyu koyuyorum içine.Aktarlardaki kili evde nasil yapiyorsunuz?
Ben sordum bugun icine kayisi yagi gülsuyu koyup yapabilirsin dedi
Dermokil aldim diye almadim bende.
Bir de rosense olan gulsuyumu en dogal olani?
Ben de göz çevresi için cevapları merakla bekliyorum. Malum yaş 30 oldu artık göz çevresine bakmak lazımUzun Zaman'dan sonra selamlar...
Size bir ürün tavsiyesi ile geldim.
Soldaki üründen bahsetmek istiyorum.
Bunun içinde glikolik asit olduğu gibi, çay ağacı yağı ve kayısı yağı var.
Fiyatı da 27 tl.
Makyaj temizleme için kullanıldığı gibi gece yatarken yüzünüze ince tabaka halinde uygulayıp uyuyabilirsiniz.
Hem olan sivilceleri kurutuyor hem yumuşacık bir cilt yapıyor.
Serumu için de güzel şeyler duydum fakat almadım henüz.
Bunun dışında, göz çevresi bakımı için ekstra yaptığınız birşeyler var mı merak ediyorum :)
Ben göz çevresi kremi sürüyorum 3 ay kadar oldu, kiehls avakadolu göz kremi,
Fakat bunun dışında doğal göz çevresi maskesi yapıyorsanız öğrenmek isterim :)
Kaderdaşım :)Ben de göz çevresi için cevapları merakla bekliyorum. Malum yaş 30 oldu artık göz çevresine bakmak lazım