merhaba kızlar :)
bugün sevgilliler günü… hep başkaları için yaşadıgımız bu dünyada gelin bugün kendimiz için bir şeyler yapalım.. bir yanım" tek gün mü sevgililer günü ne saçma" derken öteki yanım "erkeklerin ne kadar monoton yaşadıgını ve böyle zamanlarda bizim zorumuzlada olsa harekete geçtiklerini" biliyor.. böyle günler monotonluğu kırmak için güzel oluyor.. ama ben yurtdışındaki gibi sevgiler gününü "herkesin günü" olarak düşünüyorum.. "tüm sevdiklerimizin günü".. ilk önce de KENDİMİZİN GÜNÜ.. en degerli hazinemiz.. biricik varlığımız.. bizim günümüz.. hadi kendimizi şımartalım.. akşam yemege çıkıcam diye veya bir başkası için degil.. sadece kendimiz için.. özel oldugumuz için…
ben bu akşam evdeyim..eşim zaten böyle günleri çoğu erkek gibi sevmiyor.. çünkü hem masraf hem kalabalık hem de zorlama geliyor.. bir yandan hak versem de bir yanım fırsatı kaçırmamalısın diyor :) biz genelde sevgiller gününden bir gün sonra yemeğe çıkıyoruz..hem o kalabalık olmuyor hem de ayın 15i maaş günü :)))) peki ben bugünümü nasıl geçiricem? birazdan dışarı çıkıcam,işlerimi halledicem.. sonrada eve gelip köpük banyosu mum müzik eşliginde keyif yapıp sonra simli kremler renkli ojeler saç baş bakımı ve canım ne isterse kendim için kendimi şımartıcam..bugün benim kendimi şımarttığım gün.. ya sizin? hadi güzel bir gün olsun..ve tek bir gün degil her günümüz kendimizi sevdigimiz,şımarttığımız gün olsun..
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN