Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

sahi bu kuaförler bizi niçin bu kadar rahatlatıyo :)
saçımı ucundan kestirmeye gidiyorum kimse fark etmiyo kestirdiğimi bile :)
ama havam enerjim on katına çıkıyor kuaförden çıkınca :) :)
çünkü verdiğimiz daha büyük kararların uygulanması için bir ön tanım oluyor. Kendimize verdiğimiz değeri kendimize hissettirmenin mutluluğu oluyor :)

Bugün sonunda kuaföre gittim, kaşlarımı falan aldırdım. Yarın da gidip saç uçlarımı aldırmayı ve kuaförümün zevkine göre bir değişiklik katmayı düşünüyorum. bana baktığında neyi hayal edebilirse perçem olabilir ya da herhangi bir şey. Hiç perçem veya kahkül kullanmadım :) perşembe günü arkadaşımla gezmeye gideceğim fotoğraflar falan çekeyim azıcık :) :)

Bugün sonunda kuaföre gittim, kaşlarımı falan aldırdım. Yarın da gidip saç uçlarımı aldırmayı ve kuaförümün zevkine göre bir değişiklik katmayı düşünüyorum. bana baktığında neyi hayal edebilirse perçem olabilir ya da herhangi bir şey. Hiç perçem veya kahkül kullanmadım :) perşembe günü arkadaşımla gezmeye gideceğim fotoğraflar falan çekeyim azıcık :) :)
Çok büyük bir değişim yaparsa uyum sağlama konusu seni sıkar mi sonra .
Ya beğenmez sen yaptığı modelo

Çok büyük bir değişim yaparsa uyum sağlama konusu seni sıkar mi sonra .
Ya beğenmez sen yaptığı modelo
zaten öyle çok büyük bir değişiklik yapmaz yapamaz yani. ben daha önce de ona bırakmıştım nasıl iyi olursa kes diye gayet iyi olmuştu fazla değişiklik istemiyorum çünkü seneye mezuniyetim var o yüzden boyunu kısaltmama neden olacak bir şeylerden uzak duruyorum :)

Merhaba kızlar.
Kışın yorucu etkilerinden sonra bende soluğu kuaförde aldım. Tüm kırıklarımdan kurtuldum. Zeytinyağlı ve defneli sabun kullanıyordum saçlarıma gerçekten doğal yapısına döndü saçlarım fakat çok sert oluyor buna çözüm bulamadığımdan bıraktım. Şampuanlıyorum yeniden.
Vücut için bu sabunu kullanıyorum ama duş jelini bırakalı çok oldu. Benim kuaför tam bir saç kremi düşmanı kesinlikle önermiyor. O da uzunca bir süredir hayatımda yok.
Kış benim mevsimim değil hiç. O yüzden cilt bakımını biraz aksattım. Tek vazgeçmediğim sabahları ve yatarken mutlaka nemlendirdiğim.
Çok su tüketiyorum hala. İp atlıyorum, leslie yapıyorum, yürüyüş yapıyorum. Eşimle p90x diye yoğun bir program var ona da başlayacağız önümüzdeki hafta.
Ev temizliği ise hem çok önemsediğim hem de vaktimi çalması açısından en hoşlanmadığım şey.

Şu an ki hedefim fazlalık olan 4 kilomdan kurtulmak.

merhaba kızlar :)
bugün sevgilliler günü… hep başkaları için yaşadıgımız bu dünyada gelin bugün kendimiz için bir şeyler yapalım.. bir yanım" tek gün mü sevgililer günü ne saçma" derken öteki yanım "erkeklerin ne kadar monoton yaşadıgını ve böyle zamanlarda bizim zorumuzlada olsa harekete geçtiklerini" biliyor.. böyle günler monotonluğu kırmak için güzel oluyor.. ama ben yurtdışındaki gibi sevgiler gününü "herkesin günü" olarak düşünüyorum.. "tüm sevdiklerimizin günü".. ilk önce de KENDİMİZİN GÜNÜ.. en degerli hazinemiz.. biricik varlığımız.. bizim günümüz.. hadi kendimizi şımartalım.. akşam yemege çıkıcam diye veya bir başkası için degil.. sadece kendimiz için.. özel oldugumuz için…
ben bu akşam evdeyim..eşim zaten böyle günleri çoğu erkek gibi sevmiyor.. çünkü hem masraf hem kalabalık hem de zorlama geliyor.. bir yandan hak versem de bir yanım fırsatı kaçırmamalısın diyor :) biz genelde sevgiller gününden bir gün sonra yemeğe çıkıyoruz..hem o kalabalık olmuyor hem de ayın 15i maaş günü :)))) peki ben bugünümü nasıl geçiricem? birazdan dışarı çıkıcam,işlerimi halledicem.. sonrada eve gelip köpük banyosu mum müzik eşliginde keyif yapıp sonra simli kremler renkli ojeler saç baş bakımı ve canım ne isterse kendim için kendimi şımartıcam..bugün benim kendimi şımarttığım gün.. ya sizin? hadi güzel bir gün olsun..ve tek bir gün degil her günümüz kendimizi sevdigimiz,şımarttığımız gün olsun..
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :KK200:

Son düzenleme:
bugün sevgilliler günü… hep başkaları için yaşadıgımız bu dünyada gelin bugün kendimiz için bir şeyler yapalım.. bir yanım" tek gün mü sevgililer günü ne saçma" derken öteki yanım "erkeklerin ne kadar monoton yaşadıgını ve böyle zamanlarda bizim zorumuzlada olsa harekete geçtiklerini" biliyor.. böyle günler monotonluğu kırmak için güzel oluyor.. ama ben yurtdışındaki gibi sevgiler gününü "herkesin günü" olarak düşünüyorum.. "tüm sevdiklerimizin günü".. ilk önce de KENDİMİZİN GÜNÜ.. en degerli hazinemiz.. biricik varlığımız.. bizim günümüz.. hadi kendimizi şımartalım.. akşam yemege çıkıcam diye veya bir başkası için degil.. sadece kendimiz için.. özel oldugumuz için…
ben bu akşam evdeyim..eşim zaten böyle günleri çoğu erkek gibi sevmiyor.. çünkü hem masraf hem kalabalık hem de zorlama geliyor.. bir yandan hak versem de bir yanım fırsatı kaçırmamalısın diyor :) biz genelde sevgiller gününden bir gün sonra yemeğe çıkıyoruz..hem o kalabalık olmuyor hem de ayın 15i maaş günü :)))) peki ben bugünümü nasıl geçiricem? birazdan dışarı çıkıcam,işlerimi halledicem.. sonrada eve gelip köpük banyosu mum müzik eşliginde keyif yapıp sonra simli kremler renkli ojeler saç baş bakımı ve canım ne isterse kendim için kendimi şımartıcam..bugün benim kendimi şımarttığım gün.. ya sizin? hadi güzel bir gün olsun..ve tek bir gün degil her günümüz kendimizi sevdigimiz,şımarttığımız gün olsun..
harikasın sonuna kadar katılıyorum :KK5:
ben de birazdan güzel bi duş alıp bakım yapıp uyuyacagım :KK55:

en güzeli kendinle baş başa kalmak zaten :KK39:

MErhaba herkese :) saçımı kestirdim. kendime bir kaç parça makyaj ve cilt bakımı ürünü aldım. tonic, vücut arındırıcısı, makyaj temizleyici, farlar rujlar, daha düzgün bir uygulama için fırçalar, kirpik ve kaş için bakım jeli, nemlendiriciler falan filan :) daha var bayağı. yeni ciciler de aldım bir kaç parça. yarın arkadaşlarım epey şaşıracak :)

kesinlike katılıyorum :) nerelerdesin sen yahuu sensiz sessiz kaldı buralar :)

MErhaba herkese :) saçımı kestirdim. kendime bir kaç parça makyaj ve cilt bakımı ürünü aldım. tonic, vücut arındırıcısı, makyaj temizleyici, farlar rujlar, daha düzgün bir uygulama için fırçalar, kirpik ve kaş için bakım jeli, nemlendiriciler falan filan :) daha var bayağı. yeni ciciler de aldım bir kaç parça. yarın arkadaşlarım epey şaşıracak :)
çok iyi yapmışsın :)
ne mutlu

Bugün estim resmen :) arkadaşlarım söyleyip söyleyip durdu, sınıfta dost var düşman var elbet şaşıranlar oldu, kitapçıda da birisi konuşmaya çalıştı çok şaşırdım, bir saç bir makyaj ne kadar değiştiriyormuş meğerse beni :KK70: bugün erken kalktım rahat hazırlanmak için. giyindim, makyajımı yaptım nemlendirici sürdüm , dengeli bir kahvaltı yaptım.. bugünlük bunlar. şimdi ojelerimi çıkarıp yenisini sürücem. yarın da egzersiz programı hazırlamayı ve spor yapmayı düşünüyorum iyi geceleeer :)

Merhaba Sims nasılsın beni hatırladın mı neler yapıyorsun Nasıl gidiyor hayat Can'ım

Merhabalar bakımlı kızlaaar nerelerdesiniz bu konuyu devam ettirelim lütfen ne zaman tembellik yapsam açım bu forumu okuyorum ve hemen bakıma koşuyorum:) Dün kuaförde manikür ve pedikür yaptırdım eve gelince saçlarıma çam terebentin badem ve hint yağı karışımı sürdüm bone takıp yaklaşık iki saat bekledim.Bekleme esnasındada cildime bal ve süt karışımlı maske yaptım.En son güzel uzuun bir duş aldım çıkınca tüm vücuduma bebek yağı sürdüm.cildim çok kuru olduğu için yağı hemen emiyor.yağın üstüne bath and body worksun o muhteşem kokan vücut kremlerinden sürdüm.pijamaları giydim kahveyi yaptım koltuğa uzanıp kitap okudum:) bakımlı kadın olmayı seviyorum.bakımlı temiz fresh görünümde olan kadınlarıda çok beğeniyorum:) bakım yapmak insanın kendine olan güvenini arttırıyor ben böyle düşünüyorum:) ve kadınlığımla gurur duyuyorum iyi ki varız kadınlar:)

School ile ayakbaimi ardından ayaklar a maske elbakimi yapıldı geçen haftada cilt bakımı...

Ay maşallahınız var, ben 26 günlük anneyim ve artık kendime hiç vakit ayıramıyorum, şu anda bebiş uyudu da yazıyorum, annelik çok zor ama guzel, wcye bile gitmek lüks, bu hallerinizin kıymetini bilin ben ter ve süt kokuyorum, parfüm ne gezer

Merhabalar bakımlı kızlaaar nerelerdesiniz bu konuyu devam ettirelim lütfen ne zaman tembellik yapsam açım bu forumu okuyorum ve hemen bakıma koşuyorum:) Dün kuaförde manikür ve pedikür yaptırdım eve gelince saçlarıma çam terebentin badem ve hint yağı karışımı sürdüm bone takıp yaklaşık iki saat bekledim.Bekleme esnasındada cildime bal ve süt karışımlı maske yaptım.En son güzel uzuun bir duş aldım çıkınca tüm vücuduma bebek yağı sürdüm.cildim çok kuru olduğu için yağı hemen emiyor.yağın üstüne bath and body worksun o muhteşem kokan vücut kremlerinden sürdüm.pijamaları giydim kahveyi yaptım koltuğa uzanıp kitap okudum:) bakımlı kadın olmayı seviyorum.bakımlı temiz fresh görünümde olan kadınlarıda çok beğeniyorum:) bakım yapmak insanın kendine olan güvenini arttırıyor ben böyle düşünüyorum:) ve kadınlığımla gurur duyuyorum iyi ki varız kadınlar:)
ayy :) çok özendim ödevi bitireyim bir güzel duş keyfi yapacağım :)

X