Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

düğün zamanı inanılmaz sivilcelerim olmuştu.kocaman kocaman.
6-7 ay yapışmıştı suratıma.
sonra azelderm (siv.kremi) kullandım,
yatmadan aksamları gülsuyuyla pamuksuz tonık yaptım geçti biranda.
gunluk bakımın neler canım senın

eğer pinterest kullanmıyorsan sana öneririm.
şöyle birkaç alıntı yapayım, yapmak max 5-10 dakika alıyor:

şekil verme konusunda da;
saçlarını tepede topla, ikiye ayır, iki parçaya da ayrı ayrı maşa yap sonra tokayı çöz.
saçlarını ör, sonra örgünün üzerinden düzleştiriciyle geç, örgüyü çöz.
saçlarını yine tepede topla (nemliyken) sosis bigudi ya da normal bigudiyle tepende at kuyruğunu birkaç bigudiyle sar, gece öyle yat.
sabah açtığında güzel buklelerin olur :)

Eklentiler

• 9809b917e3c090b381afc7fa147ba499.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 144
çok güzel öneriler çok teşekkür ederim

özellikle ilk fotodaki modeli ve saçı tepede toplayıp maşa yapma olayını çok beğendim

bu arada pinterest ne demek?

bu arada pinterest ne demek?
pintereset bir çeşit sosyal platform. pin ve interest kelimelerinin birleşimi sevdiğimiz şeyleri bir panoya iğneleriz ya o hesap.
ben mesela kendime spor, sağlık, makyaj vs gibi panalor oluşturdum ve oradaki paylaşımlardan hoşuma gidecek olanları o panolara "iğneliyorum" iliştiriyorum yani.
google pinterest yazdığında zaten site gelir.
bir incelemeni tavsiye ederim. cidden benim çok kullandığım bir uygulama.

hmmm hemen araştırayım merak ettim :)

20 yaş altı karma bir tip cilt için önerileriniz neler? 170 boy olan bir insan çıtıpıtı genç bir kız gibi gözükemez mi ya

20 yaş altı karma bir tip cilt için önerileriniz neler? 170 boy olan bir insan çıtıpıtı genç bir kız gibi gözükemez mi ya
tatlım sen daha çok gençsin yüzünü çok yorma ilerde zaten kuşlancaksın herşeyi hevesini alıcak bıkıcaksın bile :)
o yüzden sadece temizliğine dikkat et.. bu kadar bide bb kremlerle hafif makyaj tamamsın..
zaten güzelsinn..

hangi yaşta olursan ol makyaj temizliğine çok dikkat etmen lazım.. yoksa gözeneklerin dolar çizgiler çıkar vesaire..

bazı kadınlar var beni çileden çıkarıyor.Dışarıdan bakılınca pür makyaj,saç yapılı...pantolon bi sıyrılıyor bacaklar ayıdan hallice...

bazı kadınlar var beni çileden çıkarıyor.Dışarıdan bakılınca pür makyaj,saç yapılı...pantolon bi sıyrılıyor bacaklar ayıdan hallice...

Bu konular tartışmaya müsait konular bence, ben pür makyaj-saç yapılı birine temiz değil ise bakımlı diyemem mesela. Benim görüşümce temiz olmak tamamen ağda yapılmış olmak da değil, birinin odası tertemiz, düzenli, ama bacakları tüylüyse bakımsız-pis diyemem mesela, ya da saçlarını iki üç günde yıkayan, arada bir yağlı dolaşan biri en doğrusunu yapıyordur, eğer saçlarının yağa ihtiyacı olduğu için öyle bırakıyorsa, eğer üşeniyorsa pistir biraz evet :)

Bence kimseye kimse bakımlı bakımsız diyemez herkes kendiyle uğraşsın ya bizene elalemden simsims yanlışmıyım gülüm

Bu kafa bandi nerde satiliyor ? Bir ismi var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…