Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Merhaba,
Ben de bugün fön makinesi aldım. Saçlarımı geçtiğimiz günlerde kestirdim. Omzuna değiyor değmiyor o kadar kısa. En son on yıl önce kullanmışım bu kadar kısa boyu. Bakalım fön makinesi ile sekle sokabilecek miyim? Evdeki kurutma makinesi ile saçlarımı uzunca kurutuyorum fena sonuçlar almıyorum. Buna güvenerek, fönü de biraz olsun becerebilirim düşüncesine kapılarak karar verdim.
Saçlarımı boyatmaktan tamamen vazgeçtim. Çünkü kendi rengim çok çok güzel. Bir kez daha fark ettim bunu. Uclarda hafif boyalar kaldı. O da zaten kendi rengime çok çok yakın. Bir kaç aya tamamen gitmiş olacak o kısımlar da.
Cilt bakımıma hiç aksatmadan devam ediyorum güneş korumasız asla çıkmiyorum. Yanaklarimda sadece benim gördüğüm tek tük lekeler var onlar için de leke giderici bir serum başladım. Yine amway artistry serisinden.
Hedeflediğini kadar su içemiyorum ama. water your body uygulaması bi kaç gün iyi gitti fakat şimdilerde yine eski alışkanlıklarıma geri döndüm

merhabaaa evet gerçekten çok az su içiyorum ama uyarılarınızdan itibaren içmeye başladımm tamam dediğiniz gibi yapmam çok dha iy sanırım. Kapatıcı yerine ilk kendim yoketmeyi denicem. Pekiburada karşılaştığım herhangi bir maskeyi uyglamam zararlı olmz değil mi?? yada burda yine fikirleninizi alırım..Eğer yine geçmezse yine cildiyeye giderim..Kilomu normakl bulmuşsun ama cidden fazlalıklarım var. Hem basenim hemde bel gölgemde ama illaki kilo verilir bir şekilde inşaAllah.. Duş konusuna gelirsekk. Evet 2 güne bir böyle yıkanıyorum. Cidden zararı olur mu ki ya? Ve kurulığun sebebi bu olabilir mi cidden ? cidden ilgilenip cevp vermeniz beni çoook mutlu ediyor. çok teşekkür ederimmm

ya cildiyeyi gitmeyi düşünüyorum ama anneminde gözaltalı mor babaneminde büyük ihtimal gemnetik olduunu söylicek banaa. evett evet zaten esmerim güneş lekelerini oluşmadan önlemem lazım. Güneş kremini biran evvel almam lazımmm Merak etmeyin buralardayım inşaAllah. çok teşekkür ederim gerçekten. İgiliniz alakanız beni çok mutlu ediyor.

El becerin var desene. Yatkınlık varsa zor gelmiyor galiba. Kendin yap videolarına youtube'da çok rastlıyorum. Sendende gelirse merakla izlerim. :)

Ah şu genetik. marilyn bir ara saç bakımına fena kafayı takmıştım. Kesinlikle saçta genetikle çok ilintili. Sende anladığım kadarıyla şansını iyi değerlendiriyorsun.

Teşekkür ederim.Bende sizlerden çok şey öğreniyorum.Bir ara vakit ayırıp geçmişte konuştuklarınızı okumayı düşünüyorum. Bana gelirsem; bilgim dahilinde ise fikrimi belirtirim.Çok araştırırım ve paylaşmayı severim. Sana yazarken biryandan ne dinliyordum bak;
sportif hatunsun ilgini çekeceğini tahmin ediyorum. :)

Merhaba ayeser.
Saçlarının rengi nedir? Merak ettim. Bende seninle aynı süreçleri yaşadım.Uzun süredir bir gram boya yok saçımda. Kendi rengimi çok seviyorum ama değişiklik arayışına girdiğimde ne yapacağımı bilmiyorum.Ombre sevmiyorum.Öte yandan komple boyatmakta istemiyorum. (saçlarım ince telli, yıpranacağından ötürü) Sende birgün doğal renginden ola ki sıkılırsan ne yapmayı düşünüyorsun ?

Şu videoda fön konusunda aklımda kalmış.Bakmak istersen;

Bende başka bir konuda eski alışkanlığıma döndüm.Sinir bozucu gerçekten.Denemeye devam diyorum kendime illa ki eski alışkanlığa dönmediğimiz zamanda gelecek. Moralini bozma lütfen.

Birde aklıma şu geldi. Uygulamayı bir kenara bırakıp şunu deneyebilirsin. Kendine su konusunda hedef koymayıp bir kağıda hergün toplamda kaç litre su içtiğini yazabilirsin. Ufak ufak arttırırsın.(birkaç bardak mesela) Miktarları adım adım arttırman işe yarayabilir. Birde böyle dene derim.

Merhabaa Su konusunda yazdığım son mesaja bakar mısın, seninde işine yarayabilir.
Burda karşılaştığım maske derken? Forumda evdeki malzemelerle hazırlanan maskeleri kastettiysen onlar hakkında bilgim+ fikrim yok derim.İçten bakımı önemserim ama. Avokado ile yüz maskesi yapacağım zamanda avokadoyu yerim daha iyi. Vücudununda spora egzersize ihtiyacı var o zaman. Daha önce dediğim gibi ne kadar erken yaşta sporu hayatının bir parçası haline getirirsen o kadar iyi. Son olarak teninin o kadar süre suya maruz kalması bana anormal geldi.Şu videoyu buldum bak;
http://www.uzmantv.com/her-gun-dus-almanin-zarari-var-mi
En iyisi bu konuyu bir araştır yada dermatologuna danış derim. Hepimizin yanlış alışkanlıkları olabiliyor. Ne kadar erken farkedersek o kadar iyidir. Mutlu olmana sevindim. :) Sana yazdıklarımızı bizlerde elimizden geldiğince uygulamaya çalışıyoruz. Yaşın 26.da olsa 36.da olsa bakım her daim önemli.

çok faydalı bir video olmuş.
ben de neredeyse her gördüğüm kadına "hayır ablacım ağırlık kaldırırsan bodyci gibi olmazsın, o adamlar protein takviyelerinden tut ilaçlara kadar bir sürü şey alıyor, sen 5 kilo kaldırmakla kocaman olmazsın" diyorum
gerçi benim omzumda ağrı var şu ara sadece vücut ağırlığımla çalışıyorum ama bir ay sonra falan yeniden ağırlığa geçeceğim.
ben gerçekten genetik açıdan şanslıyım, kilo bakımından da öyleyim. fizik olarak kum saati şeklinde olduğum için kiloluyken bile hantal görünmüyorum sadece kilolu görünüyorum. inşallah fazlalıkları bir an önce atıp karın kası istiyorum.
bazı hemcinslerimin aksine ben kadında karın kasını seksi buluyorum, ince bir belde elbet :)

şöyle de bir ek yapayım yaklaşık 5 lbs yani yaklaşık 2-2,5 kilo yağ ve kas arasındaki fark:

Morluklar için köklü bir araştırma yapsam baya iyi olucak sanırım....Evet spor çok öenmli farkındayım ve en yakın zamanda bu yöde alışkanlıklar kazanacağım inşaAllah ....

Teşekkür ederim. Suya biraz daha alıştım. Sabahtan yaklaşık saat 3 e kadar 1.5 lt bitirme hedefi koydum kendime. Onu da yarım litrelik 3 şu almak yerine 1.5 lt terlik bir su alıp, okula iken bitirmek. Yaramaz kadar da diğer kamu tamamlanır.
Saçımin rengi için bir resim bulup koyayım şimdi. Tarifi zor. Ama çok seviyorum.

Birebir bulamadım ama buna çok çok yakın bir ton . Uzun süre sikilacagimi sanmıyorum. Bu yasima kadar sadece bir buçuk yıl boya gördü saçım. Kayamiyorum saçlarıma

Önyargıyla yaklaşmıyorlarsa ne ala. Valla ben beni anlayacağını tahmin ettiğim hemcinslerime söylüyorum. Öteki türlü kendimi boşa yoruyormuşum gibi geliyor.
Bu arada geçmiş olsun Karın kası bende istiyorum.Çoook çalışmamız lazım çoook. Yağ oranını düşürmek kilit nokta. Aynen bende ince bel karın kası ikilisini seksi buluyorum. Bu resmi biliyorum ama paylaştığın çok iyi oldu. Sık sık hatırlamak lazım ki kasın değerini her fırsatta daha iyi anlayalım. :)

Birebir bulamadım ama buna çok çok yakın bir ton . Uzun süre sikilacagimi sanmıyorum. Bu yasima kadar sadece bir buçuk yıl boya gördü saçım. Kayamiyorum saçlarıma
Bu yaşıma kadar derken yaşını sorsam mı sormasam mı bilemedim. :) Çok az boyalı saçın olmuş.Her rengi deneyenlerden değilsin demek ki. :) Benim saç rengimde bu tonlarda. Bende siyaha boyayıp durmuştum yakışmıştı ama sıkılmıştım. Neyseki kurtuldum. Ben değişikliği çok severim koyu kızıl tonları düşünüyorum mesela bakımı iki kat zor bir renk. Çabuk akacak boya çok yıpratacak vs. bende kıyamıyorum saçlarıma. Öte yandan saçın makyajı da boya gibi geliyor. Artıları eksileri iyi tartmak lazım işte. Napsam bilemiyorum.

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra geldim tekrar aranıza.. marilyn monroe ve Aysar_ çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz kızlar keyifle okudum..16 yaşında bir genç kıza degil hepimiz için güzel örnekler ve videolar paylaşmışsınız,teşekkürler ben biraz zor zamanlar geçirdim,şimdi şimdi çok daha iyiyim.. size geçen ay yaptıgım BÜYÜK alışverişten bahsetmek istiyorum..

malum çok çamaşır yıkıyorum.. ve evde de kedim var. bu ikisini birleştirince hem çamaşırların kuruması için çok vakit geçiyor hem kedi tüyleri her tarafta üstümüzde oluyor.. ben de bu yüzden yıllardır istedigim,düşledigim bir alışveriş yaptım ve çamaşır kurutma makinesi aldım geçen ay. arçelik kurutma makinesi 3886kt A+++ o kadar memnunum kii eger almayı düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim.. hem tüyleri topluyor hem de çamaşır asma kurutma vs dertten kurtarıyor..

ikinci hayalim olan alışveriş ise:arçelik K-7800 buharika temizleyici
ne çok düşündüm onu mu alsam, bunu mu alsam? parkelere zarar verir mi? vs vs düşüne taşına en sonunda aldım.. gerçekten bundan da çok memnunum kaldım..tavsiye ederim..

Günaydın, 28 bitti canım. Kadinlar yeni renk deneme konusunda biraz maymun iştahlı. Kuaförlerin de bunun farkında. Ben tek bir renk denedim. Sonra kendi saçıma dönmeye karar verdim. Kuaförum dayanamaz yine gelirsin boyatmaya deyip hafife aldı bu kararımi ama başarmak üzereyim. Çok sıkılirsam diplere dokunacak işlem olmaksızın bişeyler deneyebilirim. Uçlara doğal görünümler...

Güle güle kullan canım. Kurutmaya Narin kıyafetleri atabiliyor musun? Kıyafetlerin lastikleri zarar görüyor mu? Bir de çok kırışık çıkıyordur. Nasıl? Umarım uzun vadede de memnun kalırsınız.

Sportif hanımlara soru. Üst kol sarkikligi için evde yapabileceğim bir egzersiz videosu var mıdır? Kol arkası kasları çalıştıracak birseyler. ?

teşekkkür ederim canım narinleri kurutmaya koymuyorum… kırışıklık için de pamuklu ütü kurulugu, pamuklu dolap kurulugu, sentetik ütü kurulugu, sentetik dolap kurulugu gibi seçenekleri var.. veya hemen ütü yapıcaksam hafif nemli alıyorum..

Son düzenleme:
Sportif hanımlara soru. Üst kol sarkikligi için evde yapabileceğim bir egzersiz videosu var mıdır? Kol arkası kasları çalıştıracak birseyler. ?
Aynı sorundan müzdaribim.Bence bunun çözümü; ağırlık çalışması.Öte yandan beslenmede önemli. Mesela proteinleri arttırmamız lazımmış.Ayrıca Savaş hoca bu mevzuyla ilgili bol su içmeye çalışın demişti.Böylece dokuların susuz kalmasını önleyecekmişiz. Ayyy yeter iki lafından biri su yine mi sudan bahsediyorsun demezsin umarım.
Tünaydın.O maymun iştahlılardan biri olabilirdim. Hep kıyısından döndüm. :) Kuaförüne kulak asmayarak iyi etmişsin ama. Onlar doğal saçları boyamaya can atıyorlar zaten.

Bende saçta tek renk seviyorum ama dediğin gibi uçlara az az boya değdirmek bir çözüm olabilir. Hem onun geri dönüşü daha kolay olur.Tüm saçı boyatıp doğal saça geri dönmek zor oluyor.Şu an için memnunum ama sıkıldığım zaman düşünürüm bakalım. İlgilendiğin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…