Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Arkadaşlar, geçmiş yıllarda ara ara uzman tv'ye bakardım.Videolardan bakım adına çok faydalı bilgiler edinirdim.Uzman.tv'nin sevdiğim yanı mesela cilt bakımı hakkında çıkıp dermatoloji uzmanı konuşuyor öyle güzellik uzmanı değil hekim.

Bugünlerde bu konu sayesinde aklıma geldi. Bir baktım ki güzellik bölümünde -diz bakımı- ve -dirsek bakımı- konularında birsürü videolar eklenmiş.Mesela diz için kullanılacak kremler üre ve laktik asit içermeliymiş. Hiç dizime sürdüğüm kreme dikkat etmemiştim. Yani bu bölgelere spesifik bir bakım yapmıyordum açıkçası. Yinede bilmekte ve doğru bakımlar uygulamakta fayda var tabi. Yine uzman.tv'nin türevleri olan cevap.tv ve nasıl.tv sitelerini de bir hızlıca tarayacağım bakalım. İlgilenen olur belki diye paylaşmak istedim. :KK66:

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Çok güzel egzersiz videosu. Umarım vakit bulup yapabilirim.

Arkadaşlar, geçmiş yıllarda ara ara uzman tv'ye bakardım.Videolardan bakım adına çok faydalı bilgiler edinirdim.Uzman.tv'nin sevdiğim yanı mesela cilt bakımı hakkında çıkıp dermatoloji uzmanı konuşuyor öyle güzellik uzmanı değil hekim.

Bugünlerde bu konu sayesinde aklıma geldi. Bir baktım ki güzellik bölümünde -diz bakımı- ve -dirsek bakımı- konularında birsürü videolar eklenmiş.Mesela diz için kullanılacak kremler üre ve laktik asit içermeliymiş. Hiç dizime sürdüğüm kreme dikkat etmemiştim. Yani bu bölgelere spesifik bir bakım yapmıyordum açıkçası. Yinede bilmekte ve doğru bakımlar uygulamakta fayda var tabi. Yine uzman.tv'nin türevleri olan cevap.tv ve nasıl.tv sitelerini de bir hızlıca tarayacağım bakalım. İlgilenen olur belki diye paylaşmak istedim. :KK66:
çok faydalı bi konu olmuş.çünkü ben de çok önem veriyorum dirseklere..hemen bakıcam videolara teşekkürler canım:KK66:

hayyal arkadaşım mesaj atınca aklıma geldi benim saçlarımda çok seyreklik var kızlar ablamın önerisiyle watsons'dan bi fısfıs aldım bütün yağlar var için çörek otu,susam,badem,zencefil bir sürü yağ var haftada 1 kulanılıyor ben bu hafta başladım ablam bir yıldır kullanıyor çok düzenli kullanmadığı halde saçları çok fazla sıklaştı ve gürleşti adı 'saç bakım yağı' inşallah işe yarar

Günaydınnnn bakım dolu bir hafta olsun!
Uzun bir aradan sonra ben geldim.
Bu aralar alışveriş dışında çok birşey Yapmıyorum ne cildime ne de saçlara.
Saçlarım çok uzamış, belimi de geçti artık.
Yan perçem yaptırabilirim.
Yüzüm kalp, siz ne önerirsiniz?
günaydın canımm :)ooof saçın çok uzamış.peki kıyabilicek misin saçlarına..uzayınca kıyamıyor insan.. orta boy bile yaptırsan hemen havanın degiştirir,enerjini yeniler saç kesimi.. internette kalp yüz için çok fazla model var.yan perçem çok yakışır bence de.. alnı küçültüyüyor,ben de çok seviyorum yan perçem veya kahkül ama yaz geliyor diye kahkul kestirmeyi erteliyorum..ben de sana sorayım saçlarım yaglı ve yazı kahkül olur mu? :KK66:

hayyal arkadaşım mesaj atınca aklıma geldi benim saçlarımda çok seyreklik var kızlar ablamın önerisiyle watsons'dan bi fısfıs aldım bütün yağlar var için çörek otu,susam,badem,zencefil bir sürü yağ var haftada 1 kulanılıyor ben bu hafta başladım ablam bir yıldır kullanıyor çok düzenli kullanmadığı halde saçları çok fazla sıklaştı ve gürleşti adı 'saç bakım yağı' inşallah işe yarar
aa harikaymış.. teşekkürler tavsiye için :KK60:

Bende alayım.Saçlarım çok zayıf.Bu arada sizi takipteyim.:rolleyes:

Bakımlı kadın olmak çooook güzel bir durum ama ben sanırım hiç o kategoriye giremeyecegim :KK43:

Sizleri takipteyim.. Hepiniz Süpersiniz.

simsims simsims sana da ayrı olarak selam ve sevgiler. Nasılsın diye sormadan geçemedim :)

Bakımlı kadın olmak çooook güzel bir durum ama ben sanırım hiç o kategoriye giremeyecegim :KK43:
Böyle düşünmenizin sebebi nedir ? Biraz açabilir misiniz ? Neden sizde o çoook güzel durumu yaşamayasınız ki ?
Üzgünüm ama -imrenilen- olmak yerine imrenen olmayı baştan kabul ediyorsunuz siz.
Hepimizin dönem dönem motivasyonu düşük olabilir elbette.Robot değiliz neticede. Ama sizin durum daha farklı bence.

Günaydınnnn bakım dolu bir hafta olsun!
Uzun bir aradan sonra ben geldim.
Bu aralar alışveriş dışında çok birşey Yapmıyorum ne cildime ne de saçlara.
Saçlarım çok uzamış, belimi de geçti artık.
Yan perçem yaptırabilirim.
Yüzüm kalp, siz ne önerirsiniz?
Merhaba Hayyal. :KK3: Perçem ve kalp yüz hakkında bi bilgim/fikrim yok maalesef.
Saç konusuna değinmek istiyorum.Bele kadar inen saçları severim ama herkese gitmediğini farkettim.Yanlış hatırlamıyorsam en güzel saç yarışmasında birinci olmuştun.Konuyu bulamadım ama yanılmıyorsam oldukça gür ve uzun saçlara sahiptin.İşte çok uzun saç gür olunca yakışıyor.Mesela aşağıdaki iki fotoğrafta aynı kişiye ait (youtube'da kanalı olan topuklu ayakkabım yani Deniz)

1.jpg & 2.jpg

İnce telli ve biraz az saçları var.Aynı benim gibi.Saç konusunda genetik açıdan pek şanslı değilim.
Bu hatunun kesinlikle saçlarını o kadar uzatmaması lazım.Birinci fotoğrafta saçları çok kötü geldi bana öte yandan ikinci fotoğrafta çok güzel gözüküyor. Ne dersiniz ?

X