Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

HayyaL .!.:
5 adet asprini 1 damla kadar su ile elinizle ezeceksin, sonra içine 1 tatlı kaşığı bal koyup iyice karıştır 15 dakika yüzünde beklet ve ovarak çıkar.
O kadar güzel bir maskedir ki, çok da güzel kokuyor yüzün sonrasında.
Ben zeytinyağı bal maskesini yapıyorum çok memnunum

mango rengi ruj haangi markanın ??

DSCN2541.jpg 1274102225.jpg

ilki Sephora Lip Attidute Glamour G03 bu seri hala var mı emin değilim, ben listede bulamadım.
ikincisi deMaybellline Mango Diamonds 170 ikisi de çok doğal ve hafif şeftali rengi duran tam yaz rujları, tavsiye ederim.
şimdi müsait değilim ama istersen akşam ikisini de sürüp fotoğraflayabilirim, sen de nasıl durduğuna bakarsın. ben buğday tenliyim.

5 adet asprini 1 damla kadar su ile elinizle ezeceksin, sonra içine 1 tatlı kaşığı bal koyup iyice karıştır 15 dakika yüzünde beklet ve ovarak çıkar.
ooo çok sevdim yaparım ben bunu.

Eki Görüntüle 1479442 Eki Görüntüle 1479454

ilki Sephora Lip Attidute Glamour G03 bu seri hala var mı emin değilim, ben listede bulamadım.
ikincisi deMaybellline Mango Diamonds 170 ikisi de çok doğal ve hafif şeftali rengi duran tam yaz rujları, tavsiye ederim.
şimdi müsait değilim ama istersen akşam ikisini de sürüp fotoğraflayabilirim, sen de nasıl durduğuna bakarsın. ben buğday tenliyim.

Ben seni hep beyaz gibi hayal ettim merliden dolayı galiba :KK53:
Çok güzel duruyo ruj :21:
Peelingi dene çok memnun kalacaksın. :KK49:

Eki Görüntüle 1479442 Eki Görüntüle 1479454

çok naziksin bebeğim çok teşekkür ederim :) bende buğday tenliyim zahmet omazsa sürersen duruşuna göre bende almak isterim:) doğal duran herşeyi çok seviyorum

çok naziksin bebeğim çok teşekkür ederim :) bende buğday tenliyim zahmet omazsa sürersen duruşuna göre bende almak isterim:) doğal duran herşeyi çok seviyorum
tamam canım, akşama ikisini de sürerim sen kendin karar verirsin
Ben seni hep beyaz gibi hayal ettim merliden dolayı galiba :KK53:
Çok güzel duruyo ruj :21:
Peelingi dene çok memnun kalacaksın. :KK49:
yani aslında tam buğday da sayılmam tam beyaz da sayılmam, şu damar testine göre nötr cilt tonum ama beyaz demek çok iddialı konuşmak olur :KK70:

canım sana akşam paylaşırım dedim ama birkaç gündür evde kalmıyorum.eve döner dönmez paylaşacağım, söz :KK58:

bebek aspirini mi yoksa büyük aspirini mi olacak canım

Bende anlatayım :KK37:
Dün yüzüme ve saçlarıma avokado ile maske yaptım şu bakım işlerini rutine oturtabilsem süper olacak ama bir türlü düzeni oturtamıyorum . Ara sıra yapıyorum . Bu kadarına bile şükür ne diyeyim :confused:

Bu arada ellerim ve ayaklarım çok fazla kuruyor . Ne kadar krem , bitkisel yağ falan sürsem de fayda etmiyor :KK34:

hafta sonu tatilinden sonra pazartesi başladı kızlar.. ben haftasonumu bakımsız geçirmedim :) yüzüme kahve peelingi yaptım sodayla yıkadım.. kaşlarıma ve kripiklerime bemiks badem yağı zeytinyağı karışımı sürdüm.. pazar gecesi de saçıma katı hindistan cevizi yağını bemiks ampülle karışrırıp uyguladıktan sonra bu sabah yıkadım.. yüzümede sıkılaştırıcı jelimi ve güneş koruyucumu sürüp sadce göz kalemi ve rimelle işe geldim azcıkta ruj tabi:))

Bende anlatayım :KK37:
Dün yüzüme ve saçlarıma avokado ile maske yaptım şu bakım işlerini rutine oturtabilsem süper olacak ama bir türlü düzeni oturtamıyorum . Ara sıra yapıyorum . Bu kadarına bile şükür ne diyeyim :confused:
Harika gidiyorsun bence.
Nasıl yapıyorsun Avakado maskesini?

Harika gidiyorsun bence.
Nasıl yapıyorsun Avakado maskesini?
Teşekkür ederim , istikrar sağlayabilsem keşke .

Avokadoyu soyup çatalla iyice ezdim , büyük bir kısmını alıp içerisine bal ve zeytinyağı ilave edip karıştırdıktan sonra saçlarıma sürüp bone taktım . Ben yaklaşık 1 saat beklettim saçımda .
Kalan avokadoyu ise içerisine 1 kaşık tercihen ev yoğurt olması gerekiyormuş ama bu kez hazır yoğurt vardı onu ekledim . Iyice karıştırıp yüzüme maske yaptım bunu da 10 - 15 dakika civarı beklettim .

Avokadoyu alırken yumuşak olanı tercih etmeli ya da yumuşaması için 1-2 gün evde beklenmeliymiş .

Teşekkür ederim , istikrar sağlayabilsem keşke .

Avokadoyu soyup çatalla iyice ezdim , büyük bir kısmını alıp içerisine bal ve zeytinyağı ilave edip karıştırdıktan sonra saçlarıma sürüp bone taktım . Ben yaklaşık 1 saat beklettim saçımda .
Kalan avokadoyu ise içerisine 1 kaşık tercihen ev yoğurt olması gerekiyormuş ama bu kez hazır yoğurt vardı onu ekledim . Iyice karıştırıp yüzüme maske yaptım bunu da 10 - 15 dakika civarı beklettim .

Avokadoyu alırken yumuşak olanı tercih etmeli ya da yumuşaması için 1-2 gün evde beklenmeliymiş .
Güzel günlerde kullan cildini.
Ben yemek için kullanıyorum avakadoyu. Yumuşak buluyorum bazen marketlerde. Direkt alıyorum.
Nasıl bir faydası oluyor cilde?
Nemlendirici gibi mi peeling gibi mi?

Güzel günlerde kullan cildini.
Ben yemek için kullanıyorum avakadoyu. Yumuşak buluyorum bazen marketlerde. Direkt alıyorum.
Nasıl bir faydası oluyor cilde?
Nemlendirici gibi mi peeling gibi mi?

Gözenekler için siteden bir arkadaş önermişti .
Aynı zamanda cildi yenileme , canlandırma ve nemlendirme etkisi varmış . İçeriği oldukça zengin o nedenle kırışık için de faydalıymış .
Ufak değişiklikle bir çok farklı tarif var nette .

Yüzüme sanırım 3-4 kez yaptım ve çok birşey farketmedim henüz ama saçıma ilk kez uyguladım ve parlattı . Ne kadar böyle parlak kalır görücez .

Ben avokadoyu yüz için değil de genelde saç için duyuyordum, etrafta bulamadığım için denemedim hiç, ama bir şans verebilirim :)
Argan yağlı saç serumu aldım ben de, saçlarımı korumam gerek, yeniden kestirmeyi düşünüyorum, uzadı bayağı, ensemi geçmeye başladı, elektriklenme için bir çözümünüz var mı bu arada?

Ben avokadoyu yüz için değil de genelde saç için duyuyordum, etrafta bulamadığım için denemedim hiç, ama bir şans verebilirim :)
Argan yağlı saç serumu aldım ben de, saçlarımı korumam gerek, yeniden kestirmeyi düşünüyorum, uzadı bayağı, ensemi geçmeye başladı, elektriklenme için bir çözümünüz var mı bu arada?
KATI HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI BU KONUDA SÜPER:) NEM VERİYO Bİ DEFA FAZLASIYLA

X