şampuanım bitmek üzere ve ben yaklaşık 3 ayda bir şampuanımı degiştiriyorum saçlarım yaglı ve şampuana alışmasın diye..güvendigim birinden methini duydugum bu şampuanı aldım dün.kore malı.. içinde ginseng ve birçok farklı bitki var.ginseng sayesinde saça bakım yapıp hızlı uzamasını saglıyor ve saç dökülmesini engelliyormuş..ben arifoglundan aldım ama internette de satışı bulunuyor
Eki Görüntüle 1460024
Takın çok zarif simscim.Kulaktaki duruşunu da çeksen keşke.dün zara'dan aldgım inci küpelerin tatlılıgına bakar mısınız? :)
Eki Görüntüle 1460851
çok güzel tatlım güzel günlerde mutlulukla takdün zara'dan aldgım inci küpelerin tatlılıgına bakar mısınız? :)
Eki Görüntüle 1460851
canım ben de ilk kez bu haftasonu kullanacagım..ama dedigim gibi güvendigim biri önerdi bu şampuanı..işin erbabı diyebilirimBu marka şampuanı hiç kullanmadım.
Nasıl acaba?
Takın çok zarif simscim.Kulaktaki duruşunu da çeksen keşke.
Böyle birşey alabilirim.
Topuzda harika dururlar.
Zara'yı ben de çok beğeniyorum...
teşekkür ederim canım:) hemen soralım o zaman su ne kadar sarımsak ve ne kadar zamanda bir yapmak lazım bu kürü?simsims cim rica etmişti, yazayım dedim...
Şampuanınızın içine 5 dakika kadar suda haşlayıp daha sonra şampuanınıza kattığğınız sarımsak saçı besler ve fazlalaştırır.
Yalnızca tek uyarım şu; 2. şampuan kullanın durulamak için.
canım benimmm teşekkür ederimmm :))çok güzel tatlım güzel günlerde mutlulukla tak
güzel duruyormuş kulakta, beğendimcanım ben de ilk kez bu haftasonu kullanacagım..ama dedigim gibi güvendigim biri önerdi bu şampuanı..işin erbabı diyebilirim
ben de çok seviyorum zarayı..küpenin duruşunu zaranın sayfasında buldum.bu mercan renkli olan,benim ki incili :)
Eki Görüntüle 1461185
teşekkür ederim canım:) hemen soralım o zaman su ne kadar sarımsak ve ne kadar zamanda bir yapmak lazım bu kürü?
canım benimmm teşekkür ederimmm :))
senin tarzına da yakışır,saçlarla falan çok havalı olurgüzel duruyormuş kulakta, beğendim
Çok zarifmiş... Turuncusu da ayrı güzel.canım ben de ilk kez bu haftasonu kullanacagım..ama dedigim gibi güvendigim biri önerdi bu şampuanı..işin erbabı diyebilirim
ben de çok seviyorum zarayı..küpenin duruşunu zaranın sayfasında buldum.bu mercan renkli olan,benim ki incili :)
Eki Görüntüle 1461185
teşekkür ederim canım:) hemen soralım o zaman su ne kadar sarımsak ve ne kadar zamanda bir yapmak lazım bu kürü?
canım benimmm teşekkür ederimmm :))
evet canım ben de seviyorum :) canım ki gold şampuan yaz hemen çıkıyor..sana özelden bir link atıyorumÇok zarifmiş... Turuncusu da ayrı güzel.
Zaranın çantalarına bayılırım ben de.
Markaları taklit eder. Güzel işler çıkarır.
Bu şampuanı arattım bulamadım simscim ya.
300 ml canım ben 38 liraya aldım arifoglundan..bu fiyat çok fazlasimscim bunun fiyatına 58 lira diyor :)))
Boyutu ne kadar çok mu minik?
Kozmela da e25 var ama e40 tükenmiş , gg den emin olamıyorum , nette bir türlü bulamadım , baska nerede satılır canım ? Sigma nın kendi sitesinden alayım dedim Turkiye ye gönderim yokmuş .canım far ile başla bence..
Eki Görüntüle 1458821
sigma e40 blending fırca:mac 224 in aynısı,göz kapagının kenarına yapılan makyajı dagıtmak için kullanılıyor..ben burun kenarlarına kontur için de bu fırçayı kullanıyorum..
sigma e25 blending fırça:mac 217in aynısı..bu fırçada tüm göz kapagına far uygulamak için ve yine dagıtmak için..
Eki Görüntüle 1458839
canım bunları biraz nette araştır istersen..evet bu fırçalar pahalı ama mac'ten hem daha ucuz hem kaliteli..uzun ömürlü
canım o zaman stoga gelince haber vere tıkla mail ile haber veriyorlar.gelir yakında..sen de istersen başka bir ürün al mesela kontur ve allık fırçası olarak kullanılan fırça sigma f40Kozmela da e25 var ama e40 tükenmiş , gg den emin olamıyorum , nette bir türlü bulamadım , baska nerede satılır canım ? Sigma nın kendi sitesinden alayım dedim Turkiye ye gönderim yokmuş .
ya bu bildirimler bana niye gelmiyor, deli olacağım!!!senin tarzına da yakışır,saçlarla falan çok havalı olur
evet canım bende de aynı dert hala mevcut,bana da bazı bildirimler gelmiyorya bu bildirimler bana niye gelmiyor, deli olacağım!!!
sağ ol canım
kuru şampuan için hangi markayı önerirsin, ben kararsız kaldım
canım o zaman stoga gelince haber vere tıkla mail ile haber veriyorlar.gelir yakında..sen de istersen başka bir ürün al mesela kontur ve allık fırçası olarak kullanılan fırça sigma f40
bu arada allık olarak real techniques allık fırçası da çok güzel..
Eki Görüntüle 1462158
ya bu bildirimler bana niye gelmiyor, deli olacağım!!!
sağ ol canım
kuru şampuan için hangi markayı önerirsin, ben kararsız kaldım
yoo bakmadım,bildirim ayarlarına nasıl bakılıyor canım?daha önce olmuyordu.sanırım bildirimler fazla olunca gelmiyor bazısı..Bildirim seçeneklerini kontrol ettin mi , ayarlarla alakalı olabilir belki . Sitedeki sorunlar konusuna yaz istersen curly mesajına döner sanırım .
Canım sağ üstte üye adının üzerine tıkla sonra bildirim seçeneklerini tıklarsan açılan sayfadaki seçenekleri istediğin sekilde ayarlayabilirsin . Belki ondan kaynaklidir ama senin bazen geliyor bazen gelmiyor galiba . Onun sebebini bilemiyorum .yoo bakmadım,bildirim ayarlarına nasıl bakılıyor canım?daha önce olmuyordu.sanırım bildirimler fazla olunca gelmiyor bazısı..