hiiçbirşey yapmadımmtebrikler canımsaç kürünü nasıl yaptın anlatır mısın?
dogru yoldasın canım,senin yanındayım
hoşgeldin canımhadi bir yerden başla, bugün bakım ne yaptın yaz
herkesin olmak istedigi kadın farklı olabilir.. sen nasıl bir kadın olmak isterdin berceste?evde,dışarda,işte nasıl giynir nasıl gözükürdün?neler yapardın?nasıl beslenirdin?bir hayal et ve bize de anlat,böyle başlayalım bakımahiiçbirşey yapmadımm
bugün saece yüzümü yıkadım[/QUOTE
tebrikler canımsaç kürünü nasıl yaptın anlatır mısın?
Merhaba bayanlar bende evlendikten sonra kendini salan kesimdenim.. henuz cocuk bile yokken bu kadar salmis olmama hayret ediyorum gercekten. her anlamda evim vucudum ruhum... Iki.haftadir karatay diyeti ve sporla.biraz daha zinde hissediyorum kendimi. ama bakim falan hak getire... haftasonu tatil icin yola cikacagiz artik fazla kilolara yapicak bisey yok gittigi kadar gitcekler. ama tuyle ayaklar saclar berbat durumda tabi. aslinda benim bu kadar bezgin olma sebebim asiri tuyler biktim cok cabuk cikiyor ve her yerde var. yarin agda var gobek sirt kol bacak akliniza ne gelirse yapilcak. ama tabi tatil oncesi saclar ve ayaklar da onemli bunlari icin ne yapabilirim ben. cok ii bir maddi durumum yok malesef istedigim her urunu alamiyorum. evlenmeden once sacim icin gliss in urununu kullanmistim bir dakika da harikalar yaratiordu yumusacik saclar. 10-15 tl civarinda bisey. ama simdi alamiyorum ne yapicam been :-(
Maalesef ben de evlendikten sonra yapamıyor oldum. Biraz biraz toparlandım. Ki çok süslü bir insandım, aslında içten hala öyleyim.
Tüyler ciddi problem, zamanında lazer yaptırdım, ancak pcodan dolayı çok hafif kaldı, onları da iki dk'da ağdayla hallediyorum. Durumunuz düzelince senin de yaptırmanı tavsiye ederim.
Ayaklara gelince şöyle bir şey fark ettim. Ayaklarıma vazelin sürüp banyoya girince de törpüleyince en iyi sonucu alıyorum. Aynı şeyleri ellerine de yapabilirsin. Banyo sonrası tırnak etlerini de geriye doğru itersin, törpülersin bir de oja tamamdır. Saçlarına da gliserin+su ile kendi bakımını hazırlayabilirsin. Gliserin 4-5 tl civarı aktarlarda. Ama detaylı tarifini anımsamıyorum. Ya da bebeyağı varsa suyla seyreltip kullanabilirsin, iyi sonuç almıştım daha önce.
Aklıma gelenler böyle. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Perfect Purity Baby Lotion dan bahsedilmiş geçmişi okurken gördüm ama internetten nereden alabilirim bunu ve fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan var mı ?
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Bebek yağı var kesinlikle bugün deneyeceğim..
Vazelin şuan evde yok ama normal bir nemlendirici ile denerim belki faydası olur.
Bende de kesin teşhis konmadı ama pko var gibi dendi. Ama kan da hormonlarım normal çıktı.. Tüylerin sebebi buda olabilir . Bi ara teyzem göndermişti beni hem iğneli hem lazere. İğneli biraz daha faydalı olmuştu ama lazer hiç olmadı bende. Tüyler beni çok yoruyor. Hafta da bir alınsa alınır yani.
Perfect Purity Baby Lotion dan internetten nereden alabilirim bunu ve fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan var mı ?
Canim bimde satiliyor ilk basta umutsuzca aldm bende ucuz da bisey ama bana iyi geldi. saclarima suruyorum tepeden topluyorum yastigima havlu serip oyle yatiyorum icerisinde bir suru yag var karistirmislar kokusu cam agaci gibi ama bakimli olmak icin dayaniyorumsaclarim kremsiz taraniyor ertesi gun ve nemlendirdigini dusunuyorumsoftem nerde satılıyor canım? bir de yumuşatmak için mi bu (maske)?saçları sarıyor musun veya toplayıp mı yatıyorsun?
Bende ayni durumdayim canim cok yorgun hissediyorum kendimi bi de tatil donusu olunca hepten yoruldu bedenim bakalim yine biseyler yapmaya calisacagimBugün evim için : ütümü yapacağım , ortalığı toparlayacağım
Vücudum için : Spor yapıcam
Cildim için : Kil maskesi arından da limonla temizleme yapıcam
Ruhum için de : Kitabımı okuyacağım ve çok sevdiğim tasarım işini yapacağım
Yalnız bunlar reglin birinci gününde nasıl dayanılıp yapılır bilemem
Benimkide cok kuru canim ben vucuduma bebe yagi kullaniyorum hem kokusunu seviyorum hem de yumusacik yapiyorBunu bilmiyorum ama bir tavsiyem var. Benim cildim çok kuru, hele ki kışın.Vücut kremlerını sadece yazın kullanabiliyorum. Geçen kış ürederm lipo'yu keşfettim. Ayaklarıma bile kullanabiliyorum öyle güzel. Bi şans verin derim.
Ben de hep bebeyağı kullanırdım ama bazen yetersiz kalıyor. Örneğin kışın her gün duş almam. Duş aldığım günden 1 gün sonra tekrar kuruma başlıyor bu sefer. Bu losyonla bebeyağını dönüşümlü kullanarak hallediyorum bunu da.Benimkide cok kuru canim ben vucuduma bebe yagi kullaniyorum hem kokusunu seviyorum hem de yumusacik yapiyor
Merhba hanımlar.
Bakımımda kullandgm bir ürün var.
Aslında batıklar için almıştım.hem hamam hem kese hem bu ürün bacaklarımı tertetmz yaptı.
Olay şöyle
Evlendgmden beri bacaklarım(dizden aşagısı)hem batıktı .agda nezaman yapsam ya alınmamş gbi duruyodu kılınucu yok.öyle çizgi çizgi.çok berbattı.oyüzdn 3 ay boyunca hep dize kadar olan çorap giydm eşimin yanında tabi bunu güzelce kombinlydum kot şortla falan.
Neyse sonra doktora gittim bunu verdi.her bnyodan sonra kullandım.ya suan var ya bal dök yala tertemz oldu.bitane bile kalmadı
Dün gece de yüzümü yıkadım cildime sürdüm.sabah bi yumuşak bi yumuşak böyle pırıl pırıl.Adı da excipial lipo
Çok fazla kullanmamak gerek diy duydum üre oldugu için böbreklere zarar verir diye.
Zarar vermesi içn günde saat başı sürmeniz gerekiyor.
Tavsiye ediyorum.
Simdide saçlarmı balıksrtı yaptım her tarafıma g.kremi sürdüm kot kaprimi giyecem üstnede beyaz bi body.dolgu topuklarımı giycem .oje de sürcem ayaklarma.
Çapraz çantamı takıp eşimin isyern gtcem.
Bunu bilmiyorum ama bir tavsiyem var. Benim cildim çok kuru, hele ki kışın.Vücut kremlerını sadece yazın kullanabiliyorum. Geçen kış ürederm lipo'yu keşfettim. Ayaklarıma bile kullanabiliyorum öyle güzel. Bi şans verin derim.
Şöyle yarım litre suya 10 damla falan katman lazım. Fısfıslı şişen varsa içine koyup saçına pıstlatırsın. Yoksa elinealıp saçlarının uçlarına yedirirsin.Ama sakın diplere sürme,
Canım bunu benkullanıyorum gratisten aldm 15 tl galiba unttm valla evlenmdn önce gelin alışverişinde almstım