Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitmek bilmiyor bunlaaar :)Sporumu yaptım ama bittim tükendim baya bi ter attım
Yüzüme de kil maskesi yaptım bi rahatladım bi rahatladım.
Geriye kaldı ütü , yemek ..
Akşama da ayaklar ve ellerle ilgilenip duş alıcam. Yarında tüyler var..
sagol canım ısırganotu çok faydalı, ben de denicemKk'da okumuştum yine bu kürü.
yaklaşık 1 litre kaynar suya büyükçe bir tutam kuru ısırganı attım. Demledim ılık olana kadar süzdüm.
Banyodan tam çıkarken bu suyu kafama döküp hafif masaj yaptım. Durulamadan çıktım. Isırganın saç dökülmesine faydalarını çok kez duymuştum, ilk kez uygulayarak öğreneceğim inşallah.
Yüzümdeki büyükçe sivilcelerim de geçti çoğunlukla. Kapatıcıyla kapanacak kıvamdalar ama evde olduğum için kapatıcı kullanmıyorum, sivilce kremimi kullanıyorum. Aynaya bakınca hala biraz moralim bozulsa da daha iyiyim.
Eşimle konuştum, bana göre bir spor salonu bulunca gidip sporuma da başlayacağım. Artık daha sağlıklı bir insan olmak istiyorum.
Merhaba bayanlar bende evlendikten sonra kendini salan kesimdenim.. henuz cocuk bile yokken bu kadar salmis olmama hayret ediyorum gercekten. her anlamda evim vucudum ruhum... Iki.haftadir karatay diyeti ve sporla.biraz daha zinde hissediyorum kendimi. ama bakim falan hak getire... haftasonu tatil icin yola cikacagiz artik fazla kilolara yapicak bisey yok gittigi kadar gitcekler. ama tuyle ayaklar saclar berbat durumda tabi. aslinda benim bu kadar bezgin olma sebebim asiri tuyler biktim cok cabuk cikiyor ve her yerde var. yarin agda var gobek sirt kol bacak akliniza ne gelirse yapilcak. ama tabi tatil oncesi saclar ve ayaklar da onemli bunlari icin ne yapabilirim ben. cok ii bir maddi durumum yok malesef istedigim her urunu alamiyorum. evlenmeden once sacim icin gliss in urununu kullanmistim bir dakika da harikalar yaratiordu yumusacik saclar. 10-15 tl civarinda bisey. ama simdi alamiyorum ne yapicam been :-(
merhaba canım hoşgeldin çogumuzun derdi aynı evlenince kendimizi unutmak.. şimdi tekrar ayaga kalkma,toparlanma zamanı,sen de buna hazırsın artık suna dumakaya tarifleri hem dogal hem ucuz tavsiye ederim..Bugün evim için : ütümü yapacağım , ortalığı toparlayacağım
Vücudum için : Spor yapıcam
Cildim için : Kil maskesi arından da limonla temizleme yapıcam
Ruhum için de : Kitabımı okuyacağım ve çok sevdiğim tasarım işini yapacağım
Yalnız bunlar reglin birinci gününde nasıl dayanılıp yapılır bilemem
güzel olursa tarif isteriz,şimdiden ellerine saglıkBugün evim için şeftali reçeli yapacağım, ilk denemem olacak bakalım umarım becerebilirim.
bugün gratiste gördüm 4,5 lira canım..Perfect Purity Baby Lotion dan internetten nereden alabilirim bunu ve fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan var mı ?
canım yine harika olmuşsun,görmeden begendimMerhba hanımlar.
Bakımımda kullandgm bir ürün var.
Aslında batıklar için almıştım.hem hamam hem kese hem bu ürün bacaklarımı tertetmz yaptı.
Olay şöyle
Evlendgmden beri bacaklarım(dizden aşagısı)hem batıktı .agda nezaman yapsam ya alınmamş gbi duruyodu kılın ucu yok.öyle çizgi çizgi.çok berbattı.oyüzdn 3 ay boyunca hep dize kadar olan çorap giydm eşimin yanında tabi bunu güzelce kombinlydum kot şortla falan.
Neyse sonra doktora gittim bunu verdi.her bnyodan sonra kullandım.ya suan var ya bal dök yala tertemz oldu.bitane bile kalmadı
Dün gece de yüzümü yıkadım cildime sürdüm.sabah bi yumuşak bi yumuşak böyle pırıl pırıl.Adı da excipial lipo
Çok fazla kullanmamak gerek diy duydum üre oldugu için böbreklere zarar verir diye.
Zarar vermesi içn günde saat başı sürmeniz gerekiyor.
Tavsiye ediyorum.
Simdide saçlarmı balıksrtı yaptım her tarafıma g.kremi sürdüm kot kaprimi giyecem üstnede beyaz bi body.dolgu topuklarımı giycem .oje de sürcem ayaklarma.
Çapraz çantamı takıp eşimin isyern gtcem.
Canım o ürüne kokusundan dolayı takıldım bebek gibi kokmak istiyorum
Ama bunada bakarım teşekkürler. Bi nivea almıştım bi zaman portakallı falan kokusu berbattı kullanamadım.
Fısfıs şişe var onu kullanıyım o zaman hem hazır durur öyle kullanırım banyoda.
Gratis internet sitesine baktım bulamadım mağazaya bakmak gerek anlaşılan. İnternette satan bi yer bulamadım.
Artık tatile gittikten sonra oralarda bakarım teşekkürler
Sagol canim benim.ögrenci gbi oldum ama neysesagol canım ısırganotu çok faydalı, ben de denicem
merhaba canım hoşgeldin çogumuzun derdi aynı evlenince kendimizi unutmak.. şimdi tekrar ayaga kalkma,toparlanma zamanı,sen de buna hazırsın artık suna dumakaya tarifleri hem dogal hem ucuz tavsiye ederim..
güzel olursa tarif isteriz,şimdiden ellerine saglık
bugün gratiste gördüm 4,5 lira canım..
canım yine harika olmuşsun,görmeden begendim
harikasın canım,bugün çok iyi iş çıkardınBugünün kısa özetini geçeyim hemen
Sporumu yaptım
Kil maskemi yaptım
Ütümü bitirdim ,yemeğimi yaptım
Duşumu aldım , duşta topuk bakımını yaptım,saçlarıma arkadaşın söylediği bebeyağı su karışımıyla bakım yaptım
Ayaklarımı bepantenledim.
Oje mi de sürüp bitiriyorum günü
hoşgeldin gayet bakımlı bir gün geçirmişsin e vitaminli kil maskesini nerden aldın canım? yoksa kendin mi yapıyorsun?bu konudan haberim yoktu , şimdi gördüm çok hoşuma gitti.
ben de kendim için yaptıklarımı yazayım.
öğlen cildimi temizleyip e vitaminli kil maskesi yaptım,
ardından burnuma ,alnıma ve burun çevreme gözenek temizleyici bantlardan yapıştırdım.
yemek derdim yoktu, ev işiyle de yormadım pek kendimi, üzerinden geçtim.
iki gün önce tatilden döndüm yorgunluğumu atmaya çalışıyorum.
akşam olduğunda da temiz cildime çok az pudra ve allık sürüp, ruj + rimel desteğiyle dışarı çıktım.
yeni geldim, yine yüzümü temizleyip nemlendirdim.
yatmaya hazırım.
oje sürmek istemiştim ama yapamadım. o da yarına( çok nadir oje kullanırım)
benden bugünlük bu kadar.
hoşgeldin gayet bakımlı bir gün geçirmişsin e vitaminli kil maskesini nerden aldın canım? yoksa kendin mi yapıyorsun?
kesin denicem,teşekkürlere vitaminini saçım için hazırladığım bir karışımda kullanacaktım.
sonra ne olduysa vazgeçtim, öyle duruyordu evde.
kili aktardan alıyorum, burda okuduktan sonra su yerine lavanta suyuyla yapmaya başladım.
ama çok kurutuyordu, kaşındırıyordu yüzümü.
sonra bir ışık yandı bende, neden e vitaminini kullanmıyorum dedim:))
sadece 1 damla ekliyorum, ve yüzüm yumuşacık oluyor.
şiddetle tavsiye ederim
eklemeyi unuttum,
bir de acnecinamide scrub, cyrene tonik aldım cildim için.
yarın elimde olmalarını umuyorum.
bu alışverişler beni çook mutlu ediyor
iki ürünü de ilk defa gördüm.netten araştırdım çok güzel ürünler.. gülegüle kullaneklemeyi unuttum,
bir de acnecinamide scrub, cyrene tonik aldım cildim için.
yarın elimde olmalarını umuyorum.
bu alışverişler beni çook mutlu ediyor
Simsims tesekkurler, ben de ilk kez aliyorum bu urunleri, umarim memnun kalirim.[QUOTE="esinturgay, post: 36551152, member: 36netten nereden alışveriş yapıyorsunuz..Sevdiğiim ve çok uygun bi site vardı kapandı. Günlerdir bakıyorum bulamadım güzel bi yer .