Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

bütün günü sıkıntıdan aç geçirdim şimdi yiyeceğim bugün kendimi affediyorum.. ve yarın inşallah daha iyi geleceğim..
''Bugün kendim için kendimi affediyorum''

bütün günü sıkıntıdan aç geçirdim şimdi yiyeceğim bugün kendimi affediyorum.. ve yarın inşallah daha iyi geleceğim..
''Bugün kendim için kendimi affediyorum''
bend butun gun ac gezdım ve de hayırdır cnm

Bugün uzun zamandır başlayamadığım ısıganlı saç bakım kürüme nihayet başladım.
Son yıllarda yarı yarıya azalan saçlarıma iyi gelir umarım.
Sabahtan evimin temizliğini de yaptım eşimle, duşumu alıp sivilce kremlerimi de sürdüm. Benden mutlusu yok

kızlar tam olarak kendime gelebilmek için sizlere ihtiyaç duyduğumu hissediyorum.. nutuklarınızı bekliyoruuum

Bugün hiçbir şey yapmayacaktım ama insan düşünceleri engelleyemiyor bazen.. Tekrar kendime dönmeye karar verdim.. Herkes hata yapar.. Kaldı ki tecrübesizlik ya da cahillik ve sevmek suç olmamalı bence.. Belki vazgeçemiyorum ama acele de etmiycem, ama onu da beklemeyeceğim.. İyi bir eğitimci olacağım. Eğer parça pinçik ettiği hayali kurulmuş planlarım için dönerse o kişi benim kendim için kurduğum hayatı kabul etmek zorunda kalacaktır tabi ben onun benim adımla nefes almasına bile izin verirsem.. Her neyse bayan olduğumu tekrar hatırlamam gerekli şimdi araştırmalarıma girişiyorum vee mutlu sağlam bir hatun oluyoruumm Sanırım kendim için planladıklarım ve kendimi affetmem ruhsal olarak bugünlük yeterli bugün fziksel olarak da en az 3 adım atacağım gece yatmadan gelir anlatırım :) :) :)

bendee buradayım sizlerle bende belki bakımlı olurum
yardım edin kızlar umutsuz vakayım

tebrikler canım saç kürünü nasıl yaptın anlatır mısın?

dogru yoldasın canım,senin yanındayım

bendee buradayım sizlerle bende belki bakımlı olurum
yardım edin kızlar umutsuz vakayım
hoşgeldin canım hadi bir yerden başla, bugün bakım ne yaptın yaz

Selam kizlar tatil bitti artik bugun dondum feci bir yorgunluk var uzerimde ama yine de biseyler yaptim saclarima birazdan softem sac bakim yagi surecegim bence sizde deneyin ben saclarima surup bir gece yatiyorum ertesi gun saclarim sac kremsiz taraniyor normalde sac kremsiz pek taranmaz daojelerimi silecegim bugunluk bu kadar yeter

softem nerde satılıyor canım? bir de yumuşatmak için mi bu (maske)?saçları sarıyor musun veya toplayıp mı yatıyorsun?

ne iyi oldu bu topiği bulduğum.. ben de şu sıralar atama beklemekte olan tatile de gidemeyen tüm gün evde pinekleyip yapacak hiç bir şey bulamayan bir haldeyim. o kadar ki depresyona gireceğim az kaldı neyse ben de tüm sayfaları tek tek okuduktan sonra yarından itibaren şu bakım işlerine başlamaya karar verdim en azından bu süreci böyle değerlendireyim

hoşgeldin canım yarın sen de neler yaptıgını yaz,yazdıkça daha çok kendine özen gösterdigini görüceksin

bugün bütün gün yattım,dinlendim.. hala yol yorgunuyum.. ojelerimi sildim yenilerini sürdüm.. akşam mavi renkli ve palmiye desenli gömlek,koyu lacivert uzun paçalı kot,burnu açık dolgu ayakkabılar ve gül şekilli çantamı koluma takıp,parfümümü sürüp makyajsız ve saçlarımı dogal bırakarak eşimle dışarı çıktım.. az kalsın eşime "çıkmayalım,vazgeçtim" diyecektim üşengeçlikten ve üstüme hiçbir şey bulamamaktan.sonra dedim ki "eger ben kokoş bir hatun olsaydım(zaten öyleyim ) nasıl giyinir?nasıl hissederdim" ve böylece fikir degiştirip bugünki moduma en uygun şekilde giyinip çıktım.iyi ki de çıkmışım

Son düzenleme:
neden kı tatlım
selam ben evlendikten sonra birazcık(30 kilo) kilo aldım ve çok saldım kendimi
makyaj yapmyı sevmiyorum ojeyi de sevmiyorum
sadece temiz severim kendimi bakımım da bu
saçlarıma ayaklarıma bkım yparım bu kadar
ama eşim beni hep çok bakımlı istiyor ve bende bana biraz gaz verilmesi gerektiğini düşünüyorum
ne yapmam gerektiğini pek bilmediğimi zannediyorum
sayenizde öğrenecem inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…