Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

aa istiyordun zaten, iyi yapmışsın güle güle kullan canım kullanıncı yorumunu bekliyoruz o zaman ne güzel süpriz olmuş.. kanepeni de güle güle kullan..yepyeni bir odan oldu.. eve yeni bir enerji gelmiştir..ne güzel

Bakımlı kadın olmanın püf noktaları diye girdim koltukla çıkıyorum

yorucu geçen günlerden sonra bugün evde siesta yapmayı planlıyorum ama temizlik de yapmam yazım :/
öglene kadar dinlenme..sonra..
evi süpürme silme
nevresim degiştirme
ortalıgı toplama
mutfagı toplama,temizleme
çamaşır ve bulaşık yıkama

bakalım ne kadarı olucak

merhaba kızlarrr,,,ay grip üzerine bi de nezle oldum bana enerji verinnnnnn kendimi toplamam lazımmm

teşekkürler canım, ilk fırsatta fotolarla aranızdayım, kargom da geldi bu sabah yüz epilatörümü ve fırçamı denedim, hafta sonu deyimler ve tanıtımlarla buradayım

Bakımlı kadın olmanın püf noktaları diye girdim koltukla çıkıyorum
afiyet olsun

selamlar; Braun Face ve Braun Satin Hair'den bahsetmiştim. iki ürün de bu sabah geldi, ben de tüm işimin gücümün arasında duramadım, denedim.
Braun Satin Hair 7

kutuların resmini çekmeyi unuttum maalesef, iyon teknolojisi sayesinde saçlarınızın kabarmasını ve elektriklenmesini önlüyor. ben iyon teknolojisini seviyorum, saç kurutma makinem de iyon teknolojili o Arçelik'in ve ondan da memnunum. saçlarım gür ama ince telli olduğu için çok elektriklenir. bu soruna çare bulmuş olabilirim. ilk başta hafif nemli saça denedim, sonuç fena değil ama benim tavsiyem kuru saçta kullanmanız yönünde, kesinlikle daha başarılı bir sonuç. yarın bir de düzleştirici kullandıktan sonra denemeyi planlıyorum, benim düzleştiriciden sonra elektrikleniyor çünkü saçlarım, eğer bu sorunu da çözerse bu ürüne notum 10/10 olacak. şimdilik 9/10 veriyorum.
bu arada bir uyarı yapayım; bu ürün mini/kolay bir düzleştirici değil, internette böyle eleştiriler okudum çünkü bu sadece saçlarınızın elektriklenmesini önlemek için tasarlanmış bir ürün saçınıza ısı vermiyor.
resimlerde seçiliyor mu bilmiyorum ama fırçanın dişli olan kısmı makineden ayrılıyor ve böyle nemli/sabunlu bir suyla temizleme imkanınız var.
kutudan iki tane de Duracell pil çıkması lazım ama benim paketimden tek bir tane çıktı ben de başka pil takıp denedim. ince, tansiyon aletlerinde falan kullanılan (kalem pilin incesi) iki pille çalışıyor, açması kapaması kolay, tasarımı şık ve normal bir saç fırçası boyutunda, yani taşınabilir. benim gibi büyük çantalar kullanıyorsanız boyutu sorun olmaz ama normal bir saç fırçasından azıcık daha küçük yapılabilirmiş. ama dediğim gibi bu benim için bir eksi değil.

Braun Face 830 Epilation&Cleansing

öncelikle bilmeyenler için Braun Face serisi hakkında bilgi vereyim. bu serinin 3 çeşidi var. Braun 810 sadece epilatör ve yüz fırçası içeriyor, Braun 820 epilatör, yüz temizleme fırçası +ekstra yedek başlık içeriyor, Braun 830 ise epilatör, yüz temizleme fırçası, ışıklı ayna ve çanta içeriyor.
ben tercihimi Braun 830'dan yana kullandım, ışıklı ayna ve çanta olmasından dolayı. ışıklı ayna fotoğrafta gördüğünüz küçük gri düğme sayesinde led ışık veriyor. gece kullanımı için ideal yalnız ayna büyüteçli olduğu için ilk başta biraz garipsedim ama kesinlikle kullanışlı. ayna üç adet saat piliyle çalışıyor, içinde piliyle geliyor, sizin takmanız gerekmiyor.

yüz temizleme fırçası çok güzel, ben çok memnun kaldım, hem sadece ıslak olarak hem de yüz temizleme jeli vs ile birlikte kullanılabiliyormuş. ben bugün çok meşgul olduğum için sadece ıslak olarak kullanabildim ama sonuç çok başarılıydı. kesinlikle cildi yumuşatıyor, gevşetiyor ve temizlediğini hissediyorsunuz. temizliği pratik. yuvadan çıkarıp tepesindeki küçük düğmeye basıyorsunuz, fırçalı kısım çıkıyor ve suyun altında yıkıyorsunuz.

öncelikle fotoğraf biraz kötü çıkmış özür dilerim. epilatör biraz kullanıcıya göre değişir. öncellikle eğer yüzünüzü almaya alışkın değilseniz bence önce sir ağda bantlarıyla yüzünüzü alıştırın, ilk başta sert gelebilir. çünkü bildiğiniz cımbız sistemi. ama ben kıl tüy takıntılı bir insanım. haftada bir, bir buçuk haftada bir yüz bandı kullanırım o yüzden canım fazla yanmadı.
ama sakın acısız bir şey beklemeyin yüzünüzde aynı anda yüzlerce cımbız çalışıyor. ama dediğim gibi ben tüylere takıntılı olduğum için elimden cımbız düşmez.
tasarımı ergonomik ama ilk başta kaş bölgeniz yerine çenenizde denemenizi tavsiye ederim. eliniz alışmalı. kaşları şekillendirme kısmı biraz muğlak açıkçası. ben dağınık ve doğal kaş seviyorum, o yüzden keskin hatlar vermedim ama keskin hatlar isteyen biri için biraz sıkıntılı olabilir, en azından ilk başlarda.
bıyık almada bir numara gerçekten. özellikle bir süre almadım bıyıklarımı ürünü deneyeceğim için ve bir haftalık bıyığı (evet bir hafta bıyıklı gezdim, korkunçtu ) almam en fazla 1,5-2 dakika sürmüştür.
en çok can yakan kısım saç çizgisinin altından elmacık kemiği boyunca kulak hizasında devam eden bölüm. orası acıdı ama benim canım sir ağdayla da acıyor, bir de biraz uzundu, kısa olan yerleri daha acısız aldı. bu yüzden daha az acı için tüy ve kıllarımı uzatmadan 5-7 gün arasında bir sıklıkla kullanmayı düşünüyorum.

biraz Braun Love gibi oldu biliyorum ama ben gerçekten her ay kıl tüy işlerine sadece yüzüm için 45-60 tl arası harcıyordum ve şimdi bu sorunu çözmüş oldum. ürünle ilgili tek sıkıntım pil yuvasını açmakta oldu bir süre nasıl açacağımı keşfedemedim, bir süre de neyle açacağımı bulmakla uğraştım. dibinde küçük bir oyuk var oraya madeni bir parayı yerleştirip saat yönünün tersine çeviriyorsunuz ve yaylanarak açılıyor. tek bir kalem pille çalışıyor, Duracell pil paketten çıktı.
Satin Hair çok gerekli olmasa da elim değmişken onu da alayım dedim.
aklıma gelenler şimdilik bu kadar merak ettikleriniz varsa cevaplayayım.

Son düzenleme:
çok güzel ve aydınltıcı bir yazı olmuş canımmm.. ellerine saglık

dün yazdıklarımı bugüne de bölerek yaptım.sadece yerleri silmedim...

çarsambadan beri bakmıyorum kendime! regl oldum (benim hep ağır geçer) kızıma zor bakıyorum diyebilirim spor topiğinede şimdi yine yapamadım diye yazmakta içimden gelmedi..kendime çok kızıyorum zaten bu konuda.. ilerleyen günlerde ağrım hafifleyince spor bölümüne bu sefer şu dk yaptım diye yazmazsam noliiimmmm !!

kızlar ben kiehlisn kil maskesine başlamıştım ama memnun değilim, gözeneklerim siyah nokta doldu yanaklarımda kocaman siyah noktalar var, alnımda pötürtüler çıktı siyah noktalarım belirginleşti fikri olan var mı neden böyle oldu. tm tersi siyah noktalara iyi gelmesi gerekiyordu

Kızlar merabaaaa kaç gündür girmiyodum topiğe , keyifler nasıl

Bu arada ikaross ben nick değişikliği yaptım

merhaba canım hoşgeldin,özlettin kendini hay Allah kiehlsin ürünleri iyi deniyor genelde..kullanma canım o zaman,belliki sana uygun degil

merhaba canım hoşgeldin,özlettin kendini hay Allah kiehlsin ürünleri iyi deniyor genelde..kullanma canım o zaman,belliki sana uygun degil
bu markanın serumunu göz kremini almıştım memnun kalmamıştım çok övülüyo diye bi şans daha vereyim dedim maskeyi alayım dedim yine aynı sonuç

Banyoya girmeden önce sürdüm sonra duşta çıkardım sonrasında tonik uygulamadım acaba ondan dolayı mı oldu

onca para veriyoruz sonuç böyle olunca insan sinir oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…