evet dogrusu oryantalmış neyse ögrenmiş oldumvallaha gideceğim de kar atıştırmaya başladı hafiften akşam dönerken hasta olmam inşallah.
ben oryantal diye biliyordum ama, oryantel diyenler de var evet.
haklısın. olumlu konuşmak olumlu düşünmek lazım. en kalın paltomu ve yün atkı beremi çıkardım, malum izmirde pek lazım olmuyor. içime de kalın polar giydim mi bişicikler olmazevet dogrusu oryantalmış neyse ögrenmiş oldum" inşallah hasta olmam" yerine "önlemimi aldım,kendimi hastalıklara karşı koruyorum" dersen sözlerinle de kendini korumuş olursun dikkat et kendine..
ohhh en güzel bakımbugün neler yaptım,tam anlamıyla keyif ve tembellik yaptım :)
Bakım yaptırdığımda görüntüm kadar ruhum da relaks oluyor..Mis misohhh en güzel bakım
kesinlikle benim banyo tadilattaydı bir süre aksadı bakımım ama bugün tekrar yola devamBakım yaptırdığımda görüntüm kadar ruhum da relaks oluyor..Mis mis
bekliyoruzzzzkesinlikle benim banyo tadilattaydı bir süre aksadı bakımım ama bugün tekrar yola devam
maalesef ben dün başlayamadım canım.dün burası kar kış kıyametti.. haftaya inşallahSimsims canım oryantale başlamışsın hadi hayirli olsun.
Stres atarsin iyi olur.
benim bakim adına bişey yaptığım yok
tek yaptığım banyo ve kıl tüy işleri .
ne saçıma ne yüzüme bakim yapabiliyorum . Hafta sonu bakıma ayiricam zamanımı.
Bu arada benim saclarım da koyu siyah
her gece diplerine pamuklu çubukla tampon yaparak fındık yağı sür, işe yarar bir yöntem test edildi onaylandıKizlar bana kirpik gurlestiren ve uzatan(badem yagi ve e vitamini haric) bisi önerebilirmisiniz?
Hint yagi ve vazalini duydum bunu hic duymamistimher gece diplerine pamuklu çubukla tampon yaparak fındık yağı sür, işe yarar bir yöntem test edildi onaylandı
vallaha ben 2-3 ayda gürleştiğini yeni kirpik çıktığını gördüm ama kesin bir şey diyemem, ben de Ebru Şallı'dan duyduydum.Hint yagi ve vazalini duydum bunu hic duymamistim
Nekadar zamanda etki eder peki
?
Ben bi arastrim tesekkurlervallaha ben 2-3 ayda gürleştiğini yeni kirpik çıktığını gördüm ama kesin bir şey diyemem, ben de Ebru Şallı'dan duyduydum.
rica ederim, fındık e vitamini içerdiğinden kaş, kirpik, saç uzamasına yardımcı oluyor diye biliyorum;Ben bi arastrim tesekkurler
Ya cok tesekkurlerrica ederim, fındık e vitamini içerdiğinden kaş, kirpik, saç uzamasına yardımcı oluyor diye biliyorum;
ayrıca:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...pikleri-gurlestirmek-icin-8-dogal-yol.716947/
bir de şöyle bir şey buldum:
Kirpiklerinizi tarayın
Size garip gelebilir ama maskara yapmadan önce kirpiklerinizi tarayabileceğiniz küçük taraklar bulunuyor. Bunları kozmetik ürünleri satan dükkanlarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Kirpiklerinizi sık sık taramak uzamasına da yardımcı olacaktır. Bir rimel fırçası yardımı ile badem yağı sürerek taradığınızda uzamanın yanı sıra gürleşmeyi de görebilirsiniz. Badem yağının yerine hint yağı da kullanabilirsiniz. Farklı bir kullanım yöntemi ise maskaranızın içine bir damla badem yağı damlatmaktır. Bu şekilde makyaj yaparken aynı anda da bakım yapmış olacaksınız. Badem yağını kulak pamuklarına sürerek de kirpik diplerinize sürebilirsiniz. Bu işlemi de her gece yatmadan tekrarladığınızda olumlu sonuç alacaksınız. Dilerseniz daha besleyici olması açısından badem yağını hint yağı ile karıştırıp sürebilirsiniz.
Kaş ve kirpik losyonları
Aktarlarda doğal ve bitkisel olarak satılan kaş ve kirpik losyonlarını kullanabilirsiniz. Kullananların genellikle yorumları olumludur. Gece yatmadan süreceğiniz bu losyonları kirpiklerinizi iyice temizledikten sonra sürmeniz önemlidir. Fazla sürdüğünüzde gözlerinizin yanacağını da hesap ederek, az az ve gözlerinizi koruyarak sürmeye çalışın. Bu losyonların sonuç göstermesi yaşa göre değişiklik gösterebilmektedir.
Vazelin kullanın
Pahalı ve zor bakımlar yerine, her bayanın elinin altında bulunan vazelini ucuz ve pratik bir çözüm olarak kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Yatmadan önce göz kapaklarınıza vazelin sürerek bu şekilde uyuyabilirsiniz. Bu işlemden sonuç alabilmek için en az 1 ay haftada 3-4 gün uygulamanız gerektiğini unutmayın.
Her derde deva zeytin yağı
Kirpik ve kaşlarınızın uzaması için göz çevrenizin ve göz kapaklarınızın ihtiyacı olan vitaminleri tatbik edebilecek zeytin yağını, geceleri yatmadan önce birer damla damlatarak uygulayabilirsiniz. Sonuç almak içni 2 hafta bekleyin ve eskisine göre karşılaştırıp devam etmek isteyip istemediğinize karar verin.
Göz kapaklarınıza masaj yapın
Kirpikleriniz zaman zaman güçsüzleşip dökülebilir veya kırılabilirler. Bu yüzden kaş ve kirpiklerimize kötü davranmamamız gerekir. Gün içerisinde yorgun düşmüş ve yıpranmış göz kapaklarınıza geceleri masaj yaparak dinlendirirseniz bu kırılma ve kopmaları minimuma indirebilirsiniz. Ayrıca uykuda vücut kendi kendini onaracağı için, düzenli uyku uyumaya gayret gösterin.
E vitamini alımını arttırın
Kirpikleri besleyip uzatmasına destek verecek vitaminlerin başında E vitamini gelir. E vitaminli losyonları maskara öncesi kirpiklerinize sürebilirsiniz. Bunun yanında E vitamini açısından zengin besinler tüketerek kirpiklerinizin ihtiyacı olan E vitaminini temin edebilirsiniz. E vitamini açısından zengin besinler : ıspanak, badem, ay çiçeği çekirdeği, avokado, balık ( özellikle alabalık ), zeytin yağı, brokoli, bal kabağı.
Kaş ve kirpikleriniz için hangi bakımı uygularsanız uygulayın sonuç aldıktan sonra bıraktığınızda yavaş yavaş eski haline döndüğünü göreceksiniz. Bunun için size iyi gelen bakımı bırakmak yerine daha seyrelterek devam etmeniz
kaynak: ciltsitesi.com
Günaydın kızlar. ....
Simsims yok diye boşladiniz mi burayı yoksa
ben 2 gündür ayaklarıma bakım uyguluyorum inşallah şu nasırlardan kurtulucam.
Her gece yatmadan ayak kremimi sürüp yatıyorum. Inşallah etki eder..
bugün ev işi çamaşır bulasik temizlik çocukları banyosu is çok velhasıl.
Davinesyaklaşık 15-20 gündür kuaförümün önerdigi bu şampuanı kullanıyorum..hemen paylaşmak yerine biraz kullanayım öyle paylaşayım dedim..saçlarım yaglı. 1. gün degilse de 2. gün hemen yaglanıyor ve kuru şampuanla idare etmek zorunda kalıyordum bu şampuana kadar.. bu markayı hiç duymamıştım ama megersem bilinen ve iyi bir markaymış..saçlarım hem canladı hem baharatlı mis gibi bir kokusu var günler geçse de çıkmıyor hem de yaglanmıyor..kuaför yerine internetten almak daha uygunmuş bu arada
Davines Rebalancing Sebum Dengeleyici Şampuan
Eki Görüntüle 1424593
Ah şu ayaklar, aslında en fazla bakımı onlara yapmamız lazım ama aksatıyoruz maalesef, ben de bu aralar youtubeda scholl ayak törpüsü reklamına rastlıyorum nasıl bi ürün aceba arasştırmak lazımGünaydın kızlar. ....
Simsims yok diye boşladiniz mi burayı yoksa
ben 2 gündür ayaklarıma bakım uyguluyorum inşallah şu nasırlardan kurtulucam.
Her gece yatmadan ayak kremimi sürüp yatıyorum. Inşallah etki eder..
bugün ev işi çamaşır bulasik temizlik çocukları banyosu is çok velhasıl.