Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalyonu bloglarda çok gördüm,seveni çok,memnun kalıcaksın bence.. olsun önümüzdeki ay alırsın canım.. aynen ben de dün büyük bir kozmetik alışverişi yaptım..
selamlar bir günlük aranın ardından buradayım yeniden. boş ıvır zıvırın atıldığı bir odam vardı, bugün orayı toparlıyorum badana falan yapıp küçük bir çekyat alıp misafir odası yapmaya karar verdim, yoğun bir gün yani.
siz nasılsınız bakalım?
ohhhh sana da kolay gelsinKolay gelsin cnm ne guzel dusunmussun cok seker olur bence...
ben bgn gumuslerimi ovdum cay tabaklari tepsi filan vardi parlattim hepsini.
camasir topla katla yeni posta yika...
nevresimleri degistirdim
kendim icin de banyo yapicam tirnak eti jelimi tekrar deniycem kil maskesi yapicam
bugun ask-i memnunun ilk cekilmis 1975 versiyonuna basladim 6 bolumluk yapilmis zaten. Ben hep ilk cekilen orjinalleri izlemekten keyif almisimdir. Beni inanilmaz mutlu etti eski ask-i memnu :)
Gece yatmadan da kitabimi okurum artik
ne hoşsunuz :)Pazar günü köşe bucak ev temizligi yapıp belimi incitip 2 gün yattıktan sonra bugün biraz biraz iş yaptım.. sonrasında da bakım:108: diyebilirim ki verdigi huzur aynı saglıklı beslenmek ve spor yapmaktaki kadar mutlu ediyor insanı.. kendime bakıyorsam,kendimi seviyorum
bugün neler yaptım:)
evim için:
evimi toparladım
mutfagı temizledim
elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
2 kere bulaşık makinesi çalıştırdım,topladım
2 kere çamaşır makinesi çalıştırdım,astım
ayakkabılıgımı düzelttim
vücudum için:
banyo da ayak peelingi yaptım,banyo sonrası ayak kremimi sürdüm
hem yaglı cilt hem nem maskesi yaptım
saçlarımı düzleştirdim
ojelerimi çıkarıp yenilerini sürdüm
kaşlarımı aldım
parfüm sürdüm
bir de minik küpe taktım :)
ruhum için:
akşam kokulu mum yakıp balkonda kitap okumayı planlıyorum..
merhaba canım ben geldim işler bitti mi? hergün kremle canım,ayakların yumuşacık olucakGünaydın kızlar. ....
Simsims yok diye boşladiniz mi burayı yoksa
ben 2 gündür ayaklarıma bakım uyguluyorum inşallah şu nasırlardan kurtulucam.
Her gece yatmadan ayak kremimi sürüp yatıyorum. Inşallah etki eder..
bugün ev işi çamaşır bulasik temizlik çocukları banyosu is çok velhasıl.
evet canım bende de dökülme problemi var.. gerçi saçlarımda tek tük beyaz var, o yüzden canlı ve saglık ama dökülme problemi bende var..internetten al canım aklında olsun.. ben de aldıktan sonra araştırdım..şampuan için diyecegimi zaten dedim… diger ürünleri de iyidir bence bu arada bodyshop ayak peelingini ponza ile berbaer kullanıyormuş nasırlı ayaklar,aklında olsun..Davines benim de düşündüğüm bi marka ama bi türlü sıra gelemiyo diğer şampuanlardan, sen de dökülme problemi varmı
saçlarımı boyattığımda bu markayla boyatmayı düşünüyorum boyalarını çok övüyolar
merhaba canım hoşgeldin,ufak te olsa birşeyler yaparak başlaMerhaba hanımlar o kadar seyler yazmışsınız ki, hangilerini okuyacagımı saşırdım.
Bende bu aralar kendimi çok saldım, içimden hiç birsey yapmak gelmiyor.
merhaba canımmm hoşgeldinnnn.. neyseki 1 günlük ara oldu oo sen baya büyük işlere girişmişsin..harika olur yeni bir oda yeni bir enerjiselamlar bir günlük aranın ardından buradayım yeniden. boş ıvır zıvırın atıldığı bir odam vardı, bugün orayı toparlıyorum badana falan yapıp küçük bir çekyat alıp misafir odası yapmaya karar verdim, yoğun bir gün yani.
siz nasılsınız bakalım?
yok canım haklısın manikür gibi degil.. maniküre alışmışsan bunu begenmemekte haklısın..çok teşekkürler canımmmValla cnm anlamadim ama hic cikarmadi manikur gibi. Sanirim ben beceremedim. Once surdum tirnaklarima sonra ovaladim sanirim tek tek surup yapmam gerekiyodu ?
Evett gercekten cok cici seyler almissin hepsini gule gule kullan canim :)
yaw sen neler yaptın gene ellerine saglık.. ben de izlemedim aşk ı memnu eski versiyonunu.. bak ben de izleyeyim merak ettim..Kolay gelsin cnm ne guzel dusunmussun cok seker olur bence...
ben bgn gumuslerimi ovdum cay tabaklari tepsi filan vardi parlattim hepsini.
camasir topla katla yeni posta yika...
nevresimleri degistirdim
kendim icin de banyo yapicam tirnak eti jelimi tekrar deniycem kil maskesi yapicam
bugun ask-i memnunun ilk cekilmis 1975 versiyonuna basladim 6 bolumluk yapilmis zaten. Ben hep ilk cekilen orjinalleri izlemekten keyif almisimdir. Beni inanilmaz mutlu etti eski ask-i memnu :)
Gece yatmadan da kitabimi okurum artik
hadi kolay gelsin canımm,badana zor ama keyiflidir..ne renk düşünüyorsun?ohhhh sana da kolay gelsin
ay o versiyonu çok güzel ben izlemiştim, kesinlikle tavsiye ederim
evet odayı boşalttım, yarın halısını falan yıkamaya gönderirim, badanayı kendim yapayım istiyorum bakalım, oda küçücük zaten hem de ben evdeyim bana eğlence olur.
ne okuyorsun? ben de çok severim okumayı
merhaba teşekkür ederimmne hoşsunuz :)
ohhhh sana da kolay gelsin
ay o versiyonu çok güzel ben izlemiştim, kesinlikle tavsiye ederim
evet odayı boşalttım, yarın halısını falan yıkamaya gönderirim, badanayı kendim yapayım istiyorum bakalım, oda küçücük zaten hem de ben evdeyim bana eğlence olur.
ne okuyorsun? ben de çok severim okumayı
yok canım haklısın manikür gibi degil.. maniküre alışmışsan bunu begenmemekte haklısın..çok teşekkürler canımmm
yaw sen neler yaptın gene ellerine saglık.. ben de izlemedim aşk ı memnu eski versiyonunu.. bak ben de izleyeyim merak ettim..
Canım yeni okudum yazını. Şimdi bi krem deniyorum. Geçmezse Verutolu da alırımcanım sana bi önerim var eczanaye veya doktora sor oje gibi sürülen bi jel var isni verutol .
fiyatı 5 tlden az ama inan ki 2 kez kullanınca geçiriyor . nasır derdini biliyorum ne zor bişeydir . o yüzden sana yzdım . inşallah bulrsun o ilacı . hemen geçirir.
hoşbuldum hayatım, evet biraz büyük iş oldu ama keyifli oluyor, yarın çıkıp güzel bir çekyat bakayım diyorum, uygun fiyatlı bulursam köşe koltuk olarak alacağım çekyatı.merhaba canımmm hoşgeldinnnn.. neyseki 1 günlük ara oldu oo sen baya büyük işlere girişmişsin..harika olur yeni bir oda yeni bir enerji
hadi kolay gelsin canımm,badana zor ama keyiflidir..ne renk düşünüyorsun?
tamam canım bu hafta izlerim bu seriyi de internetten nasıl yapıldıgını araştır istersen canım..ben iterek yapıyorum..yani tırnak mesafen daha uzadı diyebilirim tek sonuç bu aslındasağol cnm :) evet çok değişik ve baya eski bi kayıt yüzler bile seçilmiyo nerdeyse halbuki o kadar eski bi tarih değil ama evet zevkli olur senin için...
bir türk ailesinin öyküsü nü okuyorum cnm gerçekten çok hoş bi kitap tavsiye ederim :)
aslında manikür de pek yaptırmıyorum ama hiç çıkartmadı anlayamadım tekrar deniycem akşam deneyemedim
sağolasın valla baya yoruldum bgn de genel temizlik... :) tavsiye ederim cnm youtube da var
çok begendim koltugun modelini,yatak olabilme fikrini ve odanı da çok merak ettimm.. bitince belki burda paylaşırsın marilyn monroe umarım bulursun canımm.. hayal ettim de.. bu anlattıkların gibi olursa çok şirin olur ben bu ara çok yogunum canım şuan gözüm kapanıyor bunları yazarken inan..perşembe gününe kadar böyle maalesef spor topigini boş bırakmayın..çünkü ben perşembeye kadar spr yapamayacagım öptümmmm iyi geceleerrrhoşbuldum hayatım, evet biraz büyük iş oldu ama keyifli oluyor, yarın çıkıp güzel bir çekyat bakayım diyorum, uygun fiyatlı bulursam köşe koltuk olarak alacağım çekyatı.
şöyle bir şey var aklımda: Eki Görüntüle 1428914
ortadaki puf yanaştırılıp yatak oluyor. hem yer bakımından da uygun, oda da çok büyük olmadığından en iyi şekilde kullanmak istiyorum, bakalım 600-1000 lira arası bir bütçe ayırdım inşallah bulurum istediğim gibi.
badanayı kumtaşı ya da çakıl taşı istiyorum bakalım orada beğenirim sanırım ama açık ve pastel bir renk olacak, hem oda aydınlık görünsün, hem modası zırt pırt değişmesin hem de göz yormasın.
sen neler yapıyorsun?
iyi geceler canım sana bol bol dinlen, spor topiğine göz kulak oluruz merak etme.ta
çok begendim koltugun modelini,yatak olabilme fikrini ve odanı da çok merak ettimm.. bitince belki burda paylaşırsın marilyn monroe umarım bulursun canımm.. hayal ettim de.. bu anlattıkların gibi olursa çok şirin olur ben bu ara çok yogunum canım şuan gözüm kapanıyor bunları yazarken inan..perşembe gününe kadar böyle maalesef spor topigini boş bırakmayın..çünkü ben perşembeye kadar spr yapamayacagım öptümmmm iyi geceleerrr
çok merak ettim eminimm çok güzel olucaktır kolay gelsin canımm..iyi geceler canım sana bol bol dinlen, spor topiğine göz kulak oluruz merak etme.
evet bitince paylaşmayı düşünüyorum, 6,5 m2 küçük bir oda aslında ama istediğim gibi olursa sevimli olacak bakalım.
merhaba canım hoşgeldin ben de daha bir ilgileniyorum yüzümle ve sabah ben de farklı bir tenle uya
nıyorum..hemen fark ediyor akşam yemegi ne yaptın? evet artık yarın bugün oldu..şimdi bakım zamanı
merhaba canım ne güzel eşinle paylaşıp yapıyorsunuz temizligi.. makyaj için eşin kıskanmış sanırım seni.. sen kendini begeniyorsan önemli olan tek şey bu evet canım bakımlı kadın olmak öyle birşey ki ,aynı çiçekler gibiyiz.. baktıkça güzelleşiyor güzelleştikçe kendimize daha çok bakıyoruz..merhaba epey bi zaman oldu ama yeniden geldim işte :)
kızımın odasını ayırmakla mesguldum.. bu zamana kadar eşim yapıyordu temizliği bide.. isyan bayrağını çektiği için artık ben devarldım :) yemmiye isterim demeye başlayınca tmm len ben yaparım temizlik neki dedim
ama bu zamana kadar yuzume bakımdan vazgecmedim...aferim bana.. haftasonu dısarı çıktık hatta makyaj bilem yaptım .. eşim g.tüme benzemiş diyip benim hevesimi kırmaya calıssana gıcıklığına ( mutasıp değilim eşimde keza ama öküzlük mevcut tabii kendisinde) ,pazardan kendime tek tokada aldım (haftasonu eş,im aldırmamıstı gerek yokk tokaya dediysede ben aldım bugun oh çatlasın) artık 3 tel sacıma şekilde verebilirim :))
yakında manikürde yapıcam kendime ama eksik malzeme evde onlarıda tamamlayım..sonra ayaklara gelıcek sıra.. ne güzel mutlu oluyorum ben kendime baktıkca..bakım yaptıkca... evime daha özen gosterıyorum ..en basta kızıma tabiki..
hiim bide o gun akşama fırında makarna yaptım arasına patlıcanı soteleyip ekledim çok güzel oldu ancak tembel işi işte