- 13 Şubat 2012
- 460
- 373
ay canımm süper. bekliyorum haberlerini, aslında greenpeel denen bişey varmış o kimyasal peelingten daha iyiymiş, bitkisel falan hepsini araştırmak lazımgünaydın canımm, inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu kıl tüy yün işlerindenben de merak ediyorum kimyasal peelingi.. bugün lazer için konuşmaya gittigimde onlar hakkında da bilgi alırım.yazarım buraya
canım bugün gidemedim,yarına kaldı.. greenpeel i ilk defa senden duydum,şimdi netten bakıyorum..ay canımm süper. bekliyorum haberlerini, aslında greenpeel denen bişey varmış o kimyasal peelingten daha iyiymiş, bitkisel falan hepsini araştırmak lazım
ne desem ne yazsam boş..birkaç gündür keyfim yok. Özgecan'a çok üzüldüm ve ne yalan söyleyeyim içimden duş almaktan başka bir şey gelmedi. ne tırnaklarımı yaptım ne ojelerimi sürdüm. içimden bir şey gelmedi.
bazen her şey anlamsız geliyor, dünya dursun istiyorum sanırım. zaten bu aralar depresif bir haldeydim bu da üstüne tuz biber ekti. yine kendimi salmak istemiyorum.
offf dertliyim hanımlar.
canım benim … hepimizin hayatında zaman zaman oluyor.. ama elbet bir gün geçiyor… geçicek..Bende dertliyimülkedeki olayların ayrı, hayatın gidişatı ayrı sıkıyor canımı .. elimden geldiğince bakımı aksatmamaya çalışıyorum.. hafif makyaj yapıyorum, nemlendiricimi sürüyorum, son 3 gündür bir çıkıyorum spora bir çıkmıyorum öncekinde dizim biraz dinlensin istedim dün de arkadaşlarla buluştuk.. canımı sıkan çok şey var ama bazılarını ben bile isimlendiremiyorum
harikasınessensenin ürünleri güzel oluyor canım,iyidir bence.. ben sally hanseninkini kullanıyorum onu da tavsiye ederim..
kalyonu bloglarda çok gördüm,seveni çok,memnun kalıcaksın bence..
kalyon aldim cnm essense gratiste de watsonsta da yoktu bakalim kalyon nasil cikacak iyi cikmazsa sally hansen alicam. Cuma gunu oldukca para harcayinca simli vucut losyonu bidahaki alisverise kaldi
merhaba canım hoşgeldinbu konu takibimde olsun merhaba bu arada.. 8 aylık bi kızım var vee kendime hiç bakım yapamıyorumdan öte üşengeçli diyim ne diyim bilemedim.. pazar gunu keşfettim aslında bu topiği ve gaza gelip kızımı gece uyuttuktan sonra yüzüme bakım yaptım.. sabah bı baktım sonra tekrar baktım aynada kendime demek bakım yapmak işe yarıyormus yuzum parlıyordu ve pürüzsüz gibiydi sanki öle işte..
bugun yaptıklarım
sabah kaltım kızıma kahvaltı hazırladım bu sırada ben sutlu kahve içtim şekersiz sonra kahvaltımı yaptım..
çamasırları toparladım.. katlayıp yerıne koydum
akşam ne yemeği yapsam hala muamma ???
hassas yerlerim hariç ağdamı yaptım.. 4 saat sonra yıkanıcam..
ekşm ayında ayak peelingi ve ayak bakımına dair ne varsa aldım amaaa dolapta bekleyip duruyor onuda bı ara bnaslıyım artık diyorum.. gece-gunduz bakım kremlerini bile yeni yeni kullanıyorum.. dediğim gibi üşengeçlimi amann yarın yaparım mı nedir bilinmez.. neyseki o yarın nihayet geldi:)
canım bak senin için ne buldum kkda.kabarmasını engellemek için bebek yagı sürüyorlarmış saçlarına ve çogu kişi uygulamış çok memnun kalmış.bir bak istersenBayanlar benim saçlarım banyodan sonra çoook kabarıyor koyun tüyü gibi oluyor tavsiye ediceğiniz krem,şampuan falan var mı?
Ne kadar incesin cok teşekkür ederimcanım bak senin için ne buldum kkda.kabarmasını engellemek için bebek yagı sürüyorlarmış saçlarına ve çogu kişi uygulamış çok memnun kalmış.bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kabaran-saclara-cozumm.292188/
rica ederim,umarım işine yararNe kadar incesin cok teşekkür ederim
Tamam canım yarın hemen gidip alıcamrica ederim,umarım işine yararyorumunu uygulayınca bekliyoruz
günaydın, hatta tünaydın canım :)) tahmin edebiliyorum izmiri.. oh ne güzel git sporunaGünaydın, İzmir de çok soğuk. tabii biz İzmir'li olduğumuzdan pek alışkın değiliz bu kadar soğuğa. evde tadilat vardı birkaç gün mecburen temizlik yapılacak ama o temizlik nasıl yapılacak onu düşünüyorum şimdi. spora da gideceğim bugün ama inşallah dönerken hastalanmam.
vallaha gideceğim de kar atıştırmaya başladı hafiften akşam dönerken hasta olmam inşallah.günaydın, hatta tünaydın canım :)) tahmin edebiliyorum izmiri.. oh ne güzel git sporunaben hava şartlarından dolayı gidemiyorum oryantal'a ya oryantel yazılmıyor muydu?? "oryantal"mış dogrusu ben de hala temizlige başlamadım.