- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
oooh misss gibi olmuştur evin ellerine kollarına saglık ben de istiyorum kanaviçe yazın bir yaptım öyle kaldı ama çok keyifliydi.. al canım, hazır indirim de varken güzel güzel cicler alBen de bayadir eve sardim temizligimi bitirdim nihayet. Ve artik gelsin bakimlar... bugun ayak bakimi yaptim. Eczaneden aldigim nasir solüsyonunu kullandim sertlesmis deriler icin baya ise yaradi. bacak ve koltuklatimdaki istenmeyen tuylerden kurtuldum. Yarin da havaya bagli olarak kuafore kaslarimi aldiricam, ayaklarimi tekrar torpuliycem ve genel bakimimi yapicam kismetse...
yeni bi kitaba basladim: bir turk ailesinin oykusu... cok övgü almis bi kitap bilenler bilir cok guzel basladi gercekten.
Son 15 gündür hergun sukur listemi tekrarliyorum mutluluk sebeplerimi düşünüyorum ve inanilmaz iyi geliyo bana.
bu aralar kanavice, yun, lavanta keseleri yapma gibi el becerileri ilgimi çekti bakalim malzeme filan alip cici cici seyler yapmayi planliyorum heves geldi :)
Kendime bi de satin almak istedigim kıyafetlerin listesini yapicam sonucta bu da bakimin bi parcasi. Hadi bakalim herkese iyi geceler dilerim :)