Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Ben geldim bugün pek bi durgundum :)
spor gıyındım bugün bıraz da makyaj kattım işin içine ama evdeydım, fazla spor da yapmadım ama beynımde bınlerce tilki dolandı durdu düşübnekten yorgunum şu an en son da duş aldım uzuunca keyifle :) şimdi uyuyacağım bakalım yarın neler olacak telefondan gırıyorum üşendim alıntı yapmadım yarına artık :)

merhaba kızlar:KK54: bazen hem yorgun, hem uykusuz olursunuz ama hiç uykunuz yokmuş gibi oturursunuz ya şu an ben öyleyim..sabah 5te kalkıp 6 da gene yollarda olucam ama hiç uyuyasım yok.. evime dönüyorum bir kaç günlügüne sonra kaldıgım yerden tatilime devam kısmetse:KK66:

bugün neler yaptım:
ojelerimi çıkarıp yeni oje sürdüm
denizde 1200 kulaç attım
tüy işlerini hallettim
akşam da yine güzel bir elbise giydim,yanaklara benefit sıvı allık sürdüm,saçlarımı önce açtım sonra sıcaktan o kadar yaktı ki topladım.. bu sıcakta saçları açık gezenlere hayranım,nasıl pişmiyorlar acaba?saçlarımı düzleştirmeyi özledim..

merhaba kızlar:KK54: bazen hem yorgun, hem uykusuz olursunuz ama hiç uykunuz yokmuş gibi oturursunuz ya şu an ben öyleyim..sabah 5te kalkıp 6 da gene yollarda olucam ama hiç uyuyasım yok.. evime dönüyorum bir kaç günlügüne sonra kaldıgım yerden tatilime devam kısmetse:KK66:

bugün neler yaptım:
ojelerimi çıkarıp yeni oje sürdüm
denizde 1200 kulaç attım
tüy işlerini hallettim
akşam da yine güzel bir elbise giydim,yanaklara benefit sıvı allık sürdüm,saçlarımı önce açtım sonra sıcaktan o kadar yaktı ki topladım.. bu sıcakta saçları açık gezenlere hayranım,nasıl pişmiyorlar acaba?saçlarımı düzleştirmeyi özledim..
aynı hayranlık bende de var :) nasıl geziyorlar yaa

ayy ben bu topiği daha yenı goruyorum. telefonumla giremiyorum artık kkya. evdeki bilgisayardan bı gireyim diye oturdum. nelerler karşılaştım. hemen okumam gerek. son zamanlarda çok bakımsızım. kişinin bakımlı olması için de mutlu olması gerek. hem ruhen hem bedenen bi bakıma alayım kendimi. ben de fırsat buldukça yazmaya çalışırım artık.

Merhba dün dışarı çıktım esımle:KK60:
Bordo oje sürdüm
White now macununu kullandım
Bioderma jeliyle yüzümü yıkadım
Makyajımı yaptm(bb krem rimel ruj )
Saçlarmı düzleştircim.
Dar siyah pantolon üstnede toz pembe bir gömlek giydim.
Tülbent gibi oyalı saç bandını taktım
Küpelerimi taktım.
Parfümü bolca sıktım.
Babet giydim altınada
Öyle dısarı çıktm :KK25:
Bugün içinse daha bisey yapmadm yine don atletleyim:KK59:

Bordo oje sürdüm
Saçlarmı düzleştircim.
Küpelerimi taktım.
Parfümü bolca sıktım.
Babet giydim altınada
ohh mis :)

Bordo oje sürdüm
Saçlarmı düzleştircim.
Küpelerimi taktım.
Parfümü bolca sıktım.
Babet giydim altınada
White now macun ne acaba , diş için mi ? o_O

Her kadın bakımlı olmak ister.. ama hepsi bunu başaramaz.. ve her bakımsız kadının bahaneleri ama'ları vardır; kimi üşengeçlikten bakımsızdır.. kimi evlenince kendine bakmayı unutmuştur.. kimi çocuklu,kimi ev hanımı, kimi çalışandır.. kimi kilo alınca bırakmıştır kendini.. kimi depresyondadır vs vs.. haydi gelin bırakalım bahaneleri ve bakımlı olalım.. hem evimize hem vücudumuza hem ruhumuza bakım yapalım.. püf noktalarımızı,günlük yaptıgımız her türlü bakımı,alışverişlerimizi,okudugumuz kişisel bakım,güzellik vs kitaplarımızı.. kısaca bakım adına yaptıgımız herşeyi burda paylaşıp birbirmize destek olalım :KK66:

Eki Görüntüle 1197550
Bugün nobet çıkışim ve su an yatakta tembel tembel uzanıyor olmaktan rahatsızim,tabi bu tembelliğimde sevgilimle küs olmanın etkisi hiç azimsanamaz.fakat su dakika itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum kalkıp güzel bi dus alayım güzel bi maske yapayim kremler süreyim de kendime geleyim En Büyük KK:KK70:

ombre-dudak-nedir-nasil-yapilir-08.jpg

Belki bilenler vardır geçen gün nette gezinirken rastladım kızlar bu konu için ne diyeceksiniz bakalım.. ''dudaklarda ombre modası''
Caanım ben videoda izlemiştim. Yaptım çok da güzel oldu. Anlatayım istersen ama narin kadife ombre dudak diye ara izle bir de uzmanından:-) mac mualarından kendisi..

Dağılabilen yumuşak bir siyah göz kalemine,
Beğendiğin bir rujaaaa :-)
Kapatıcıya ihtiyacın var bir de ruj fırçasına.

Ben o dudağın ortasındaki açık kısmı yapmadım tamamen koyuluk aradığım için. O yüzden kapatıcıya ve fırçaya ihtiyacım olmadı.

Anlatayım kendimce..

Dudak çizgine siyah göz kalemini sürüyorsun.. Çerçeve hazırsa lipstick sür.. Pembe kırmızı canın ne renk istiyorsa..
Ben rujumla da karıştırabildim ama eğer siyahlık dağılıp rujla karışmadıysa sen fırçayla dağıt. Ama çok ortaya inme ki açık renk kalsın ora. Sonra da fotodaki en açık renk var ya onun için fırçanı kapatıcına dokundur oraya uygula ve oradaki rujla harmanlanmasını sağla..

Foto bekliyorum:-)

ayy ben bu topiği daha yenı goruyorum. telefonumla giremiyorum artık kkya. evdeki bilgisayardan bı gireyim diye oturdum. nelerler karşılaştım. hemen okumam gerek. son zamanlarda çok bakımsızım. kişinin bakımlı olması için de mutlu olması gerek. hem ruhen hem bedenen bi bakıma alayım kendimi. ben de fırsat buldukça yazmaya çalışırım artık.
hoşgeldin canımmm hadi gel sen de katıl bizee,moralin bak nasıl düzeliyor bakımlı oluncaa :KK19::KK68:
Bordo oje sürdüm
Saçlarmı düzleştircim.
Küpelerimi taktım.
Parfümü bolca sıktım.
Babet giydim altınada
dün ne güzel olmuşsun öyle bayıldımmm:KK68: hehe evet 7 gün 24 saat olamayız tabi,arada bir mola lazım:cool:

dünü hatırlamıyorum ama bugün benden hayır yok.. kendim için hiçbir şey yapmadım..
canım ya olur arada öyle,ben de yoldan geldim şimdi.. pestil vaziyetteyim.benim de boş günüm oldu bugün :KK66: keyfin,moralin nasıl? burdan moralli gözüküyorsun :KK19:

Bugün nobet çıkışim ve su an yatakta tembel tembel uzanıyor olmaktan rahatsızim,tabi bu tembelliğimde sevgilimle küs olmanın etkisi hiç azimsanamaz.fakat su dakika itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum kalkıp güzel bi dus alayım güzel bi maske yapayim kremler süreyim de kendime geleyim En Büyük KK:KK70:
hoşgeldin canım aramıza:KK25: dün nöbet bugün tembellik normal aslında :) duş ve bakım günü olsun bugünün :KK70:

Caanım ben videoda izlemiştim. Yaptım çok da güzel oldu. Anlatayım istersen ama narin kadife ombre dudak diye ara izle bir de uzmanından:-) mac mualarından kendisi..
Ben o dudağın ortasındaki açık kısmı yapmadım tamamen koyuluk aradığım için. O yüzden kapatıcıya ve fırçaya ihtiyacım olmadı.
Anlatayım kendimce..
Dudak çizgine siyah göz kalemini sürüyorsun.. Çerçeve hazırsa lipstick sür.. Pembe kırmızı canın ne renk istiyorsa..
Ben rujumla da karıştırabildim ama eğer siyahlık dağılıp rujla karışmadıysa sen fırçayla dağıt. Ama çok ortaya inme ki açık renk kalsın ora. Sonra da fotodaki en açık renk var ya onun için fırçanı kapatıcına dokundur oraya uygula ve oradaki rujla harmanlanmasını sağla..
merak ettim videosunu izlicem şimdi :KK37:

hoşgeldin canımmm hadi gel sen de katıl bizee,moralin bak nasıl düzeliyor bakımlı oluncaa :KK19::KK68:

dün ne güzel olmuşsun öyle bayıldımmm:KK68: hehe evet 7 gün 24 saat olamayız tabi,arada bir mola lazım:cool:

canım ya olur arada öyle,ben de yoldan geldim şimdi.. pestil vaziyetteyim.benim de boş günüm oldu bugün :KK66: keyfin,moralin nasıl? burdan moralli gözüküyorsun :KK19:

hoşgeldin canım aramıza:KK25: dün nöbet bugün tembellik normal aslında :) duş ve bakım günü olsun bugünün :KK70:

merak ettim videosunu izlicem şimdi :KK37:
İzle olmazsa anlatayım tekrar:) ben yaptım kendime çünkü

Anlatayım kendimce..

çok güzel anlatmışsın canım deneyeceğimm inşallah becerebilirim :KK70:
canım ya olur arada öyle,ben de yoldan geldim şimdi.. pestil vaziyetteyim.benim de boş günüm oldu bugün :KK66: keyfin,moralin nasıl? burdan moralli gözüküyorsun :KK19:merak ettim videosunu izlicem şimdi :KK37:
canım çok moralliyim anlatamam :)) sevdiğim kişinin sevgilisiyle konuştum bugün uçuyorum böyle havalarda.. ama iyi olucam inşallah hep böle gitmeyecek yaa..

çok güzel anlatmışsın canım deneyeceğimm inşallah becerebilirim :KK70:

canım çok moralliyim anlatamam :)) sevdiğim kişinin sevgilisiyle konuştum bugün uçuyorum böyle havalarda.. ama iyi olucam inşallah hep böle gitmeyecek yaa..

Teşekkür ederim canım olur mutlaka:) bi ara resimli de anlatırım da şuan ben de bakımsızım kuaföre gitmem lazım :KK70:

X