Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Ama hepsini anlatmışsin
Izliycektim filmi hiç heyecanı kalmadı kiiiii:KK43:

:KK43: sims komedı dısında ızlemedıgını yazınca rahatlıkla yazdım pardon.. da fılmın ısleyısı garıp bı gecmısten bı o andan goruntuler var cozmeye calısıyorsun aklınla ılerletıyorsun sahnelerı sonunu yazdım yazdım bozdum bıtene kadar.. :) suprızlı bı sonu oldugunu solemıs oldum :/

:KK43: sims komedı dısında ızlemedıgını yazınca rahatlıkla yazdım pardon.. da fılmın ısleyısı garıp bı gecmısten bı o andan goruntuler var cozmeye calısıyorsun aklınla ılerletıyorsun sahnelerı sonunu yazdım yazdım bozdum bıtene kadar.. :) suprızlı bı sonu oldugunu solemıs oldum :/
Merak ettim. :KK8:Yine de izliycem. Ben severim oyle sürprizli filmleri.

olsun mutlu sonsa izleyebilirimm o zaman :KK37::KK36:
simsimm lazerın deneme tahtası benım anacıgım :KK70:

kac cesıdını denedım ınana hatırlamıyorum hepsını denemıs de olabılırım ne badıreler atlattım :)) bırınde uzum tam ıkıı katına cıkmıstı ve 2.seansıda odemıstım param yandı.. vermedıler hastahaneydı ve doktoru sıkayet etsem ceza aldırtabılecek olcude yuzum yandı 2 gun sıs gezdım.. cektıgım acı aklımı durdurmustu resmen.. cok acıdıgını soyledım uyusturucu emla varya bolgesel o kremı surup yıne devam ettı dr pislık adam ıstemıyorum kalsın dedım seansdan yarım cıkmama da ızın vermemıstı daha lısedeydım :KK43:

bırdaha ugramadım bıle o hastaneye ..

alex ıle yaptırdım bı merkeze 1 yıldan fazla param yandı cope attım hıcbırsey degıstırmedı aksına tüy idi kıl oldu.. favorılerım felan :KK43:

sonra sukurler olsunkı bı hastanede IPL yaptırdım cok guzel sonuc verdı koltuk altı hemen bıtıyor 4 kere felandı galıba cok cok azaldı su ergenlıkte yenı cıkar ya o sekle geldı. yuzumde cok ıncecık kucuk tüyler seklınde kaldı karsıdan bakıldıgında farkedılmeyecek kadar ısıga yandan bakınca gorunuyordu mesela... sehır degısıklıgınden bırakmak zorunda kalmıstım.. koltuk altımıda yuzumude ara ara gıdebılsem 2 3 ayda ıyı olurmus ben makınayla koltukaltına ıplede yuzume devam ettım tertemız olsun hıc gormeyeyım dıye yuzu de takıntı yapmısım demekkı aldıkca eskı halıne dondu 5 yıl sonra.. sımdı tekrar bı merkezde yuz paketı aldım bıtırme garantılı dıyod sıstem en ıyısı denıyordu DIYOD ütüleme dedıler.. bılmıyorum ama dıger o ıyı gelen hastanedede IPL cıhazı kaldırmıs DIYOD almıs o hastahaneye cok guvenıyorum ama ben merkezde 500 tl bıtırme garantılı anlastım hastahanenın her seansı 100-150 arası bısı..
ooof neler yaşamışsın şaka gibi.. :KK43: iyi yapmışsın yeniden başlamakla,diyod duymamıştım,araştıracagım sagol tatlım :KK66:

Günaydın. ..:KK76::KK76::KK76:
xenforo-smilies-kk52.gif

Ben de bugun yazayım bakalım neler yapıcam.
Şimdi odaları süpürücem toz alicam.
Yürüme bandında 45 dakika yürüycem
30 kez duvarda şinav çekicem.
Göğsüme fındık yagiyla masaj yapıp duş alicam
Ayaklarımi torpuleyip Krem sürücem.
Sonra da ra_punzel in dediği filmi izliycem. Internette bulabilirsem

Günaydın. ..:KK76::KK76::KK76:
xenforo-smilies-kk52.gif

Ben de bugun yazayım bakalım neler yapıcam.
Şimdi odaları süpürücem toz alicam.
Yürüme bandında 45 dakika yürüycem
30 kez duvarda şinav çekicem.
Göğsüme fındık yagiyla masaj yapıp duş alicam
Ayaklarımi torpuleyip Krem sürücem.
Sonra da ra_punzel in dediği filmi izliycem. Internette bulabilirsem
oooooh harika planlar kolay gelsin ve keyifli geçsin günün :)

Film hariç planladıklarımin hepsini yaptım.:KK9:
Akşama filmi incelicem.
Çocuklar tüm gun evde sıkıldı onları parka cikarayim. :KK76:
Bu arada yuruyusumu de eklicemtim ama 3 kere sifirlandi değerler

Merhabaaa :) akşam 5e kadar kalkmadım yataktan kahvaltı dışında :KK70: soğuk algınlığının kırgınlığını yaşıyorum sanırım, Dün dolapları yarı yarıya düzeltmiştim ama daha bitmedim akışına bıraktım artıkın bugünü :)

Film hariç planladıklarımin hepsini yaptım.:KK9:
Akşama filmi incelicem.
Çocuklar tüm gun evde sıkıldı onları parka cikarayim. :KK76:
Bu arada yuruyusumu de eklicemtim ama 3 kere sifirlandi değerler
canım benim tebrik ederim :KK9: yazmak nasıl işe yarıyor degil mi? filmi izledi mi? çocuklarla parka gittin mi? :))

bu gün sadece kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım, bavul hazırlamam lazım ama hiç içimden gelmiyo
ooof ne zordur gurbete gitmek iyi bilirim.ayakların geri geri gider.. sen yola çıktıgında bütün yol boyunca çözemedigin tüm dertler sana eşlik eder,ama bir kaç gün sonra alışırsın yeni düzene ,en azından bende böyle oluyordu :))

dün dedigim çogu işleri bugün ögleni de katarak bitirdim :KK71:bir tek yer silme kaldı.o da yarın tekrar süpürüp silerim artık..bir şeyler yazmak istiyorum ama çook yorgunum:confused:,belki yarına :KK66:

Bugünün finali
canım benim tebrik ederim :KK9: yazmak nasıl işe yarıyor degil mi? filmi izledi mi? çocuklarla parka gittin mi? :))
Evet canım parka gittik eğlendik Salıncağa bindim ben de :rolleyes: oğlum beni salladı :KK71:
Güzel ve eğlenceliydi . Filmi izleyemedim. Fırsatım olmadı onu araştırmaya.
Ama yazmak gerçekten ise yariyo

Bugünün finali

Evet canım parka gittik eğlendik Salıncağa bindim ben de :rolleyes: oğlum beni salladı :KK71:
Güzel ve eğlenceliydi . Filmi izleyemedim. Fırsatım olmadı onu araştırmaya.
Ama yazmak gerçekten ise yariyo
çok güzel canım,ne güzel geçmiş günün :)) oglunda büymüşte annesini sallarmış :)) yazamaya devam et,gerçekten çok işe yarıyor,insan yapınca da huzurlu oluyor :))

günaydın :)) herşey yolunda şükür,ya senin?

ben de iyiyimm .. derslerim başlamadan kiloları atmaya o kdr niyetlendm ki ssadece cuma zayflama topigine takılıyorum uzun zamandır .. ama bugün hem evi hem kendmi toplamam lazım aklıma sen geldin napıyosun diye bakayım dedim :)

ben de iyiyimm .. derslerim başlamadan kiloları atmaya o kdr niyetlendm ki ssadece cuma zayflama topigine takılıyorum uzun zamandır .. ama bugün hem evi hem kendmi toplamam lazım aklıma sen geldin napıyosun diye bakayım dedim :)
iyi yapmışssın :)) zayıflama topikleri gerçekten iyi oluyor.. herkes birbirinden güç alıyor :KK19: ee yaz neler yapmak istedigini o zaman.planın ne? :KK66:

iyi yapmışssın :)) zayıflama topikleri gerçekten iyi oluyor.. herkes birbirinden güç alıyor :KK19: ee yaz neler yapmak istedigini o zaman.planın ne? :KK66:

tüm evi batan aşağı temizlemem sonra akşam yemeğini yapmam lazım ..

ağda yapıp kaşlarımı aldırmam lazım ..

saçlarıma bi bakım maskesi yapıp uzunca bi duş almam lazım ..

bi türlü bitmeyen ödevimii yapmam lazımmm :KK43:

tüm evi batan aşağı temizlemem sonra akşam yemeğini yapmam lazım ..

ağda yapıp kaşlarımı aldırmam lazım ..

saçlarıma bi bakım maskesi yapıp uzunca bi duş almam lazım ..

bi türlü bitmeyen ödevimii yapmam lazımmm :KK43:
işler çok ama bir yerden başlayınca yavaş yavaş biter..önemli olan 1.karar vermek ve 2.başlamak.. 1.si tamam,sıra 2.de :)

X