simsimm lazerın deneme tahtası benım anacıgım
kac cesıdını denedım ınana hatırlamıyorum hepsını denemıs de olabılırım ne badıreler atlattım :)) bırınde uzum tam ıkıı katına cıkmıstı ve 2.seansıda odemıstım param yandı.. vermedıler hastahaneydı ve doktoru sıkayet etsem ceza aldırtabılecek olcude yuzum yandı 2 gun sıs gezdım.. cektıgım acı aklımı durdurmustu resmen.. cok acıdıgını soyledım uyusturucu emla varya bolgesel o kremı surup yıne devam ettı dr pislık adam ıstemıyorum kalsın dedım seansdan yarım cıkmama da ızın vermemıstı daha lısedeydım
bırdaha ugramadım bıle o hastaneye ..
alex ıle yaptırdım bı merkeze 1 yıldan fazla param yandı cope attım hıcbırsey degıstırmedı aksına tüy idi kıl oldu.. favorılerım felan
sonra sukurler olsunkı bı hastanede IPL yaptırdım cok guzel sonuc verdı koltuk altı hemen bıtıyor 4 kere felandı galıba cok cok azaldı su ergenlıkte yenı cıkar ya o sekle geldı. yuzumde cok ıncecık kucuk tüyler seklınde kaldı karsıdan bakıldıgında farkedılmeyecek kadar ısıga yandan bakınca gorunuyordu mesela... sehır degısıklıgınden bırakmak zorunda kalmıstım.. koltuk altımıda yuzumude ara ara gıdebılsem 2 3 ayda ıyı olurmus ben makınayla koltukaltına ıplede yuzume devam ettım tertemız olsun hıc gormeyeyım dıye yuzu de takıntı yapmısım demekkı aldıkca eskı halıne dondu 5 yıl sonra.. sımdı tekrar bı merkezde yuz paketı aldım bıtırme garantılı dıyod sıstem en ıyısı denıyordu DIYOD ütüleme dedıler.. bılmıyorum ama dıger o ıyı gelen hastanedede IPL cıhazı kaldırmıs DIYOD almıs o hastahaneye cok guvenıyorum ama ben merkezde 500 tl bıtırme garantılı anlastım hastahanenın her seansı 100-150 arası bısı..