- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
- 108
- Konu Sahibi bezdumdaa08
-
Gerçekten gargara yapacak miyim diyeÇalıştıgın yerde mutlu değilsen para mutluluk getirmez benım takıldıgım neden fotoğraf yolla diyor
Valla yine sabrederdim de üst üste geldi tatsizliklar artık dayanamadimOha yok artık
Bu kadını şikayet edebileceğiniz bir merci filan arsa şikayet edin. 1000lira para mı bu devirde. Bakıcı değil köle almış sanki bu kadar da hak yenmez pes. Hakkınızı yedirmeyin böylelerine fırsat vermeyin. Bir de maaşından keserim diyor hadsiz çok para veriyormuş gibi oha ya şok oldum.
Ayrıca iş dışında sizi rahatsız edemez emir veremez böyle taciz etmiş sizi resmen. Gerizekalı ego tatmin ediyor herhalde aşağılık pislik. Çok sinirlendim ya çok. Siz çok sabırlıymışsınız ben olsam o tuzlu suyu burnuna sokar iki de çakar öyle çıkardım herhalde.
1000 TL ye evde boş bile oturmam o kadar saat. Kesin çok ihtiyacı var.Verdıgı para para degıl. Yaptıgı muamele cırkın.
Cocuklar ikiz. Bide evde ıs yaptırıyor.
Tanrılar kurban istese seni verecek nerdeyse ve suyunla da pilav yapacak, oha.
Evde evladını bırakıp gidip bu kadına katlanma. Onunkiler evlatta senın ki ne? Hasta olsan zaten önlem alırsın evvela kendi evladın ıcın.ısıne baksın vicdansız takıntılı manyak.
Insallah o paraya ihtiyacın yoktur
En uzucu kismi da bu iste.1000 TL ye evde boş bile oturmam o kadar saat. Kesin çok ihtiyacı var.
Neyin fotoğrafını atıyorsunuz? Videosuz nasıl ikna oluyor? Ciddi soruyorum.Gerçekten gargara yapacak miyim diye
Ay aklıma gelse yazardım ama tiksinir böyle şeylerden ondan foto at demistirNeyin fotoğrafını atıyorsunuz? Videosuz nasıl ikna oluyor? Ciddi soruyorum.
Yok asla oyle dusunmeyin burda bi konu vardı bakıcısına sigorta yapmayan bi uyeyi sonradan bakıcı sikayet etmisti baya dava vs acıldı sonra konu sahibi bakiciya istedigi parayi vermek durumunda kaldı yaptigi suc olduğu icin dava biterse cok daha fazlasini vermek durumunda kalacakti çünkü.Kadının arkası güçlü sanırım bir şey çıkmaz büyük ihtimal
5 dakikalık iş madem kendi yapsın, niye yardımcı tutuyormuş 5 dklık iş için.Valla bugün bıraktım geldim. Sabah coxuklari uyuttuk kahvaltı yaptık. Daha ev işine el surmemistim. Ev evlikten çıkmıştı valla. Dedim ben gidiyim eve iylesince gelirim artık. Başka çözümü yok dedim. Sen bilirsin dedi ciktim geldim bende. Sabaha kadarda uyuyamamisti çocuklar huysuzlanmis. Bilmem artık bugün ne yaptı. Ne hali varsa görsün. Tam ben çıkacakken çocuğun biri uyandı seslendim ona dedim çocuk uyandi. Kendi gitti baktı hiç oralı olmadım. Hepsini yapsın tek başına. Bakalım kolaymiymis. Bide begenmiyo. 5 dakkalik iş diyo
Hiç iş tecrübem yok market mağaza vs o yüzden basvuramiyorum o tür yerlere. Yapamam diye çekiniyorum. Böyle evlerde çalışınca da köle muamelesi görüyorumSiz akıllı ve dirayetli birine benziyorsunuz. Mağazada tezgahtarlık bile yapsanız sizi Sigorta ve en azından asgari ücretle çalıştırırlar. Mağazada veya markette çalışabilirsiniz. Migros vs gibi bir yere girin hiç olmadı. Lütfen ihtiyacınız oldu diye böyle buldumcuk delisi tiplere değer vermeyin. Sizin ihtiyacınız olduğunu hissetmiş olabilir. Durumunuz nedir bilmiyorum ama en azından size Sigorta verecek veya düzgün davranacak birilerini bulun.
En büyük dertten kurtarmşsnz kadını.Bide üstüne onu sallamaktan kurtardım. Sabaha kadar çocuk salliyodu. Dedim alistiralim kendi kendine uyusunlar. 1 aydır ona uğraşıyorum. Pispisliyoruz uyuyorlar şimdi. Alisirlarsa 1000 lira ödül vericem dedi. Bakalım bahane bukucak mi maaş gününu bekliyorum.
Uyardılar tabi ama mecbur kaldım ilerde artırır dedim. Bu kadar baskıcı olmasa yine yapardım idare ederdim bir sureArkadaşım okul servisinde çalışıyor.günde taş catlasın 3 saat ve aylık 1000 lira alıyor.siz ne yaptığınızın farkındamısınız.Hem ikiz bebek bakıyorsunuz 12 saat ve artı ev iside sizin üstünüzde.hic mi biri sizi uyarmadı.yazik günah size.bence içerde kalan paranızı alın ve asla gitmeyin.
Tamamen kendi kendilerine uyumuyorlar diye bahane edip vermez belki parayı. Ağzında dolandiriyo zaten. Hayatta helal etmem. İki tane altini kayboldu geçen. Hak yerse Allah sorar. Çok emek verdim vallaEn büyük dertten kurtarmşsnz kadını.
Hiç iş tecrübem yok market mağaza vs o yüzden basvuramiyorum o tür yerlere. Yapamam diye çekiniyorum. Böyle evlerde çalışınca da köle muamelesi görüyorum
Teşekkür ederimBaşta kimsenin tecrübesi olmaz. Siz üstünüz başınız temiz, düzenli bir görünümde gidip tecrübem yok ama kolay öğrenirim, çok istekliyim, düzenli gelir giderim deseniz bence sizi alırlar. İş veren için en önemlisi gelip gidiş saatleri, işe gelmeyenler, bahane uyduranlar. Siz sigortanız olsun ki en azından ileride bir emekliliğiniz olur. Lütfen bir deneyin.
Evden sipariş alıp ev yemeği yapıp, mantı yapıp satanlar da var ama Sigortası yok. Ek olarak böle bir şey de yaparsınız.
Öpüyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?