Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Oha yok artık

Bu kadını şikayet edebileceğiniz bir merci filan arsa şikayet edin. 1000lira para mı bu devirde. Bakıcı değil köle almış sanki bu kadar da hak yenmez pes. Hakkınızı yedirmeyin böylelerine fırsat vermeyin. Bir de maaşından keserim diyor hadsiz çok para veriyormuş gibi oha ya şok oldum.

Ayrıca iş dışında sizi rahatsız edemez emir veremez böyle taciz etmiş sizi resmen. Gerizekalı ego tatmin ediyor herhalde aşağılık pislik. Çok sinirlendim ya çok. Siz çok sabırlıymışsınız ben olsam o tuzlu suyu burnuna sokar iki de çakar öyle çıkardım herhalde.

Valla yine sabrederdim de üst üste geldi tatsizliklar artık dayanamadim

1000 TL ye evde boş bile oturmam o kadar saat. Kesin çok ihtiyacı var.

Kadının arkası güçlü sanırım bir şey çıkmaz büyük ihtimal
Yok asla oyle dusunmeyin burda bi konu vardı bakıcısına sigorta yapmayan bi uyeyi sonradan bakıcı sikayet etmisti baya dava vs acıldı sonra konu sahibi bakiciya istedigi parayi vermek durumunda kaldı yaptigi suc olduğu icin dava biterse cok daha fazlasini vermek durumunda kalacakti çünkü.
Gerci onda konu sahibinin dedigine gore bakici ozellikle sigorta istememis ama ne olursa olsun yapılmalı

5 dakikalık iş madem kendi yapsın, niye yardımcı tutuyormuş 5 dklık iş için.

Tamam evladını düşünüyor ama
1. Madem düşünüyor ücretini de fazla vermeli aynı paraya burda yarm gün tek çocuğa bakıyorlar ve ev işi de yok içinde.
2.böyle size ısrarcı davranması foto istemedi hiç hoş değil.
Ben de çalışıyorum..geçen yıl kızımı bakıcıya bıraktım. Hiç bu tarz konuşmadım.

Siz akıllı ve dirayetli birine benziyorsunuz. Mağazada tezgahtarlık bile yapsanız sizi Sigorta ve en azından asgari ücretle çalıştırırlar. Mağazada veya markette çalışabilirsiniz. Migros vs gibi bir yere girin hiç olmadı. Lütfen ihtiyacınız oldu diye böyle buldumcuk delisi tiplere değer vermeyin. Sizin ihtiyacınız olduğunu hissetmiş olabilir. Durumunuz nedir bilmiyorum ama en azından size Sigorta verecek veya düzgün davranacak birilerini bulun.

Arkadaşım okul servisinde çalışıyor.günde taş catlasın 3 saat ve aylık 1000 lira alıyor.siz ne yaptığınızın farkındamısınız.Hem ikiz bebek bakıyorsunuz 12 saat ve artı ev iside sizin üstünüzde.hic mi biri sizi uyarmadı.yazik günah size.bence içerde kalan paranızı alın ve asla gitmeyin.

Hiç iş tecrübem yok market mağaza vs o yüzden basvuramiyorum o tür yerlere. Yapamam diye çekiniyorum. Böyle evlerde çalışınca da köle muamelesi görüyorum

En büyük dertten kurtarmşsnz kadını.

Uyardılar tabi ama mecbur kaldım ilerde artırır dedim. Bu kadar baskıcı olmasa yine yapardım idare ederdim bir sure

Asla bu manyakla calismayin asla!baska bir is bulursunuz illaki ,is yukun cok fazla somuruyor resmen,sigortada yapmamis,tavirlari desen igrenc otesi ac kalsam boyle birine minnet etmem zannimca

Hiç iş tecrübem yok market mağaza vs o yüzden basvuramiyorum o tür yerlere. Yapamam diye çekiniyorum. Böyle evlerde çalışınca da köle muamelesi görüyorum

Başta kimsenin tecrübesi olmaz. Siz üstünüz başınız temiz, düzenli bir görünümde gidip tecrübem yok ama kolay öğrenirim, çok istekliyim, düzenli gelir giderim deseniz bence sizi alırlar. İş veren için en önemlisi gelip gidiş saatleri, işe gelmeyenler, bahane uyduranlar. Siz sigortanız olsun ki en azından ileride bir emekliliğiniz olur. Lütfen bir deneyin.
Evden sipariş alıp ev yemeği yapıp, mantı yapıp satanlar da var ama Sigortası yok. Ek olarak böle bir şey de yaparsınız.
Öpüyorum sizi.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…