- 2 Ağustos 2013
- 35.658
- 109.814
- 798
- Konu Sahibi bezdumdaa08
İkiz çocuk birde akıl hastasına günlük 12 saat bakıp 1000 lira mı alıyorsunuz? Manyak o kadın kaçın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay sizden bilmesin bu cimri kadın Allah muhafaza valla en korktuğum hak yiyen tip bilfiğn emeğinizi alın terinizi hiç ediyor çoçuk büyütmek en cor meslekAllah cikariyo cnm. Geçen gün iki tane altınını kaybetmiş. Aradı durdu
farura markalı kıyafettlerle ödenmiyor vede bin lşraya kar botu alan bi görgüsüz bu Allah bunlara akıl versin yasal değil ne ücreti ne sigorta sız çalıştrması1000 tl veriyordur ama ne biliyim belki markalı kıyafetlerini veriyordur size yada kendi evine aldığı şeylerden sizede alıyordur belki varmı öyle bonkörlükleri .Bu arada kadın çalışmıyor sanırım ikiniz bir bakıyorsunuz çocuklara değil mi
Bak ben sana hakkını söyleyeyim, en az 2000 tl maaş artı sigorta.Hiç iş tecrübem yok market mağaza vs o yüzden basvuramiyorum o tür yerlere. Yapamam diye çekiniyorum. Böyle evlerde çalışınca da köle muamelesi görüyorum
Teşekkür ederim inşallah sizin gibi biri karşıma çıkar. Şu yorumlarla daha da iyi anladım bedavaya calistigimiBak ben sana hakkını söyleyeyim, en az 2000 tl maaş artı sigorta.
Geçen sene kendi bakıcıma haftada 3 gün sabah 9 akşam 6 çocuk için, 1 gün temizlik için 1800 tl veriyordum.
Çocuk bakımı derken, iki küçük çocuğum var.
Bakıcı benle duruyordu o kadar, öz bakımları bende, yemekler bende.
Ben birini yedirirken o diğerini, ben biriyle oynarken o diğerini şeklinde.
Bana yardımcı yani.
Ve aldığı ücret 5 gün gelseydi 2 bin verecektim, 4 olduğu için 1800 dü.
Şuan bakıcı alsam haftada 5 gün 2500 den aşağı olmaz, hak adalet değil çünkü evde 2 çocuk var.
Lütfen bu kan emicelere kendinizi sömürtmeyin.
Doktor faranjit var dedi bundan olabilir belki. Bide kışın hep oluo bende. Artı grip olduğum zamanda yatak döşek yatarım. Kaldiki ise gidocem o haldeBrincisi alerjiniz olabilir. Hasta olmadiginiz halde burnunuz akiyorsa alerji olabilir.
Ikincisi gunde 12 saat calisma cok. Ucuncusu iki cocuk gunde 12 saat 1000 tl cok az. Asgari ucret bile bundan fazla. Hem de sigortasi var. Bu arada bir de kadinin gereksiz laflarini cekiyorsunuz. Iki kurus verdi diye kole muamelesi goruyorsunuz. Ha ustelik bir de ev isi var. Ben olsam bir daha gitmem. Somurecek baska birini bulsun kendine.
Altınları da sizden bilmez inşTamamen kendi kendilerine uyumuyorlar diye bahane edip vermez belki parayı. Ağzında dolandiriyo zaten. Hayatta helal etmem. İki tane altini kayboldu geçen. Hak yerse Allah sorar. Çok emek verdim valla