Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Ama bu kölelik yazık değil mi size? Bi firmada çaycı olsanız asgari ücret alırsınız sigortanız yatar 1000 liraya ikiz bebek ev işi yapılır mı? Gitmeyin bir daha gündelik bile gitseniz neredeyse 200 lira olmuş o şekilde çalışın bence

Ikız cocuk ve ev ısı ıcın ucret az bence. Burda tek cocuga 1000 TL alıyorlar ev ısı vs yok. Aslında korkması normal cocuk saglıgı ıcın ama emrıvakılık his degıl.

Valla bugün bıraktım geldim. Sabah coxuklari uyuttuk kahvaltı yaptık. Daha ev işine el surmemistim. Ev evlikten çıkmıştı valla. Dedim ben gidiyim eve iylesince gelirim artık. Başka çözümü yok dedim. Sen bilirsin dedi ciktim geldim bende. Sabaha kadarda uyuyamamisti çocuklar huysuzlanmis. Bilmem artık bugün ne yaptı. Ne hali varsa görsün. Tam ben çıkacakken çocuğun biri uyandı seslendim ona dedim çocuk uyandi. Kendi gitti baktı hiç oralı olmadım. Hepsini yapsın tek başına. Bakalım kolaymiymis. Bide begenmiyo. 5 dakkalik iş diyo

Hiç ama hiç uygun değil en az 2000 lira alması lazım. Ama kadın mecbur kalmış demekki
Mecburiyeti gercekten iyi bilen birisiyim zamanında ama ne biliyim ya bu kadarı insanlık dışı.
Zaten sabah 7.30 aksam 7.30 calisma imkani varsa 1000 tlden fazlasina birsuru is bulunur. Kurumsal marketler artik en kucuk illerde bile var mesela 8 saatten fazla calismiyorsun ve insanca muamele görüyorsun+asgari ucret.
Bence konu sahibi bu kisileri oncelikle sgkya sikayet etmekle ise baslamalı

Ikız cocuk ve ev ısı ıcın ucret az bence. Burda tek cocuga 1000 TL alıyorlar ev ısı vs yok. Aslında korkması normal cocuk saglıgı ıcın ama emrıvakılık his degıl.
Yani coxugudur elbette korkar. Daha öncede 1 aylıkken grip olmuşlar ikiside 10 gün hastanede yatmış. Ondan beri panik atak oldum diyo. Ben anneyim anlıyorum tabiki. Hasta olsam söylerim gitmem ise. Bı hapsirsam evi havalandiryo falan. Bu kadar asagilanmaz insan. Ortalığa da hapsirmiyorum.

Evet çok doğru söylüyorsunuz ;kesinlikle Sgk ya şikayet etmeli ;sigortasız ve çok düşük ücrete çalıştırıyor .

Kadının arkası güçlü sanırım bir şey çıkmaz büyük ihtimal

Kadın kafayı yemiş gerçekten. Bu aralar bu virüs yüzünden pek çok kişi böyle. Tamam maske verebilir, burnuna gargara yap diyebilir ama foto at demesi ne ya? delirmiş resmen ve taciz gerçekten de. Siz gitmemezlik yapmayın bence gidin ve konuşun "ben sizi anlıyorum çocuklar için endişeleniyorsunuz, ama ben hijyene çok dikkat ediyorum sizin söylediklerinizi de yapıyorum bana güvenmeniz lazım" deyin. Bir daha öyle foto at falan derse de atmayın, atmam deyin. Tamam sizin bu işe ihtiyacınız var ama o da size muhtaç sonuçta. Size güvenmeyip başkasına mı güvenebilecek sanki?

Cocuguma bir kaç defa bişey aldı ama aman aman pahalı şeyler degil. Allah razı olsun tabi yine düşündü aldı. Kendi kiyafetlerinden vermedi versede para yerine geçmez yani ondan kıyafet istemiyorum ki. Böyle biseyide para yerine sayacak kadar alcalmaz heralde

Aynısını dedim. Doktora bile muayene ettirdi. Doktor biseyi yok dedi. Yine ısrar ediyo. Çocuklar hasta oldu deyip suratima bakiyo. Psikolojim bozulmaya başladı. Her lafimda yalan ariyo. İspatlamak zorunda değilim diyorum bende

O paraya ikiz bebek ve ev işleri miii bin tane is bulursunuz daha donmeyin oraya

Ararsa konusucam. İyileşince gelirim dedim. Ben aramiycam bakalim ariycak mi. Ararsa diycem hala burnum akiyo ben iyilesemedim gelemiycem heralde. Anlar o zaman
yanlış anlama da çok mu ihtiyacın var. çok çok düşük ücret. saat çok fazla. En azından verdiği paranın çok az olduğunu anlasın. Bu paraya Yarım gün kabul edeceğini bari söyle. Kendi çocupundan ayrı kalma

Tuzlu suyla gargara yaparken poz vermenizi mi bekliyor ciddi ciddi? Yaşasın tam bağımsız ruh hastaları.
Aynen. Benim çocuğum da grip oldu hemde teyzesinde bulaştı napiyim kavga edeyim kızla . Aynı evde yaşıyoruz teyzesi uzak dursada çocuk yanına gidiyo bulasiyo bı sekilde. Keşke olmasa ama napalim. Sakınan göze çöp batar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…